همون Galactus منظورمه![]()

قطعا برش میگردونن یه روز و تازه Dormammu هم هنوز از 10 سال پیش تو آب نمک نگه داشتن که البته یه ذره پیچیدگی داره آوردنش
همون Galactus منظورمه![]()

باز این منطقی اما فراست و جین عاشقش بشن. اون Scott Hoffman ظاهر هرچیزی رو داشت بجز سوپر هیرواحتمال داره کیت کانر نقش اسکات سامرز (سایکلاپس) رو توی X-Men برعهده بگیره. من شناختی ازش ندارم، ولی از نظر قیافه که به این نقش میخوره. فقط یه ذره پهلوونتر از تصویر رایج سایکلاپسه که عیبی نداره.![]()
گویا بازیگر اصلی فیلم Elden Ring هم هست.
![]()

از طرف دیگه هم این بار "تقریبا" به طور رسمی از پوشش کارکترهای Latverian Witch رونمایی شده (چون ظاهرا جلوتر لیک شدنولی خب به زودی توسط خودشون منتشر میشه) که خب به طور مشخص Sylvie (پوشش سبز رنگ)، Clea (در پوشش بنفش) و قهوهای/نارنجی (معلوم نیست ولی ظاهرا Wanda خودمون) رو نشون میدن به همراه Dr. Strange (پوشش دارای چشم سوم در بالا) که تصاویر رو به صورت thumbnail قرار میدم.
رسمی تایید نشده ولی 99% فن تئوری درسته در این مورد مگر اینکه دقیقه نود کارکتر جدید رو کنناینا هویتشون تایید شدس؟یا همینطوری ملت حدس میزنن؟
شایعه ای درباره یکی از بخش های تریلر دوم منتشر شده که مربوط به این سکانس میشه:
View attachment 417516
اینجا نیویورک دنیای مرد عنکبوتی توبی مگوایر هست که در معرض نابودیه. قراره شاهد نبرد ۳ نفره بین ددپول و ولورین با مرد عنکبوتی باشیم که تیم ایکس من سعی داره این دنیارو نابود کنه تا دنیای خودش ایمن باقی بمونه.
وولورین و ددپول توی دنیای مردعنکبوتی نیستن؟
تریلر سریال VisionQuest منتشر شد که شاهد بازگشت اولتران هستیم.
تریلر جدید Avengers: Doomsday که ابهت دکتر دووم رو ببینید کرک و پرتون بریزه
هیو جکمن و رایان رینولدز هم بصورت رسمی حضورشون توی فیلم دومزدی اعلام شد.
از کست فیلم ایکس من هم رونمایی شد. تاریخ اکران فیلم ۵ می ۲۰۲۸ هست.
View attachment 417509
مایا بوید در نقش استورم
سامارا ویوینگ در نقش اما فراست
کریستوفر ابوت در نقش پروفسور ایکس
آدام درایور در نقش میستر سینیستر
کیت کارنر در نقش سایکلاپس
ایندی ناوارت در نقش روگ
یه بازیگر دیگه هم توی اسپویل میذارمش
سیدی سینک در نقش جین گری