PlayStation Marvel’s Spider-Man 2

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
20 October
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
پیام مدیریت:

هر گونه ترول، بحث مقایسه ای، اسپویل داستانی و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

144918_23IMG-1130.jpeg.jpg

اخرین اطلاعات:

* آقای برایان اینتیهار Creative Director و رایان اسمیت کارگردان بازی هستند
* قابل بازی بودن پیتر پارکر و مایلز مورالز تایید گردید
* اسپایدرمن 2 یک عنوان ماجراجویی تک نفره می باشد
* شخصیت ونوم توسط تونی تاد صداگذاری شده است
*در بخش OW بازی و به لطف قدرت PS5، می توان آزادانه بین پیتر و مایلز سوئیچ کنید
* نقشه ی این نسخه، حدود دو برابر نسخه قبلی هستش
کوئینز و بروکلین به بازی اضافه شدن که متفاوت از منهتنن
* بر اساس آخرین اخبار رسیده از سمت پلی استیشن، تاریخ عرضه ی بازی برابر است با 20 اکتبر 2023، برابر با 28 مهر 1402

اطلاعات جدید از کامیک کان:

◾ شخصیت J Jonah Jameson در بازی حضور دارد و مری جین برای وی کار می‌کند
◾ داستان بازی به 9 الی 10 ماه بعد از نسخه مایلز مورالز بر میگرده و مایلز وارد دانشگاه شده
◾ به گفته ی توسعه‌دهندگان ، داستان بازی دارای عواطف انسانی و تاریکی است
◾ دوال سنس و پلیت‌های ویژه ی بازی به صورت جداگانه قابل خریداری هستند
◾ قدرت های جدید پیتر یعنی Spider-Arms و Symbiote، روش های جدید Insomniac برای بهبود کامبت بازی است
◾ مایلز می‌تواند از دو شکل BioElectric Venom در هر مبارزه استفاده کند
ترکیب این توانایی ها با گجت شخصیت ها مانند Web Grabber منجر به Comboهای هیجان انگیزی می‌شود
◾ می‌توانید Coney Island را در بازی اکسپلور کنید و یکی از راه های اکسپلور آن، Web Wings است
به گفته توسعه‌دهندگان، این بازی فرصت عالی بود تا Web Wings را وارد آن کنند و Traversal نسخه اول که هسته اصلی گیم‌پلی Marvel’s Spider-Man بود را با این ویژگی ارتقا دهند
◾ ونوم از نظر قدرت و ظاهر برای طرفداران آشنا خواهد بود اما داستان منحصر به فردی دارد که طرفداران را هیجان‌زده می‌کند
ونوم از کمیک ها الهام گرفته شده اما اینسامنیاک المان های خود برای پرداخت و ساخت این شخصیت را نیز به آن اضافه کرده
آنها به دنبال تعادلی برای مایع و جامد نشان دادن ونوم بودند و از این نظر توانستند وی را همزمان هم قدرتمند و ترسناک نشان دهند
◾ اینسامنیاک همچنین اعلام کرد که به کار بر روی بازی تا زمان عرضه ادامه خواهد داد و گرافیک بیش از بیش ارتقا پیدا می‌کند

در ابتدای داستان، پیتر و مایلز با زندگی شخصی خودشون دست و پنجه نرم می‌کنن
مایلز در تلاشه که زمانی رو برای واسه نوشتن مقاله ورودی به دانشگاه پیدا کنه اما به خاطر کاری که بهش مشغوله (اسپایدرمن بودن) دائم به تعویق میفته
از طرفی پیتر نیز به دنبال پول برای پرداخت بدهی خانه زن عموی مِی هست و نمی‌خواد که اون رو بفروشه، چون اون خانه واسش بسیار مهمه
درست به مانند مایلز، پیتر نیز در تلاشه که (و شکست می‌خوره) تعادل رو بین مسئولیت هاش و زندگی شخصیش بر قرار کنه
ام جی نیز به دنبال این هست که در وام مسکن به پیتر کمک کنه اما جی جونا جیمسون برگشته و از تمامی افراد کار می‌کشه...
از این رو قهرمانان داستان به دو راهی سختی رسیدن و آینده‌ای مبهم و تصمیم‌های سختی پیش روی آنهاست

IMG_20230721_055905_536.jpg
▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎

2023_07_21_06.02.44_copy_1080x590.jpg
Marvel's Spider-Man 2 - Official Story Trailer | Comic Con 2023
LINK

▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎
20210912_022134_copy_432x246.jpg
marvel’s spider-man 2 - PlayStation showcase 2021 : Reveal Trailer | PS5
YouTube

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

آخرین ویرایش:
الان شما برو صفحه league of legens, dota, cs و... رو باز کن ببین چند صفحه رفته جلو.
تازه اینها بازیهایین که بعضا پلیر هم زمان میلیونی دارن.

تاپیکهای اینجا معیار مناسبی برای سنجش تعداد طرفدارهای یک بازی نیست.

و اینکه یک بازی سرراست سینگل پلیر که چالش نداره، رمز و رموز نداره و برای پلیر نکته ای نمیزاره که بیاد سوال کنه اینجا رو چطور رد کنم یا فلان باس رو چطور بزنم و....
خب تاپیکش چطور پیش بره، مگه چقدر میشه بابت گرافیک ، داستان و گیم پلی نظر داد؟

نکته دیگه اینکه همه پلیرهای بازی ماهایی نیستیم که اینجا یا جای دیگه فعالیم و کامنت میدیم.
چه اینجا و چه تو کشورهای دیگه بالای 80-70 درصد از کل پلیرها اصلا تو این انجمنها یا سایتها و مباحث و... حضور ندارن که بخوان فعال باشن.

مثلا همین تاپیک گنشین شما ببین چندتا کاربر درش فعالن که اینهمه رفته جلو.
آیا تو ایران همین چندنفر بازی میکنن؟
من این بحث برام جالب بود رفتم تو رست ارا چک کردم. اونجا تاپیک OT یا همون تاپیک لانچ اسپایدرمن۲ تا الان ۱۱۰ صفحه رفته جلو
به عنوان مثال این عدد برای last of us 2 دوبرابر یعنی ۲۲۰ صفحه هست.‌
برای گاد او وار رگناروک هم ۲۱۰ صفحه
برای اسپایدرمن ۲۰۱۸ در حدود ۲۵۰ صفحه
پس با توجه به اینکه کلا سه ماه از ریلیز بازی گذشته رقم خوبیه
چیز دیگه که باید توجه کرد واقعا تو دوربر و اطرافیانمون هم میشه دید به علت گرونی و کم بودن درآمد ها تو ایران خیلی خیلی کم پیدا میشن کسی PS5 داشته باشه پس یکی دیگه از دلایلش تو این فروم اینه که بازی فعلا تک پلتفرم هست و حداقل مثل عناوین بالا هم مدت زیادی ازش نگذشته و هم نسخه نسل هشتمی نداره.

چه خوشمون بیاد چه نیاد باید اعتراف کنیم که بازیسنتر یه فروم تقریبا مرده هستش .پر پست ترین تاپیک های بازی یا تاپیک های کل کل کنسولی هست یا تاپیک هایی که اصلا به بازی ربط نداره و مسائل غیر گیم هست.تازه اینجا که خوبه شما الان برید تاپیک بدبخت تکن ۸ را ببینید چند نفر بازیش کردن و پست میدن .بدتر از اون یاکوزا ۸ که یکی از بهترین های ۲۰۲۴ هست اصلا پستی توش نمی بینید.یکسری بازی ها هم اصلا تاپیک نداره .

الان شما برو صفحه league of legens, dota, cs و... رو باز کن ببین چند صفحه رفته جلو.
تازه اینها بازیهایین که بعضا پلیر هم زمان میلیونی دارن.

تاپیکهای اینجا معیار مناسبی برای سنجش تعداد طرفدارهای یک بازی نیست.

و اینکه یک بازی سرراست سینگل پلیر که چالش نداره، رمز و رموز نداره و برای پلیر نکته ای نمیزاره که بیاد سوال کنه اینجا رو چطور رد کنم یا فلان باس رو چطور بزنم و....
خب تاپیکش چطور پیش بره، مگه چقدر میشه بابت گرافیک ، داستان و گیم پلی نظر داد؟

نکته دیگه اینکه همه پلیرهای بازی ماهایی نیستیم که اینجا یا جای دیگه فعالیم و کامنت میدیم.
چه اینجا و چه تو کشورهای دیگه بالای 80-70 درصد از کل پلیرها اصلا تو این انجمنها یا سایتها و مباحث و... حضور ندارن که بخوان فعال باشن.

مثلا همین تاپیک گنشین شما ببین چندتا کاربر درش فعالن که اینهمه رفته جلو.
آیا تو ایران همین چندنفر بازی میکنن؟
حرفت کاملا اشتباه نسل پیش همین آنچ ۴ که شرایط مشابه اسپایدر من داره پرچمدار سه سال اول پلی ۴ بود و فکر کنم تاپیکش ۵۰۰ صفحه جلو رفته ! ولی هایپ اسپایدر من ۲ تو فرومی مثل اینجا با یه بازی درجه ۴ ناشناخته فرقی نداره قول میدم اکثر کسایی که بازیو تموم کردن یادشون نیست اصلا چی بود خود من تنها چیزی که از نسخه یک یادم اینه لا ساختمونا تار میزدم دورم که بازی نکردم
خب رده بندی سنی بازی هم Teen بود طبیعی هم هست چون مخاطبین teenage خیلی زیادن و فیلمای اسپایدرمن هم همینطور بوده اما دلیل بر این نیست بزرگسالان ازش لذت نبردن . اینجوری بخوای بگی شاید ۹۰درصد بازیها برای بچه ها ساخته میشه :D .
دقیقا ولی فرق سونی همین بود بازیاش بیشتر مخاطب بزرگسال هدف میگرفتن ولی رفته رفته دارن تینیجری میشن ..‌
چه خوشمون بیاد چه نیاد باید اعتراف کنیم که بازیسنتر یه فروم تقریبا مرده هستش .پر پست ترین تاپیک های بازی یا تاپیک های کل کل کنسولی هست یا تاپیک هایی که اصلا به بازی ربط نداره و مسائل غیر گیم هست.تازه اینجا که خوبه شما الان برید تاپیک بدبخت تکن ۸ را ببینید چند نفر بازیش کردن و پست میدن .بدتر از اون یاکوزا ۸ که یکی از بهترین های ۲۰۲۴ هست اصلا پستی توش نمی بینید.یکسری بازی ها هم اصلا تاپیک نداره .
دلیل مرده بودنش همین که فنا سونی اکثرا ناپدید شدن چون بازیا فعلی سونی براشون جذابیتی نداره ... وگرنه مگه چقدر از لست دو گذشته که تاپیکش ۸۰۰ صفحه رفته جلو ...

حرفت کاملا اشتباه نسل پیش همین آنچ ۴ که شرایط مشابه اسپایدر من داره پرچمدار سه سال اول پلی ۴ بود و فکر کنم تاپیکش ۵۰۰ صفحه جلو رفته ! ولی هایپ اسپایدر من ۲ تو فرومی مثل اینجا با یه بازی درجه ۴ ناشناخته فرقی نداره قول میدم اکثر کسایی که بازیو تموم کردن یادشون نیست اصلا چی بود خود من تنها چیزی که از نسخه یک یادم اینه لا ساختمونا تار میزدم دورم که بازی نکردم

دقیقا ولی فرق سونی همین بود بازیاش بیشتر مخاطب بزرگسال هدف میگرفتن ولی رفته رفته دارن تینیجری میشن ..‌

دلیل مرده بودنش همین که فنا سونی اکثرا ناپدید شدن چون بازیا فعلی سونی براشون جذابیتی نداره ... وگرنه مگه چقدر از لست دو گذشته که تاپیکش ۸۰۰ صفحه رفته جلو ...
نمیدونم کجای دنیا زندگی میکنی که فکر میکنی دلیل خلوت شدن تاپیک ها به خاطر بازی هاست و نه نابود شدن توان خرید مردم! همین چهار سال پیش زمان tlou2 قیمت دلار یک پنجم الان بود و خیلی ها هم ps4 از قبل داشتن. دیگه از قبل تر اون چیزی نمیگم که دلار ۳ تومن بود و کنسول ۷۰۰-۸۰۰ تومن! واقعا انتظار داری الان با کنسول ۳۰ تومنی و بازی های ۴ تومنی، تاپیک ها مثل قبل ۴۰۰-۵۰۰ صفحه جلو بره؟ حتی همین سری اس و گیم پس که مسخرش میکنن، برای ۸۰ درصد مردم اینجا یه تفریح لاکچری و گرون قیمت حساب میشه

خب خودت داری جواب خودت رو میدی.
داری میگی نسل پیش...
از اونموقع تا به حال کلی ریزش کاربر فعال داشتیم.
اینترنت در دسترس تر شده ، بچه های قدیمی ازدواج کردن و مثل قدیم پیگیر گیم نیستن یا از جاهای دیگه مثل یوتوب ، اینستا و... پیگیری میکنن و حوصله انجمن رو ندارن.

جوونترها هم که اصلا خیلیهاشون با انجمن میونه ای ندارن و نمیدونن چی هست اصلا.

همونطور که بچه ها گفتن اینقدری که موندیم بیشتر تو تاپیکهای پرطرفدار میپلکیم.
یا همونطور که بچه ها گفتن اگه بحثی پیش بیاد یا اخبار جذابی برای جنگ کنسولی و... باشه خب صفحات بیشتر میره جلو.

میگم اشتباه اینجاست که تاپیک بازی تو بازیسنتر رو میخوای بسط بدی به کل تعداد پلیرهای ایرانی.
که اصلا سنخیتی نداره.
من خودم رو مثال میزنم ، تو یک فامیل پر از گیمر و دوستهام فقط منم که تو بازیسنتر فعالم.
یکی دو تای دیگه از دوستهام هستن که اینجا کلا فقط یکی دوبار کامنت دادن.

ولی همشون گیمرن ، چه کنسولی و چه PC و بطور مکرر بازی میخرن.

خلاصه اینکه حرفت در مورد اینکه اسپایدرمن به اندازه ای دارک و جدی نیست که بزرگترها به نسبت مثلا بتمن راکستدی بخوان جذبش بشن رو میتونم درک کنم.
ولی اینکه بخوای بگی گیمرهای ایرانی و خارجی که این بازی رو خریدن بیشتر کم سن و سال هستن و... به نظرم خیلی درست نیست.

آخرین ویرایش:
حالا بزرگواران نکاتی درباره فروم و این تاپیک فرمودن منم خودم بشخصه یه نکته بخوام بگم واقعا بعضی موقع ها اصلا نه وقت میکنم نه حوصله میکنم بشینم چندین چند نظر بدم درباره یه بازی یا چیز دیگه ای واقعا حوصله زیادی میطلبه واقعا بعضی از دوستان که فیلم پیشنهاد میدن یا سریال و یا به بازی ها نمره میدن دمشون گرم با این کارشون باز به ما که نمیرسیم و یا نمیشناسیم بعضی از گیم و غیره کمک بزرگی میکنن در موارد مختلف دمتون گرم.

Spider-Man معروف ترین و محبوب ترین هیرو تو دنیای کامیک،سینما و گیمینگه
فکر کنم بیشترین فروش رو تو سه عرصه بالا داشته باشه
از ۶۰ سال پیش هم کمیک ها هم‌چنان منتشر می‌شن یعنی از نوجوان ۱۵-۱۴ ساله تا آدم ۶۰ ساله می‌تونه علاقمند به اسپایدرمن باشه و بره سینما فیلمش ببینه یا بازیش انجام بده

بازیسنتر معیار قرار ندید، بازیسنتر در حدی تو لیگ خودشه که ۴ ساله کسی تاپیک برای NBA 2K نزده :D

حالا که بحث فروم شد تا جایی که یادمه 10 سال پیش هر بخشی رو باز میکردم چه پی سی چه کنسولا کل بازیای روز صدر بودن و یه سره در موردشون بحث و گفتگو میشد.
یکی در مورد مراحل سوال میپرسید، یکی یه معما گیر کرده بود، یکی از گرافیک گیمپلی تعریف میکرد، یکی دنبال کرک میگشت و ...

کم اهمیت ترین بازیا هم تاپیکاشون تا حدودی فعال بودن (الان که کلا تاپیک نمیزنه کسی واسشون) و کلا محیط فروم خیلی پویا تر بود.

خلاصه متاسفانه کانسپت فروم بنظر میاد داره کمرنگ میشه دیگه.
کسایی که از قدیم موندن مثل ما که کم کم ول میکنن میرن یا سر مشکلات زندگی یا هم بی حوصلگی، نسل جدید هم که با تلگرام و اینستا بزرگ شدن فک نمیکنم حوصله تایپ یا خوندن متنای بلند رو داشته باشن (چیزی که فروم رو از گروه های شلوغ و بی خاصیت تلگرامی متمایز میکنه)

نتیجش هم میشه همینکه میبینیم، بزرگترین گیمای سال میان همون هفته های اول در موردشون بحث میشه بعدش دیگه کم کم میرن زیر خاک و نهایت هر چند هفته یه بار یکی یه نظری میده میاد بالا دوباره میره زیر خاک.

یه چیز بگم
چند ماهی بود داشتم گیم میزدم بازی هایی مثل (لایز او پی، شاهزاده ایرانی، کالاف دیوتی، آلن ویک2، جدای سوروایور و.....) میگفتم به به همه ی بازیا خوبن
تا اینکه دو روزه اسپایدرمن 2 رو بازی میکنم و دم به دقیقه سورپرایز میشم، و باز یادم افتاد واقعا تفاوت کیفیت انحصاری های پلی استیشن خیلی جلوتر از بازی های دیگست، کلا انحصاری های پلی استیشن تو یه لیگ دیگه هستن،
من کلا با یه دید منفی spider man 2 رو شروع کردم، گفتم ته تهش همون گیمپلی دو نسخه ی قدیمی هست و همون لوکیشن و یه داستان جدید و کلی کارای تکراری که قبلا انجام دادیم، ولی واقعا تو همه ی زمینه ها سورپرایز شدم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

وای که چقد این بازی خوش ساخته ، اصن کشش داستانش خیلی عالیه ، اولش اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش ولی هر چی داستان پیشرفت متوجه شدم که اینسامنیاک چه اثر ناب و فوق‌العاده‌ای ساخته ، چقدر این بازی قشنگههههه ، چقد داستان رو خوب پیش مییرن ، چه گیم پلیه خفنی ، همه چی عالی

• Like
Reactions: Vice City FM
بازی تموم کردم. بدون شک بهترین ساخته ی اینسامنیاک تا به امروز و یکی از بهترین بازیای سوپر هیرویی تاریخ.

اونجایی که ونوم وارد داستان میشه و با یه سورپرایز فوق ویژه طرفمون میکنه ناخودآگاه لبخند به لبام اومد و خودآگاه شروع کردم به دست زدن واسه اینسامنیاک و تیم بی نظیرش. =D>:D

داستان و گیم پلی، گردوخاکی به پا میکنن از همون ابتدا تا انتها که حتی یک ثانیه هم این غبار لعنتی نمیشینه یه نفس بگیریم :Hurted1:
سورپرایز پشت سورپرایز.

گیم پلی بازی به کامل ترین حالت ممکن خودش در اومده و میشه گفت جز تاپ 10 لذت بخش ترین و فان ترین گیم پلی های یه بازی اپن ورلد تو تاریخه.

نسخه ای که از ونوم این بازی نشون میده برای من بهترین نسخه ونومی هست که تو تمام مدیوم ها دیدم. بی نقص و جدی. خیلی دوست دارم بدونم با carnage چیکار میکنن جادوگران اینسامنیاک.

هر چیزی که از بازی انتظار داشتم و آرزو می کردم رو استودیو تو این بازی در اختیارم گذاشت. گاها بود تو ذهنم میگفتم یعنی میشه فلان کار رو میکردیم تو بازی؟ یا فلان شخصیت هم تحت کنترل بگیریم؟ که همون لحظه بازی آرزوت رو با دست‌پخت بی نظیر آشپزان اینسامنیاک داخل سینی میزاشت جلوت! :D

بعد از اتمام بازی به یاد آوردم متای بازی 90 شده و واقعا تعجب کردم که چرا این عدد؟ در حالی که براحتی حقش بود دو سه نمره از این هم بالاتر بره.

با این شاهکار بصورت رسمی اینسامنیاک میره و در کنار ND و SM مثلث استودیوهای درجه یک سونی در سطح جهانی رو تشکیل ميدند. خیلی مشتاقم ببینم با گسترش بیشتر دنیای مارول و اضافه شدن دیگر شخصیت ها و باز شدن بیشتر دست استودیو چه معجونی میتونن برامون درست کنند.

مشتاقانه منتظر دست‌پخت بازی بعدی شون که از قضا رده‌بندی Mature هم داره هستم و فکر می‌کنم وقتشه تو درجه سنی هم نامبروان بشه.

در کنارش هم امیدوارم خارج از دنیای سوپر هیرویی و رچت سراغ یک ایپی جدید و یونیک هم برند.

تبریک به سونی و فن هاش بابت داشتن چنین تیم پر تلنت و بی نقصی.

بار دومه دارم بازی میکنم. بار اول فقط بخش داستانی رو رفتم. ولی الان دارم مراحل فرعی رو هم میرم که رسیدم اینجا و خیلی جالب بود
دختر ایرانیه که داره با تلفن صحبت میکنه و فارسی حرف میزنه و حجاب داره :D
خیلی باحال بود

بار دومه دارم بازی میکنم. بار اول فقط بخش داستانی رو رفتم. ولی الان دارم مراحل فرعی رو هم میرم که رسیدم اینجا و خیلی جالب بود
دختر ایرانیه که داره با تلفن صحبت میکنه و فارسی حرف میزنه و حجاب داره :D
خیلی باحال بود
مینا

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

آپدیت جدید:
-بالا بردن لول بیش از 60.(به نام Ultimate Levels)
-طرح های جدید Symbiot suits
-قابلیت تغییر زمان روز
-Hellfire Gala suits
-قابیت انتخاب مراحل و بازی مجدد اونها.(مثلا مرحله هاوارد با اون آهنگ زیبا در غروب فوق العاده هست)
-مد عکاسی جدید که امکان کوچک کردن اندازه مایلز و پیتر رو به اندازه Action Figure میده.
-تروفی جدید برای نیو گیم پلاس
AF1.png AF2.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or