PlayStation Marvel’s Spider-Man 2

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
20 October
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
پیام مدیریت:

هر گونه ترول، بحث مقایسه ای، اسپویل داستانی و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

144918_23IMG-1130.jpeg.jpg

اخرین اطلاعات:

* آقای برایان اینتیهار Creative Director و رایان اسمیت کارگردان بازی هستند
* قابل بازی بودن پیتر پارکر و مایلز مورالز تایید گردید
* اسپایدرمن 2 یک عنوان ماجراجویی تک نفره می باشد
* شخصیت ونوم توسط تونی تاد صداگذاری شده است
*در بخش OW بازی و به لطف قدرت PS5، می توان آزادانه بین پیتر و مایلز سوئیچ کنید
* نقشه ی این نسخه، حدود دو برابر نسخه قبلی هستش
کوئینز و بروکلین به بازی اضافه شدن که متفاوت از منهتنن
* بر اساس آخرین اخبار رسیده از سمت پلی استیشن، تاریخ عرضه ی بازی برابر است با 20 اکتبر 2023، برابر با 28 مهر 1402

اطلاعات جدید از کامیک کان:

◾ شخصیت J Jonah Jameson در بازی حضور دارد و مری جین برای وی کار می‌کند
◾ داستان بازی به 9 الی 10 ماه بعد از نسخه مایلز مورالز بر میگرده و مایلز وارد دانشگاه شده
◾ به گفته ی توسعه‌دهندگان ، داستان بازی دارای عواطف انسانی و تاریکی است
◾ دوال سنس و پلیت‌های ویژه ی بازی به صورت جداگانه قابل خریداری هستند
◾ قدرت های جدید پیتر یعنی Spider-Arms و Symbiote، روش های جدید Insomniac برای بهبود کامبت بازی است
◾ مایلز می‌تواند از دو شکل BioElectric Venom در هر مبارزه استفاده کند
ترکیب این توانایی ها با گجت شخصیت ها مانند Web Grabber منجر به Comboهای هیجان انگیزی می‌شود
◾ می‌توانید Coney Island را در بازی اکسپلور کنید و یکی از راه های اکسپلور آن، Web Wings است
به گفته توسعه‌دهندگان، این بازی فرصت عالی بود تا Web Wings را وارد آن کنند و Traversal نسخه اول که هسته اصلی گیم‌پلی Marvel’s Spider-Man بود را با این ویژگی ارتقا دهند
◾ ونوم از نظر قدرت و ظاهر برای طرفداران آشنا خواهد بود اما داستان منحصر به فردی دارد که طرفداران را هیجان‌زده می‌کند
ونوم از کمیک ها الهام گرفته شده اما اینسامنیاک المان های خود برای پرداخت و ساخت این شخصیت را نیز به آن اضافه کرده
آنها به دنبال تعادلی برای مایع و جامد نشان دادن ونوم بودند و از این نظر توانستند وی را همزمان هم قدرتمند و ترسناک نشان دهند
◾ اینسامنیاک همچنین اعلام کرد که به کار بر روی بازی تا زمان عرضه ادامه خواهد داد و گرافیک بیش از بیش ارتقا پیدا می‌کند

در ابتدای داستان، پیتر و مایلز با زندگی شخصی خودشون دست و پنجه نرم می‌کنن
مایلز در تلاشه که زمانی رو برای واسه نوشتن مقاله ورودی به دانشگاه پیدا کنه اما به خاطر کاری که بهش مشغوله (اسپایدرمن بودن) دائم به تعویق میفته
از طرفی پیتر نیز به دنبال پول برای پرداخت بدهی خانه زن عموی مِی هست و نمی‌خواد که اون رو بفروشه، چون اون خانه واسش بسیار مهمه
درست به مانند مایلز، پیتر نیز در تلاشه که (و شکست می‌خوره) تعادل رو بین مسئولیت هاش و زندگی شخصیش بر قرار کنه
ام جی نیز به دنبال این هست که در وام مسکن به پیتر کمک کنه اما جی جونا جیمسون برگشته و از تمامی افراد کار می‌کشه...
از این رو قهرمانان داستان به دو راهی سختی رسیدن و آینده‌ای مبهم و تصمیم‌های سختی پیش روی آنهاست

IMG_20230721_055905_536.jpg
▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎

2023_07_21_06.02.44_copy_1080x590.jpg
Marvel's Spider-Man 2 - Official Story Trailer | Comic Con 2023
LINK

▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎
20210912_022134_copy_432x246.jpg
marvel’s spider-man 2 - PlayStation showcase 2021 : Reveal Trailer | PS5
YouTube

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

آخرین ویرایش:
به نظرم خیلی بعیده پیتر شخصیت اصلی Spider-Man 3 نباشه. مایلز شخصیت‌پردازی خوبی داره و مخصوصاً توی نسخه دوم که بهتر از قبل هم شده بود، ولی موضوع اینه که دو تا ویلین اصلی Spider-Man 3 یعنی Green Goblin و Doctor Octopus با شخصیت پیتر پارکر معنی واقعی خودشون رو پیدا می‌کنن. نورمن آزبورن از سال‌ها قبل به پیتر نزدیک بوده و با اینکه پیتر خیلی باهاش راحت نیست (که این قضیه به شخصیت خشک و سرد نورمن برمی‌گرده)، ولی به هر حال پدر بهترین دوستش بوده و پیتر خیلی وقت‌ها به خونه یا تشکیلات نورمن رفت و آمد داشته و توی همین Spider-Man 2 هم یه صحنه‌ای بود که نورمن می‌گفت تو مثل پسرم هستی و از این صحبت‌ها. نورمن تعادل روحی روانی نداره و به اشتباه، Spider-Man رو مقصر به کما رفتن پسرش می‌دونه و وقتی بفهمه ایشون همون پیتر هست، اتفاقات جالبی می‌افته.
از طرف دیگه هم اتو اکتاویوس رو داریم که اون هم به شدت به پیتر نزدیکه و توی نسخه اول کلی ماجراها با همدیگه داشتن و الآن داره نقشه می‌کشه برای حضور دوباره در میدان. :D
این دو تا شخصیت هیچ حس خاصی نسبت به مایلز ندارن و برای همین وقتی به عنوان ویلین نسخه سوم از راه برسن، بهترین حالت اینه که با پیتر روبرو بشن نه مایلز. یعنی به نظرم اگه مایلز شخصیت اصلی اون بازی باشه، یه پتانسیل عظیمی به هدر می‌ره و کلی اتفاقات جالب رو از دست می‌دیم.
احتمالاً منظور سازنده‌های بازی از اون صحبت‌ها، نسخه فرعی هست که با حضور مایلز و شاید سیندی مون ساخته می‌شه و ممکنه اسمش رو بذارن Spider-Man: Miles Morales 2 یا همچین چیزی! :D بعدش هم اواخر همین بازی یا اوایل Spider-Man 3، اتفاقاتی می‌افته و پیتر از بازنشستگی درمیاد و به عنوان شخصیت اصلی برمی‌گرده.

کلا این حرفشون بلوفی بیش نیست:دی
مشخصا بعد از پایان SM2 نمیان بگن آره پیتر بازم برمیگرده و اینا! چون نمیخوان بازگشت پیتر رو اسپویل کنند:دی

حالا همینطور که گفتی یا آخر نسخه فرعی بعدی، یا اوایل SM3 میادش... و تو کمپین تبلیغاتی SM3 عمرا پیتر رو بزارن کنار و به عنوان سورپرایز نگهش دارن! هرچقدرم مایلز محبوب باشه این روزا ، پیتر نماد اصلی هست... (برای همین پایان نسخه فرعی منطقی تره برگشتش )
و تا وقتی نمرده یعنی برگشتی در کار هست(اونم با بدمن های اصلی شماره ی بعد)

در مورد اینکه کی تو یونیورس اینسامنیاک اسپایدرمن اصلی هست
اتفاقا خیلی تلاششون رو کردن تو این بازی که هر دوتا رو اصلی داشته باشن و یکی تبدیل به ساید کیک نشه
و هر دوتا هم کارهای مهمی رو تو داستان انجام دادن و بدمنی داشتن که با شخص خودشون درگیره:-"
بهترین حرکتشونم زیرنویس بازی بود که هر دوتا رو اسپایدی مینوشت ولی با لوگو رنگ لباسشون :دی

اما خوب، بالاخره یونیورسی که توش پیتر سال هاست اسپایدرمنه ، و با خیلی از بدمن ها رابطه داره
تشکیل رابطه اون آدم های گذشته با مایلز باید کم کم و منطقی شکل بگیره(یا آدم های جدیدی بیان)
که یکی از این ایجاد رابطه های جدید، مثلا مستریو و مایلز بود

از سیندی که اطلاعاتی ندارم، ولی شماره بعدی اونم به آرک داستانی باید اضافه بشه
و برای اینکه ساید کیک نباشه صرفا تو شماره اصلی، به نظرم شروع کار این رو هم مثل مایلز یک بازی خواهیم داشت

ترند توییتر چه ربطی به بحث ما داره؟ مایلز کلا ۱۰-۱۲ ساله خلق شده. مرد عنکبوتی == پیتر پارکر. اینکه بیای به دلایل خیلی واضح یکی از بهترین کرکتر های تاریخ کامیک رو با مایلز جایگزین کنی به هر دلیلی احمقانه ترین کار ممکنه. یکم عینک فن بویی و کالت بودن رو بزارین کنار. البته از کسی که سر رد دد ۲ میاد به بقیه کاربرا فحاشی میکنه انتظار خاصی نمیره.
قطعا کار احمقانه ای نیست. ضمنا پیتر هم قرار نیست حذف بشه. چرا تا یکی یه شایعه ای ول می‌کنه سریع فاتحه نسخه بعدی رو میخونی بعد یکی میاد توجیه کنه برچسب کالت بهش میچسبونید چون IG نگفته پیتر میخواد حذف بشه.
عینک فن بویی و کالت چیه ؟ این توهمات کی میخواد تموم بشه؟ من خودم داستان نسخه اول خوشم نیومد آیا بازم در طبقه کالت قرار میگیرم؟ اون نویسنده که تو مارول و IG نشسته بهتر فکر میکنه یا شما؟ شما اول پستت یه عبارت به نظر من حداقل نمیذاری و رسما داری فکت میدی و فاتحه نسخه بعدی رو میخونی توقع داری کسی نظر مخالف نداشته باشه؟این فحاشی که میگی چیه؟ جمع کنید بساط این دروغهای مضحک رو من چه فحاشی کردم.

• Like
Reactions: SiminSecret
دوست عزیزی که تو نقد و بررسیش به عنوان نکته منفی نوشته بود بازی فقط به مبارزات ختم میشه ٬ فکر کنم کامل بازی نکرده ٬ چون تنوع ماموریت ها عالیه٬ چه اصلی چه فرعی ٬ شروع بازی که طوفانی بود کلن٬ و اینکه یادم نمیاد چه تو کمیک چه فیلم ها اسپایدرمن کار اصلیش جز مبارزه چیزای دیگه ای بوده باشه ( خرید برای مردم ٬ خیاطی برای علاقه مندان و غیره)

هنوز به 40 در صد هم نرسیده.ولی عالی بوده.با اینکه رو پلات تاثیری نمیذاره رو درجه سختی Amazing بازی میکنم که دیفالت خود بازیه.به نظرم آسون تر از این،لذت مبارزات رو کم میکنه برام.رو مد Quality هم شروع کردم که از جزئیات لذت ببرم.همونطور که دیگر دوستان هم گفتن شب چقدر زیباست تو این بازی.هنوز دلیل دو تا 8 ی که IGN و Gamespot دادن رو نمیفهمم.(باید 9 میدادن به نظر من)
نمیخوام زیاد صحبت کنم.میترسم یه چیزی اسپویل بشه.عاما:
یه ساید میشن داره بازی که توصیه میکنم حتما انجام بدید.اونقدر احساسی هست که رفتم دنبال آهنگش.بازی رو متوقف کردم تا کمی فکر کنم و بغضم فروکش کنه و این رو گوش بدم و با شما به اشتراک بذارم.
Seabird
By : Alessi Brothers

View attachment Seabird - Alessi Brothers - Spider-Man 2 Howard Side Mission Music.mp4

من هنوز نظرم رو راجع به تموم کردن بازی ننوشتم. اولین بازی بود که پلاتش کردم!

ولی خب در مورد قسمت های بعدی، صد در صد هم پیتر هست هم مایلز. هنوز ما با گرین گابلین که یکی از مهم ترین دشمن های اسپایدرمن هست و مستقیم سراغ خانواده ش میره مواجه نشدیم و بدون وجود این شخصیت، 2 نسخه بازی با این نمرات عالی عرضه شده!

به علاوه اینکه دنیای ولورین هم به مرد عنکبوتی وصله و ما یک مارول یونیورس رو داریم در اختیار اینسامنیاک و احتمالا یک استودیو دیگه هم این دنیا رو گسترده تر میکنه (من اینجوری فکر میکنم، مثل پانیشر از سمت ناتی داگ)

اسپایدرمن پیتر پارکر و مایلز موراس، دردویل مت مورداک، ولورین لوگان، هالک بروس بنر، ددپول وید ویلسون، اسپایدرمن 2099 میگل اوهارا، سیلک سیندی مون، اینا همه می تونن توی DLC و نسخه استند الون و نسخه سوم بازی وجود داشته باشن که دسته ولورین و ددپول و هالک توی بازی خود ولورین معرفی میشن احتمالا.

به هر حال، انتهای بازی حرفای پیتر به مایلز اون رو برای یک نسخه فرعی دیگه آماده میکنه و اونجا سیلک، دردویل، کارنیج و ... میتونن حضور داشته باشن و تو نسخه 3 شک نکنید باز هم هر دو اسپایدرمن توی بازی حضور دارن.

دیگه دلو زدم به دریا با این قیمتای بازیا کنسول آفلاین کردم وگرنه همینجوری رو دستم میموند یسری بازیا از جمله این و مزه اش میرفت
استارتینگ بازی یکی از بهترین چیزایی که تو ویدیو گیم دیدم

به قول دوستان این یونیورس انقدر انعطاف پذیره که هر احتمالی رو می شه در نظر گرفت، اگر مایلز تونسته خودشو تثبیت کنه کارکترهای دیگه هم با هنر اینسامنیاک می تونن و در صف انتظار قرار می گیرن و این بخش جدایی ناپذیر از این یونیورسه. این ادعا که روند تغییرات در مورد کارکترها تغییرناپذیر یا حذف شدنی باشه با توجه به رویکردی که اینسامنیاک برای گسترده کردن فرنچایز در نظر گرفته منطقی نیست و عنوان هم به حیث شخصیت پردازی تک بعدی نیست و هر کدوم از کارکترها مکمل هم هستن و شانس اینو دارن مجزا بهشون پرداخته بشه. از نظر من یک شخصیت مونث قابل بازی، پایه ثابت نسخه های آینده می شه ولی اینکه کی نوبت به ایشون می رسه هنوز مشخص نیست

آخرین ویرایش:
فقط منم جاهایی که با mj میرفتی تو اون بخش خاص حس لست میداد یا شما هم اره :D
عجب بازی ای بود هم دنیاش اسپایدر منی بود هم بعضی قسمتاش حس لست میداد اون حس ترس و اتمسفر مرده رو هم داشت بعضی پارت هاش
فقط اونایی ک تو بازی swing میکردن تو حین بارون چجوری روشون میشه بیان بارونشو با ارکهام مقایسه کنن ادم نمیدونست دوس داره بازی روز باشه شب باشه بارون بباره نمیشد بگی دوس دارم تو کدوم حالت باشه همش عالی بود خصوصا بارونش
از استارت بازی تا پایان بازی کل گیم epic جلو میره خصوصا پارت دوم بازی
خیلی وقت بود بازی اینطوری به دلم نشسته بود
خدایا به ما رحم کن با ولورین قلبمون ضعیفه
یه چیز جالب دیگه هم که بعد اتمام بازی منو شوکه کرد فست تراول بازی بود
من از اول تا اخر بازی یکبار هم فست تراول نکردم از بس که تاب خوردن تو بازی لذت بخشه(منی که تو اکثر گیمای اپن ورلد فست تراول میکنم چون حوصلم نمیکشه)
خلاصه برای تموم کردن ساید ها فست تراول رو زدم برای اولین بار و اونجا بود که اپیلاسیون شدم مگه میشه لودینگ اون بخش نیویورک با اون جزیات فقط تو یه ثانیه هلووو؟؟:D
بعد داستان سرایی بازی چرا انقد خووووب بود مگه میشه بازی سوپر هیرویی استوری انقد خوووب

آخرین ویرایش:
خب ما هم تموم كرديم.
تعريفا رو كه دوستان كردن،من فقط يكم به نظرم شخصيت كريون ميتونست عميق تر باشه و حضور موثرترى داشته باشه.
و مايلز هم همچنان در نچسب ترين حالت ممكن خودش قرار داره.

اما پايان بازى ....
خب ظاهرا شاهد گرين گابلين خواهيم بود بلخره البته يكم ديره ولى واقعا ميشه گفت براى اسپايدرمن حكم جوكر رو داره فقط بايد ديد جى سرم رو به خودش ميزن نورمن يا به هرى! چون تو كتابا هر دو مورد رو داشتيم.

ولى نميدونم كسى دقت كرد يا نه ولى به دختر دوس پسر مامان مايلز كه فقط از پشت ديديم دقت كرديد؟
باباش چشم ريز بود... بله يعنى شاهد سيندى مون هم توى شخصيتاى نسخه بعد خواهيم بود؟ يا حتى يه اسپين آف؟ من فك كنم يه اسپين آف ديگه از مايلز داشته باشيم و اونجا وارد داستانش بكنن.
اميدوارم اين بحث اسپايدرمن اصلى شدن مايلز خيلى جدى نباشه چون واقعا شخصيت مسخره اييه.
يكى از بى محتوا ترين شخصيتاى تاريخ بشريت محسوب ميشه.
قشنگ يه شخصيت با خانواده مناسب مين استريم اين روزاى دنيا! دو رگه سياهپوست لاتين! دوس دخترشم كه معلوليت داره.باز خوبه گى نيست.

بازی واقعا عجیب غریب خوب بود شما فقط با رگناروک پارسال مقایسه کنید اون بازی در کمال تعجب مارولی تر از این بازی بود.کاملا بازی ریتم خودش از اول تا اخر حفظ می کنه.عجب باس فایت های درجه یکی هم داشت.مقایسه کنید با باس فایت های رگناروک که کلا دو تا باس فایت اخر بازی اودین و تور حتی لوکیشن مبارزه هم یکی بود.اینسامنیاک با اختلاف بهترین استدیو نسل نه سونی بوده تا این جا.بنظرم دیگه کاری نبود که بشه کرد و تو این بازی اینسامنیاک انجام نداده باشه.از همه قابلیت های کنسولم استفاده کردن.نمره زیر ۹ به این بازی واقعا بی انصافیه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or