(Marvel: Ultimate Alliance 2 (X360

• Thread starter Thread starter Rashid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Rashid

کاربر سایت
سلام دوستان
هرچی گشتم تایپیک مربوط به این بازی رو پیدا نکردم ، امیدوارم بیهوده تایپیک نزده باشم
(((این بازی هم بالاخره امروز اومد)))
خواستم از دوستانی که بازی رو دانلود کردن بپرسم ارزش خریدن داره یا نه ؟
درباره بازی اطلاعاتی بدین
چه شخصیت هایی تو بازی هستن ؟؟؟ :eek:

Activision

Vicarious Visions

Action Role-Playing

Release: Sep 15, 2009 »

ESRB: Teen

آخرین ویرایش:
بازی rpg هست نه jrpg
playable characters
Captain America
Daredevil
Deadpool
Gambit
Green Goblin
Hulk
Human Torch
Iceman
Invisible Woman
Iron Fist
Iron Man
Jean Grey
Juggernaut
Luke Cage
Mr. Fantastic
Ms. Marvel
Penance
Songbird
Spider-Man
Storm
The Thing
Thor
Venom
Wolverine
Other characters ( not playable )
1. Arnim Zola
2. Aunt May (April Fools joke)
3. Backlash
4. Bishop
5. Black Panther
6. Black Widow
7. Blacklash
8. Bullseye
9. Cable
10. Cloak and Dagger
11. Diamondback
12. Electro
13. Firestar
14. Grim Reaper
15. Havok
16. Hercules
17. Jack O’Lantern
18. Justice
19. Lady Deathstrike
20. Lucia von Bardas
21. Maria Hill
22. Moonstone
23. Multiple Man
24. Nick Fury
25. Patriot
26. Prodigy
27. Scorcher
28. She-Hulk
29. Shocker
30. Spider-Woman
31. Tinkerer
32. Titanium Man
33. War Machine
34. Wizard
35. Wonder Man

بازی رو گرفتم
می تونم بگم فوق العاده
همین الان3 مرحله رفتم
.
گرافیک بازی زیاد خوب نیست ولی گیم پلی ، تنوع ، جذابیت بازی فوق العاده هستش
تنوع شخصیت ها به قدری زیاد هست که فک کنم تا آخر بازی بعضی از شخضیت ها رو نتونم بازی کنم
من نسخه 1 رو بازی نکردم
ولی تو این نسخه شما می تونید هر مرحله رو با 4 شخصیت شروع کنی که خودتون شخصیت ها رو انتخاب می کنین ، با جلو رفتن تو بازی شخصیت های قفل نیز باز می شوند
یه چیز خیلی جالب که داره اینه که با گرفتن LT با a یا b دو تا شخصیت به کمک هم دشمن ها رو نابود می کنن مثلا xmen آتیش می زنه به iron man و آتیش پخش میشه و همه از بین میرن
گیم پلی شخصیت ها هم کاملا با هم متفاوت هستن به طوری که بازی به هیچ وجه خسته کننده نمیشه

marvelultimatealliance2_10a.jpg
951211_20090904_790screen010.jpg
951211_20090904_790screen022.jpg
951211_20090904_790screen033.jpg
951211_20090904_790screen026.jpg
951211_20090904_790screen025.jpg

بازی رو گرفتم
می تونم بگم فوق العاده
همین الان3 مرحله رفتم
.
گرافیک بازی زیاد خوب نیست ولی گیم پلی ، تنوع ، جذابیت بازی فوق العاده هستش
تنوع شخصیت ها به قدری زیاد هست که فک کنم تا آخر بازی بعضی از شخضیت ها رو نتونم بازی کنم
من نسخه 1 رو بازی نکردم
ولی تو این نسخه شما می تونید هر مرحله رو با 4 شخصیت شروع کنی که خودتون شخصیت ها رو انتخاب می کنین ، با جلو رفتن تو بازی شخصیت های قفل نیز باز می شوند
یه چیز خیلی جالب که داره اینه که با گرفتن LT با a یا b دو تا شخصیت به کمک هم دشمن ها رو نابود می کنن مثلا xmen آتیش می زنه به iron man و آتیش پخش میشه و همه از بین میرن
گیم پلی شخصیت ها هم کاملا با هم متفاوت هستن به طوری که بازی به هیچ وجه خسته کننده نمیشه
ممنون بابت توضیحات. تا الان از این دسته بازی ها انجام ندادم. امیدوارم ضد حال نشه برام :دی.

حدودا چه قدر گیم پلی داره؟ چون بعضی از بازی های این سبک یه مقدار کوتاه هستن، تا کاراکتر هات فول آپگرید شدن، بازی تموم میشه فرصت برای عرض اندام گیر نمیاد!

كلا نسبت به نسخه قبل پيشرفت خوبي كرده.
اكثر قابليتهاي نسخه قبل رو داره+قابليت fusion attack(فكر كنم غلط نوشتم.:biggrin1:)
از عيبهايي هم كه ميشه گفت 1-محدود بودن كمبوها و 2-اينكه ضرباتش اون حس قدرت رو القا نميكنه:biggrin1:

ولي در كل بازي جالبيه.;)

حب منم بازي كردم ! خيلي خوب بود ! يه چيز تو مايه هاي X-men اما گروهي ميرفتيم جلو ! بعضي از مراحل بازي واقعا شلوغ ميشد كه من حتي خودمو نميتونستم پيدا كنم :biggrin1: گيم پلي بازي يه گيرايي خاصي داشت حداقل براي من . گرافيك خوب بود ! اما محيط رو زياد خوب درست نكرده بودن ! حركت هاي فردي و تيميه خوب بود در بازي ! بازيم حدودا 6 7 ساعت بود فكر كنم ! من با نرمال رفتم زيادي راحت بود ! اما آخراش خيلي خيلي شلوغ ميشد فكر كنم با Legendry بري واقعا عذابت بده ! در كل ارزش بازي كردن و تموم كردن داشت ! خيلي بهتر از اون چيزي بود كه فكرشو ميكردم !

دوستان سلام!
یه سوال داشتم:این بازی تو مشهد اومده؟
دوستان مشهدی لطفا بگویند.
یه سوال دیگه هم دارم: چه شخصیت هایی تو بازی قابل بازی اند؟شنیدم از اونچه گفته شده بیشتر بود!

یا حق

یه سوال دیگه هم دارم: چه شخصیت هایی تو بازی قابل بازی اند؟شنیدم از اونچه گفته شده بیشتر بود!
نه تقریبا هموناس هستن...یه سری هم ازشون کم شدن...
دوستان خیلی تخیلیه ؟
جانم؟!اگر منظورت سبک و حال و هوای بازی هست باید بگم بازی ماله مارول و SuperHero ها هست دیگه میخوای تخیلی نباشه...
=====
من خودم اون روزی که بازی رو گرفتم شب تا صبح بازی کردم تموم شد...حدود 7 ساعت گیم پلی نرمال داره...واقعا نسبت به قبلی پیشرفت کرده بود .... قبلی ـه که واقعا افتضاح بود...گرافیک بازی بدک نیست اما گیم پلیش جالبه!من وقتی 100 نفر میریزن سرم با یک تکنیک از Deadpool یا اتک Ironman رو با Iceman فیوژن میکردم که دهن همرو سرویس میکرد!بازی تو نرمال اسونه اما تو Legendary بهتره و یکم سختر میشه....راستی اینم تیم من:
Venom
Deadpool
Iceman
HumanTourch
جانشینین:
Wolverine
Ironman
Gambit
به نظرم Human Tourch و Iceman فوقالعاده هستند...حتما تو تیمتون ازشون استفاده کنید...فیوژنشون هم عالیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or