Marvel Cinematic Universe

قدرت این دکتر دووم چیه؟ به نظر چیز چندان متفاوتی نسبت به دکتر استرنج نیست :D
روی کاغذ جادوگر محسوب میشه ولی خب قدرتای متنوعی داره (توی همین بازی فایتینگ جدید مارول قابلیت جذب قدرتهای بقیه رو داره) و توی کمیک حتی قابلیت جابجایی توی بعد زمان هم داشته. معلوم نیست ورژن MCU اوریجینش چی باشه و چه قدرتایی داشته باشه ولی خب توی همون جادوگری هم دکتر استرنج جلوش مورچه حساب میشه :D قدرتهای کیهانی و اینام داره.
مهمترین ویژگیش هم هوششه. بشدت باهوش و سیاست مداره یه چیز عجیب و غریبیه. چند برابر مثلا هوش تونی استارکی که توی اونجرزای MCU حسابی بولد شده بود.

با تفاسیر که میبینم انکار فیلم درگیری ایکس من قدیمی با دنیای مارول الان طبق فایتایی که تو تریلر باهم میدن و تور بهشون میگه اختلافتون بذارین کنار بیاین باهم دووم شکست بدیم تا برسیم به سیکرت وارز کلا دنیاها ریست بشه و بریم برای میوتنت سگا شروع بشه

قدرت این دکتر دووم چیه؟ به نظر چیز چندان متفاوتی نسبت به دکتر استرنج نیست :D
خفن ترین جادوگر کل کهکشانه + Thanos رو میتونه بدون دستکش بی نهایت وان شات کنه.
فقط جریان این جاست اینا ویلین اصلی F4 رو آوردن. در حالی که اصلا در اون فیلم برای Doom مقدمه چینی نکردند. الان انگار یک بک استوری هم اف اسکرین با F4 داره. خیلی حس دو گانه ایی دارم‌. از یک طرف مجبور نیستی ۵۰۰ تا برنامه مزخرف ببینی تا برسی به فیلم ها... از اونور واقعا یکی از دلایل جذابیت Thanos همون مقدمه چینی ها بود. حالا ببینیم چی میشه، از همون کانسپت جریان مشخص بود به خوبی قبلی نمیشه بگذریم که مسیر رسیدن بهش ۸۰٪ درصد فاجعه(چه به دلایل فنی، چه به دلایل خارج از مسائل استدیو) بود.
در هر صورت من اثر فن سرویس و خوبی باشه بازم راضیم. حالا با Xmen ها میتونند چیزای خفنی درست کنند.

• Like
Reactions: aha2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or