Marvel Cinematic Universe

خب اخبار رو تو این فاصله که من نبودم بچه‌ها زحمت کشیدن گذاشتن دیگه بریم سراغ فن تئوری‌‌ها :D
اول اینکه لیک جدید از کارکترهای خود فیلم طی همین 24 ساعت اخیر خیلی داشتیم که داخل تاپیک هنوز گذاشته نشده، ولی خب من نمی‌ذارم بچه‌ها اگر خواستن خودشون بذارن :دی البته اگه یه مقدار متانت به خرج بدید تا خود فیلم که خیلی بهتره مرسی :دی

اول بریم سراغ کلی‌ترین ـش که احتمالا تئوری‌های چند صفحه قبل ما رو در مورد اینکه حداقل یکی دو phase بعدی MCU کاملا مبتنی بر Battleworld هست رو تایید می‌کنه، و اون هم خمیدگی پایین لوگوی Avengers ـه.
اینکه پایان Doomsday از پلات لیک شده به چه شکل تعبیر بشه معلوم نیست، ولی خب اینجور که بوش میاد درست این سری به جای اول شکست Avengers و بعد پیروزی ـشون، قراره اول یه پیروزی نسبی ازشون رو ببینیم و بعد یه شکست اساسی که باعث می‌شه عملا مقدمه شروع فاز/فازهای بعدی MCU و کاملا بر اساس دنیا و مرزبندی Battleworld باشه.

photo_2026-08-20_02-09-37.jpg

تئوری بعدی در مورد خود کارکتر Doom هست. خب با توجه به اینکه دو تا costume ازش به طور رسمی نشون دادن، از یه طرف ممکنه با دو تا کارکتر کاملا متفاوت طرف باشیم که نهایتا کارکتر اصلی RDJ قراره باشه (که البته این تئوری خیلی بعیده) و به نظر هر دو outfit متعلق به خود Robert Downey Jr. هست که طی تریلر هم تغییر پوشش رو در یک سکانس دیدیم.

photo_2026-08-20_02-28-43.jpg photo_2026-08-20_02-41-34.jpg

ولی خب داستان این‌جاست که که Russo brothers از ابتدا، Doom و RDJ رو به این شکل معرفی کردن:

1429197_image0021_406612_crop_crop.jpg

و احتمال داره بین سایر افرادی که اون موقع حضور داشتن، یه actor معروف دیگه هم حضور داشته بوده باشه (البته که take it with a grain of salt :دی:-" )

photo_2026-08-20_02-50-54.jpg photo_2026-08-20_02-50-55.jpg

یه تئوری دیگه (با فرض اینکه لیک‌ها رو نخوندین) عصبانیت شدید Thor داخل تریلر با دیالوگ "I swear, you will beg for Hel long before I grant it!" بود که به طور مشخص ظاهرا بعد از کشته شدن Loki توسط Doom هست (در مورد نحوه کشته شدن حرفی نمی‌زنم با اینکه واقعا تراژیک و به مراتب ناراحت کننده تر از مرگ لوکی طی Infinity War هست مخصوصا بعد از دو فصلی که از Loki دیدیم) که خب به طور مشخص، Doom به قدرت God of Stories نیاز داشته و علت ـش همین بوده.

758501452_1582397860110227_4348663670551474219_n.jpg

یکی از مهم‌ترین تئوری‌ها که گذاشتم آخر سر بگم، در ارتباط با خود RDJ و مهم‌ترین قسمت پلات Avengers 2012 و Avengers Age of Ultron هست که تا این لحظه بی پاسخ مونده بود و به طرز عجیبی خفن ـه :دی که مربوط می‌شد به رویای Tony Stark از کشته شدن کل تیم:

Tony-Stark-with-Dead-Avengers.jpg

که خب نهایتا به نظر می‌رسه که شاید از ابتدا قرار بوده Iron Man رو به عنوان Doom داشته باشیم، و صرفا موضوع به خود RDJ برنمی‌گرده.

photo_2026-08-20_02-44-22.jpg photo_2026-08-20_02-44-24.jpg

و ایده کلی این بوده:
که Kang در واقع Doom رو همون ابتدا با هدف حفظ multiverse حذف کرده بوده و حتی اون رو به واریانت خوب/hero یعنی Tony Stark که تا الان داشتیم تبدیل کرده بود، که نهایتا طی اتفاقات سیزن دوم Loki و حذف He Who Remains، مجدد Doom برگشته.

و خب نهایتا با این تفاسیر/تفاصیل می‌رسیم به اولین تئوری اتفاقات بعد از Secret Wars، دو تا فیلم زودتر، یعنی حضور ایشون، Infamous Iron Man و مجددا با بازی RDJ :دی:

Infamous_Iron_Man_Vol_1_1_Textless.jpg 91NJlwJq3xL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

که خب حقیقتا می‌شه گفت بالاخره we came full circle و پرونده کل فیلم‌های MCU از 2008 تا الان یه بار برای همیشه قراره که بسته بشه.

و خب انصافا چه قدر تشابه بین این دو تا کارکتر! :دی
View attachment Home - X.mp4

خب در مورد VisionQuest هم چند تا مورد بود که دیدم بنویسم راجع بهشون.

اول اینکه ظاهرا پایان داستان قراره به طور مستقیم متصل بشه به Secret Wars و هر سه کارکتر Vision، و Tommy و Billy قراره نقش‌های مهمی طی وقایع اون فیلم داشته باشن (با توجه به اینکه عملا storyline این رویداد مهم‌ترین بخش ـش کارکترهایی هستن که به هر شکل تونستن از قبل Battleworld نجات پیدا کنن و حافظه ـشون از اتفاقات قبلی حفظ بشه).

photo_2026-08-20_03-25-51.jpg

برای بچه‌هایی که آشنایی ندارن، بین کارکترهایی که داخل تریلر معرفی شدن Dum-E و Dum-U همون ربات‌های بامزه Tony Stark طی فیلم‌های خیلی قبل‌تر هستن :دی

photo_2026-08-20_03-33-20.jpg
photo_2026-08-20_03-32-21.jpg photo_2026-08-20_03-32-23.jpg

با J.A.R.V.I.S. و F.R.I.D.A.Y. هم که از همون 2015 آشنایی پیدا کردیم همه:

photo_2026-08-20_03-34-59.jpg

و قسمت خیلی جالب‌تر داستان اینجاست که طی همه این سال‌ها از بعد از وقایع Age of Ultron، ویژن هیچ وقت Ultron رو از بین نبرده بوده و صرفا اون رو داخل حافظه خودش محدود کرده بود! (که احتمالا طی این فصل تلاش دوباره Ultron برای کنترل بدن Vision رو می‌بینم).

d1d6c2ded721cb0e0e1f5837037a980c.jpg

و خب اینم costume جدید Vision بود که به شدت یادآور طراحی کلاسیک کارکتر هست.

776130319_122124189578810110_727677459535944420_n.jpg

زیاد رو اسپویل حساس نباشید. باز الان یه چیز جمعی و همگانیه میتونید روش بحث کنید و تئوری بچینید. به هر حال وقتی اکران شه همون ساعت اول تا خرتناق ملت اسپویل میکنن فیلمو. :D

سر همون پلات یکی دو ماه پیش لیک شد ولی احتمالا بامزه باشه بعید می‌دونم خیلی غمگین بخوان در بیارنش مخصوصا با حضور این دو تا پت و مت (Reynolds و Hugh Jackman) :دی

کاش نذاری کلا لیک‌های این شکلی رو :دی خود من سر پلات که لیک شد تا همون آخر حتی تو اسپویلر هم نذاشتم در حد توضیح مختصر. یه سری لیک‌ها گذاشتنشون قشنگه ولی یه سری دیگه صرفا از هایپ کم می‌کنه.
البته باز هر جور خودت راحتی ولی کلا جالب نیست :دی
خیلیا دوست دارن و میبینن دیگه اینقدر درامش نکن! کسی بخواد باز میکنه میبینه و کسیم نخواد باز نمیکنه تموم شد رفت.
ماهایی که داخل ایرانیم و n ماه بعد اکران باید برای کیفیت خوب باید صبر کنیم بخوایم نخوایم اسپویل میشیم بلاخره. کلی از گروه ها و چنلای مارول دارن اینارو میبینن و بحث میکنن و لذت میبرن. یچیز اپشناله سختش نکن :D

View attachment 418206

با توجه به لیستی که دادن، به نظر میرسه اون شایعه‌ای که در خصوص اول فیلم پخش شده درسته
عجببب خب یهو میگفتین اسپایدر من یک دو سه چه کاری بودی no way home ببینه طرف اصلا براش جذابیت نداره اونجا اون دوتا رو ببینه ندونه اون با ویلناشون تو این فیلم چیکار میکنن
بعدش بجای اون فیلم ایکس منا بهتر نبود days of future past ببینن که اصلا درباره time trvele بعد از اونور بقیه فیلمایی که معرفی نکردن صد در صد کارکتراش نیستن میرن برای فیلم بعدی یا بلاتکلیفن با این لیست
کلا تر زدن با این پیشنهاداشون هم یجورایی ناقصه هم اسپویله...

• Like
Reactions: Arima Kishou
اول بریم سراغ کلی‌ترین ـش که احتمالا تئوری‌های چند صفحه قبل ما رو در مورد اینکه حداقل یکی دو phase بعدی MCU کاملا مبتنی بر Battleworld هست رو تایید می‌کنه، و اون هم خمیدگی پایین لوگوی Avengers ـه.
اینکه پایان Doomsday از پلات لیک شده به چه شکل تعبیر بشه معلوم نیست، ولی خب اینجور که بوش میاد درست این سری به جای اول شکست Avengers و بعد پیروزی ـشون، قراره اول یه پیروزی نسبی ازشون رو ببینیم و بعد یه شکست اساسی که باعث می‌شه عملا مقدمه شروع فاز/فازهای بعدی MCU و کاملا بر اساس دنیا و مرزبندی Battleworld باشه
الان یه سوال پیش میاد با این صحبت شما اونم اینکه اگر doomsday شکست سوپر هیروها نباشه جلو دووم پس سکرت وارز و بتل ورد اصلا نباید وجود داشته باشه اینکه نمیشه بعد از طرف دیگه اخر سکرت وارز همه چیز اوکی میشه تقریبا عواقب توی دنیای سینمایی مارول فکر کنم همون یکی شدن دنیای اکس من و سوپر هیروهای ماروله نهایتا وگرنه سکشتب من فکر نکنم باشه بعد از سکرت وارز
مورد بعدی برادر شما خودت توضحیاتت و عکسات بیشتر اسپویله تو تگ اسپویل هم نمیزاری ما هم میایم کنجکاو میشیم میبنیم اسپویل میشیم بقول دوستمون بذارین تگ اسپویل هر کی خواست بره ببینه هر کیم نخواست نبینه من الان دیگه تصمیم گرفتم تا خود فیلم نیاد نه تریلر ببینم نه اسپویل ها بعدیو چون مثل پازل شده برام قضیه دومزدی همش دارم قطعه های فیلم بچینم ببینم چی کجای فیلمه

یه شایعه‌ای توی اینترنت پخش شده (البته نه با منبع خیلی معتبر و درست و حسابی) که ممکنه لی پیس، مگنیتوی سری جدید X-Men باشه.
اگه همچین چیزی درست باشه، واقعاً خبر خوبیه و خیلی راضی هستم از این انتخاب! یه مگنیتوی میانسال و سـکسی با حضور یه بازیگر خوب و کاریزماتیک که توی Foundation خیلی باهاش حال می‌کردم و کافی بود توی هر سکانسی حضور پیدا کنه تا جذابیت اون سکانس کلی بالاتر بره. :دی

h09105_HQL36FTWUAAdQ-K.jpg

m382142_HQL368AWEAIVLnB.jpg

آخرین ویرایش:
یه شایعه‌ای توی اینترنت پخش شده (البته نه با منبع خیلی معتبر و درست و حسابی) که ممکنه لی پیس، مگنیتوی سری جدید X-Men باشه.
اگه همچین چیزی درست باشه، واقعاً خبر خوبیه و خیلی راضی هستم از این انتخاب! یه مگنیتوی میانسال و سـکسی با حضور یه بازیگر خوب و کاریزماتیک که توی Foundation خیلی باهاش حال می‌کردم و کافی بود توی هر سکانسی حضور پیدا کنه تا جذابیت اون سکانس کلی بالاتر بره. :دی

de6f21_26HQL36FTWUAAdQ-K.jpg

be1021_26HQL368AWEAIVLnB.jpg
لاقل یه اشاره به هابیت میکردی :-< ولی تو فاندیشن ترکونده بود :D

لاقل یه اشاره به هابیت میکردی :-< ولی تو فاندیشن ترکونده بود :D
هابیت کلاً از حافظه من پاک شده! :-"
با اینکه عاشق تریلوژی ارباب حلقه‌ها بودم و هر کدوم رو ۲۵۰ بار دیدم، از فیلم‌های اول و دوم هابیت تقریباً هیچی یادم نیست و فیلم سوم رو هم اصلاً ندیدم! الآن یه سرچی کردم و دیدم لی پیس توی اون تریلوژی حضور داشته و از این الف‌های باشکوه بوده، ولی متأسفانه چیز زیادی ازش یادم نیست! :دی
لامصب صدای خیلی خوبی هم داره و به جای Thragg توی Invincible صحبت می‌کنه.

de6f21_26HQL36FTWUAAdQ-K.jpg

be1021_26HQL368AWEAIVLnB.jpg
ایشون تنها ذوق من برای فیلم The Hunt for Gollum هست! خفن ترین و باابهت ترین الفی که سینما میتونست نمایش بده رو ایشون با تراندوئیل نقش آفرینی کرد.
میمیک صورت و تن صداش خوراک مگنتوئه و اگه واقعی باشه سکانسایی که برای جهش یافته ها داره سخنرانی میکنه و خط و نشون میکشه احتمالا بیننده هارو از هوش میبره. :D حیف که اونطوری که باید تحویل گرفته نشده ولی یکی از بهترین بازیگرای حال حاضر هالیووده.
کاراکتر رونان که قبلا خودش توی MCU بازی کرده بود هم پتانسیل زیادی داشت که هدر رفت. امیدوارم حقیقت داشته باشه و با یه نقش خیلی خفنتر دوباره توی این دنیای سینمایی ببینیمش.

ایشون تنها ذوق من برای فیلم The Hunt for Gollum هست! خفن ترین و باابهت ترین الفی که سینما میتونست نمایش بده رو ایشون با تراندوئیل نقش آفرینی کرد.
میمیک صورت و تن صداش خوراک مگنتوئه و اگه واقعی باشه سکانسایی که برای جهش یافته ها داره سخنرانی میکنه و خط و نشون میکشه احتمالا بیننده هارو از هوش میبره. :D حیف که اونطوری که باید تحویل گرفته نشده ولی یکی از بهترین بازیگرای حال حاضر هالیووده.
کاراکتر رونان که قبلا خودش توی MCU بازی کرده بود هم پتانسیل زیادی داشت که هدر رفت. امیدوارم حقیقت داشته باشه و با یه نقش خیلی خفنتر دوباره توی این دنیای سینمایی ببینیمش.
خیلی ها میگن چون قبلا توی MCU بوده دیگه نمیشه یه نقش مهم توی فیلم‌ها بگیره. فقط سوال پیش میاد این وسط رابرت داونی چی میشه:دی

• Like
Reactions: XMohsen and MyJinx
View attachment 418206

با توجه به لیستی که دادن، به نظر میرسه اون شایعه‌ای که در خصوص اول فیلم پخش شده درسته
یا لیست ندن یا حداقل مهمترین فیلم های MCU رو قرار بدن.

Iron Man
Thor
Civil War
Thor Ragnarok

یه نکته جالب اینکه MoM هم هست. اگه فقط برای حضور دکتر استرنج بود که تا همون NWH کافیه. پس یا آمریکا شاوز حضور داره یا Clea. شایدم بخاطر اینکه کلا فیلم مالتی ورسی هست تو لیست قرار گرفته.

هویت این ۳ عزیز که جادوگرن و دستیار دکتر دووم محسوب میشن لو رفته که میذارم توی اسپویل. البته که قطعی نیست و ممکنه تغییر کنن.

30336.jpg

۱. کلیا که اولین و اخرین بار توی Doctor Strange in the Multiverse of Madness دیدیمش و شارلیز ترون نقششو بازی میکرد.
۲. انشنت وان که استاد دکتر استرنج بود و تیلدا سوینتون بازیگرش بود.
۳. دث که توی Agatha All Along معرفی شد و آبری پلازا نقش آفرینیش کرد.
رنگاشون هم میخوره بهشون طبق چیزایی که قبلا ازشون دیدیم. کلیا بنفش، انشنت وان زرد و دث هم سبز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or