PlayStation Marvel’s Spider-Man 2

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
20 October
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
پیام مدیریت:

هر گونه ترول، بحث مقایسه ای، اسپویل داستانی و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

144918_23IMG-1130.jpeg.jpg

اخرین اطلاعات:

* آقای برایان اینتیهار Creative Director و رایان اسمیت کارگردان بازی هستند
* قابل بازی بودن پیتر پارکر و مایلز مورالز تایید گردید
* اسپایدرمن 2 یک عنوان ماجراجویی تک نفره می باشد
* شخصیت ونوم توسط تونی تاد صداگذاری شده است
*در بخش OW بازی و به لطف قدرت PS5، می توان آزادانه بین پیتر و مایلز سوئیچ کنید
* نقشه ی این نسخه، حدود دو برابر نسخه قبلی هستش
کوئینز و بروکلین به بازی اضافه شدن که متفاوت از منهتنن
* بر اساس آخرین اخبار رسیده از سمت پلی استیشن، تاریخ عرضه ی بازی برابر است با 20 اکتبر 2023، برابر با 28 مهر 1402

اطلاعات جدید از کامیک کان:

◾ شخصیت J Jonah Jameson در بازی حضور دارد و مری جین برای وی کار می‌کند
◾ داستان بازی به 9 الی 10 ماه بعد از نسخه مایلز مورالز بر میگرده و مایلز وارد دانشگاه شده
◾ به گفته ی توسعه‌دهندگان ، داستان بازی دارای عواطف انسانی و تاریکی است
◾ دوال سنس و پلیت‌های ویژه ی بازی به صورت جداگانه قابل خریداری هستند
◾ قدرت های جدید پیتر یعنی Spider-Arms و Symbiote، روش های جدید Insomniac برای بهبود کامبت بازی است
◾ مایلز می‌تواند از دو شکل BioElectric Venom در هر مبارزه استفاده کند
ترکیب این توانایی ها با گجت شخصیت ها مانند Web Grabber منجر به Comboهای هیجان انگیزی می‌شود
◾ می‌توانید Coney Island را در بازی اکسپلور کنید و یکی از راه های اکسپلور آن، Web Wings است
به گفته توسعه‌دهندگان، این بازی فرصت عالی بود تا Web Wings را وارد آن کنند و Traversal نسخه اول که هسته اصلی گیم‌پلی Marvel’s Spider-Man بود را با این ویژگی ارتقا دهند
◾ ونوم از نظر قدرت و ظاهر برای طرفداران آشنا خواهد بود اما داستان منحصر به فردی دارد که طرفداران را هیجان‌زده می‌کند
ونوم از کمیک ها الهام گرفته شده اما اینسامنیاک المان های خود برای پرداخت و ساخت این شخصیت را نیز به آن اضافه کرده
آنها به دنبال تعادلی برای مایع و جامد نشان دادن ونوم بودند و از این نظر توانستند وی را همزمان هم قدرتمند و ترسناک نشان دهند
◾ اینسامنیاک همچنین اعلام کرد که به کار بر روی بازی تا زمان عرضه ادامه خواهد داد و گرافیک بیش از بیش ارتقا پیدا می‌کند

در ابتدای داستان، پیتر و مایلز با زندگی شخصی خودشون دست و پنجه نرم می‌کنن
مایلز در تلاشه که زمانی رو برای واسه نوشتن مقاله ورودی به دانشگاه پیدا کنه اما به خاطر کاری که بهش مشغوله (اسپایدرمن بودن) دائم به تعویق میفته
از طرفی پیتر نیز به دنبال پول برای پرداخت بدهی خانه زن عموی مِی هست و نمی‌خواد که اون رو بفروشه، چون اون خانه واسش بسیار مهمه
درست به مانند مایلز، پیتر نیز در تلاشه که (و شکست می‌خوره) تعادل رو بین مسئولیت هاش و زندگی شخصیش بر قرار کنه
ام جی نیز به دنبال این هست که در وام مسکن به پیتر کمک کنه اما جی جونا جیمسون برگشته و از تمامی افراد کار می‌کشه...
از این رو قهرمانان داستان به دو راهی سختی رسیدن و آینده‌ای مبهم و تصمیم‌های سختی پیش روی آنهاست

IMG_20230721_055905_536.jpg
▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎

2023_07_21_06.02.44_copy_1080x590.jpg
Marvel's Spider-Man 2 - Official Story Trailer | Comic Con 2023
LINK

▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎
20210912_022134_copy_432x246.jpg
marvel’s spider-man 2 - PlayStation showcase 2021 : Reveal Trailer | PS5
YouTube

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

آخرین ویرایش:
اتفاقا نسخه 2018 هم کاملا بهینه و بدون مشکل خاصی بود. بازی چند هفته قبل از لانچش گلد شده بود و تیم سازنده داشت روی dlc کار می‌کرد.
============

اینسامنیاک در کنار بقیه ویژگی‌های مثبتش همیشه سر مسائل فنی عملکردش عالی بوده ولی خب به دلایلی همیشه یه عده عادت داشتن که بیان ایرادات الکی بگیرن. مثلا سر همون نسخه 2018 هم همه میگفتن که آره بازی از نظر گرافیکی داونگرید شده و فلان ولی موقع ریلیز بازی یهو همشون محو شدن :-"
من هر دوتا قبلی رو پلات کردم داداش :دی مشکل خاص که قطعا نداشت منم عرض کردم توی بعضی لحظات شلوغ دراپ داشت که با آپدیت ها فیکس شدن ( اجرای همون نسخه 2018 روی ps4 در حد معجزه بود)
ولی الان توی این ویدیو توی صحنه های شلوغ هم مشکلی دیده نمیشه

اتفاقا نسخه 2018 هم کاملا بهینه و بدون مشکل خاصی بود. بازی چند هفته قبل از لانچش گلد شده بود و تیم سازنده داشت روی dlc کار می‌کرد.
============

اینسامنیاک در کنار بقیه ویژگی‌های مثبتش همیشه سر مسائل فنی عملکردش عالی بوده ولی خب به دلایلی همیشه یه عده عادت داشتن که بیان ایرادات الکی بگیرن. مثلا سر همون نسخه 2018 هم همه میگفتن که آره بازی از نظر گرافیکی داونگرید شده و فلان ولی موقع ریلیز بازی یهو همشون محو شدن :-"
همه اینا بخاطر نابغه استودیو تد پرایسه، 20 سال پیش که استودیوها دنبال مسائل تکنیکی نبودن، تد پرایس به تمام نمایشگاه های مربوط به فن آوری و غرفه دارها سر می زد تا بتونه تجربیاتش رو در خصوص مسائل فنی افزایش بده، الان هم با مارک سرنی همکاری داشته و نتیجش در مقیاس بزرگ و مثل رچت پشم ریزونه، نسخه اول از هر لحاظ بهینه بود دلیلش هم دانش فنی بالای استودیوئه نه معجزه و این چرتوپرتایی که برخی می گن

من هر دوتا قبلی رو پلات کردم داداش :D مشکل خاص که قطعا نداشت منم عرض کردم توی بعضی لحظات شلوغ دراپ داشت که با آپدیت ها فیکس شدن ( اجرای همون نسخه 2018 روی ps4 در حد معجزه بود)
ولی الان توی این ویدیو توی صحنه های شلوغ هم مشکلی دیده نمیشه
مگه من گفتم بازی نکردی؟ اتفاقا خودمم نسخه‌های قبلی پلات کردم(با اینکه اهل پلات نیستم) و چون دی‌وان رفتمش میگم مشکلی نداشت :D اون افت فریم لحظه‌ای و این مشکلات ریز توی همه بازی‌ها هست و اونقدر ریزه که نمیشه اسمشون رو گذاشت ایراد و حتی بهینه‌ترین بازیا هم روزای اول از این چیزا دارن.

مگه من گفتم بازی نکردی؟ اتفاقا خودمم نسخه‌های قبلی پلات کردم(با اینکه اهل پلات نیستم) و چون دی‌وان رفتمش میگم مشکلی نداشت :D اون افت فریم لحظه‌ای و این مشکلات ریز توی همه بازی‌ها هست و اونقدر ریزه که نمیشه اسمشون رو گذاشت ایراد و حتی بهینه‌ترین بازیا هم روزای اول از این چیزا دارن.
داداش خوندی اصلا چی نوشتم؟ صرفا مقایسه کردم و گفتم همون مشکلات ریز و میکروسکوپی و ناچیز و همگانی و همیشگی هم توی این ویدیو نیست و از همین اول کار بی نقصه :دی دارم تعریف می کنم نمی کوبم که جبهه میگیری :دی

دارم تعریف می کنم نمی کوبم که جبهه میگیری :D
اونایی که زمان لانچ نسخه 2018 رو روی ps4 بازی کردن یادشون هست بازی توی لحظاتی دارپ داشت و استاتر که بعدا با آپدیت فیکس شد
من اینو خوندم جواب این حرفت رو دادم. حالا اینکه تعریف حساب میشه یا کوبیدن رو کاری ندارم.

• Like
Reactions: Need-More-Speed
تو اسپایدرمن می‌تونین عین سانست اوردرایو روی آب لیز بخورین و این قضیه رو تو ویدئوها ندیدیم و فقط بهش چندجا اشاره شده.
ویدیوی مربوط به لیز خوردن روی آب توی سانست اوردرایو
View attachment VID_20230916_193731_639.mp4
در ضمن میتونین 360 درجه با وب سویینگ تو هوا بچرخین و اوج بگیرین و اینو توی فوتیج ها نشون ندادن.

آخرین ویرایش:
IMG_20230916_194931_557.jpg
IMG_20230916_194932_139.jpg
تفاوت گرافیک نسخه اول و دوم.
ویلی ویلی بازی گرافیکش میان نسلیه :))
یه مسئله‌ای که شما باید توجه کنین اینه که این بازی توی بحث گیم پلی هم با نسخه قبلی یک نسل تفاوت داره. تفاوت نسلی فقط ریلستیک شدن بازی نیست. سرعت تاب خوردن و پرواز کردن توی بازی 3 برابر شده و این قضیه بینهایت به فان تر شدن بازی کمک می‌کنه. تصور کنین با سرعت 3 برابر و حسی که دوال سنس منتقل میکنه روی تی وی فورکی با ری تریسینگ دارین تاب میخورین. فکر بهش هم لذت بخشه.

آخرین ویرایش:
خب خداروشکر همه دیگه راضین از اسپایدرمن۲.
من همون زمان شوکیس هم که جو منفی بود دهها بار گفتم این بازی پالیش بشه یه چیز دیگه میشه. یه سری گوش نمیکردند و گول بیلد ابتدایی بازیو خوردند اگرچه از همون نمایش اول هم میشد پیشرفت رو دید. بابا استودیویی که پای کاره پر آدم تلنت هست که کارشون رو خوب بلدن.
بازی نه فقط ویژوالی و تکنیکالی بلکه از نظر گیمپلی و قطعا داستان و شخصیت پردازی هم پیشرفت عجیبی کرده . هرچیزی که یه بازی با محوریت ابرقهرمانی لازم داره رو این بازی داره.
فکر نمیکنم کسی ایده ای داشته باشه و اینا اجرا نکرده باشن.
خودم خیلی تو کف این تیکه هستم لامصب pop-in معنی نداره واسه این بازی، آدم دلش میخواد همش فست تروال کنه (:

View attachment YouCut_20230916_150040533.mp4

باس فایت Lizard خیلی خوب بود. اسپایدرمن وقتی سمبیوت پرت میکنه سمت یه دشمن معمولی کل بدنش رو دربر میگیره ولی موقع فایت Lizard چون بزرگتر هست فقط فک اون رو میگیره :D یعنی برای دشمن های محتلف احتمالا انمیشن های متفاوتی داشته باشیم. برای مثال تو Ragnarok کریتوس وقتی به دشمن چه بزرگ یا کوچیک یا اصلا باس فایت، به یه سطح ثابت ضربه وارد میکنه. یادمه تو Arkham Knight هم وقتی یه دشمن رو پشت سر هم Beatup میکردین، فک و بینی دشمن خورد میشد. منظور، خیلی از عناوین بزرگ این جزئیات رو رعایت نمیکنن. حالا شاید جزئیات ریزی باشه ولی واقعا به Immersive بودن و تجربه گیمر تاثیر میذاره.

درکل از زمان روز لانچ کنسول که Demons Soul's رو تجربه کردم برای یه بازی در این حد هایپ نبودم. حالا شما فرض کنین Naughty Dog با آیپی جدید، Sucker Punch با گوست 2 وارد چت بشن، هولی مولی. :D

تصور اینکه تیم Brian Horton قرار با Wolverine که حتی جهان باز نیست (چون OP نیست انتظار میره روی موارد دیگه منابع رو مصرف کنن) چی قراره تحویل گیمرا بدن واقعا دیوانه کنندست.

هدف اذیت کردن شماهاست :D
زمانی که می رید ایکس باکس فن های بیچاره رو اینقدر اذیت می کنید در حالی که بازی های سونی هم کم ایراد نیستن

بعدشم یاد می گیرید جنبه انتقاد هم داشته باشید نمی شه که سونی هر چی جلوتون می ذاره الکی به به چه چه کنید باید ایرادتشم بگید و الا می شید فن
منتها شماها حافظه تون کمه و الا من خیلی جاها هم از بازی های سونی تعریف کردم اما زمانی که می بینیم ترول کار می شید می خوام کار خودتون با خودتون بکنم:D
کلا مسخره کردن کار بدیه اما کی فن نمی شیم که الان چنتاتون بیاید بگید اره با اینکه گرافیک کلی بازی بد نیست اما ریفلکشن هاش واقعا توی ذوق می زنه مخصوصا روی ونوم
به بقیه ی پست تاتون خندیدم دمتون گرم:D
ایراد گرفتن ها عموما الکی نیست. شما از هر بازی (تاکید میکنم از هر بازی که تو طول تاریخ اومده میتونی ایراد پیدا کنی) ولی بعضی بازیها انقدر از نظر ویژوالی ، تکنیکی ، فیزیکس و AI انقدر روشون خوب کار میشه که واقعا بی انصافیه ازشون ایراد بگیری. کسیو از این سمت دیدی به FH5 ایراد گرافیکی بگیره ؟ ولی خب معلومه میشه دهها ایراد گرافیکی از هیلو و ردفال و استارفیلد پیدا کرد.

ولی اون پستت تابلو بود از عصبانیت بود حتی ایرادی هم که گرفتی خنده دار بود.
اساسا پوست لزج و سیاه رنگ سیمبیوت سرفیس گلوسی نیست که RT Mirror بده. تو فیلم ونوم هم بری ببینی همینطوریه مدل رفلکشن دادنش .
چیزی که ما داریم تو گیمپلی های اسپایدرمن می‌بینیم RT دقیقی هست و نورهای اطراف رو با توجه به نوع بازتاب ناشی از سرفیس سیمبیوت درست داره رفلکت میده که حتی DF هم بهش اشاره کرد.

IMG_20230917_130704_362.jpg
IMG_20230917_132215_630.jpg
IMG_20230917_132214_829.jpg

ری تریس گلوسی میخوای بیا این قسمتو ببین خیلی خوبه ،شیشه ها حتی رفلکشن انفجار ها و پارتیکلز را هم بازتاب میدن.
من نمیگم کنسول بتونه در حد کارت‌های High End ری تریس با رزولوشن بالا بده ولی برای یه کنسول ۴۰۰ دلاری همینم خیلی زیادی خوبه با توجه به اینکه 60fps عه و با VRR قطعا 60fps+

آخرین ویرایش:
این team takedown ها عجب چیزیه که تو پریویو ها دیدم.کلی به انیمیشن های تیک داون تو بازی اضافه میکنه و مثل اینکه گفتند هم تیمیت گاهی رندوم میاد و کمکت میکنه و باعث خلق چنین صحنه هایی میشه‌.

View attachment F6BaoWuXUAAuXl1.mp4

View attachment F6BMghaW8AAPQLI.mp4

یه ویدیو گیمپلی 13 دقیقه ای هم از بازی دیدم که مبارزه با باس فایت Lizard هست یعنی کل اون میشن، ست پیس خالصه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or