Martin Sofiedal : چیزی شبیه به Uncharted 4 ندیده ام

majidsnake

کاربر سایت
Uncharted_4.jpg

آقای Martin sofiedal سازنده ی یک fan film درباره سری آنچارتد، توانسته است به استودیوی ناتی داگ رفته و اولین نمایش Uncharted 4: A Thief’s End را نظاره گر باشد. وی درباره ی این نمایش گفته است:

" چیزهایی که مشاهده کردم جدید و نو بود. مانند ترسیم اکشن های برنامه ریزی شده و اینکه کاراکترها بعد از ارتقای گرافیگ چگونه شده اند. اینکه Sully مانند یک فرد زنده بود وحشتناک است!!! من همچنین زمان کمی از محیط باز بازی را دیدم. با اینکه هنوز درحال توسعه بود اما واقعا باورنکردنی بود. "

وی در باره ی پیشرفت گرافیک بازی هم گفته است: این پیشرفت مانند پیشرفت گرافیک از PS2 به فیلم پیکسار است!

" آنها به من صحنه هایی را نشان دادند که Drake بین علف های بلند حرکت میکرد و وزش باد در حرکت آنها تاثیر داشت. دیوانه کننده بود! چیزی شبیه آن را ندیده ام. "

منبع:Martin saw Uncharted 4 – “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic.”

من نگران بازیهای بعدی هستم که بعد از این بازی میان چون فرسنگها فاصله ایجاد میشه بین u4 و بازیهای قبلش!
یعنی یجور base یجور مرجع یجور مرجع تقلید :d
امیدوارم حداقل مریدان با سعی و تلاش تا مرز 30 درصدی این عنوان برسن!
همچین هایپ شدم من :bighug:

والا ما هم بعد هر IP ناتی داگ دیگه ندیدیم مثلشو .

اگه یکم دیگه فوضولی میکردو بیشتر سرک میکشید تیتر خبر میشد :

Martin Sofiedal : چیزی شبیه به TLOU2 , Uncharted 4 , CRASH ندیده ام

الان AKIBA میاد میگه : نکنید این کارو با من :((:d

ناتی کرُخـــــــــــــــــــر :| این استودیو چقد خوبــــــــــــــــــــــــــه! :d کرش (مای لاو فور اور) ، جک ان دکستر، آنچارتد، واقعاً این نسل هم یه آیپی جدید ناب دیگه ازش میخواییم. اگه بعدی کرش باشه، مسلماً از این آیپی جدید چشم پوشی می کنیم. :d

یعنی یجور base یجور مرجع یجور مرجع تقلید :d
همون "استاندارد" منظورت ـه فکر کنم ! :d
اون که 100% شک نکن ! کلا فرنچایز آنچارتد همیشه به صورت مولفه وار، استانداردهای جدیدی رو در بازی های ادونچر، اونم در بخش داستان سرایی و گیم پلی و بقیه موارد تاثیر خودش را داشته و این نسخه دیگه بنظرم پخته ترین و غنی ترین سری این فرنچایز خواهد بود، وقتی که آدم ترکیب نیل دراکمن و بروس استرلی، دو گیم دیزاینر که در هُنر بازیسازی با فلسفه زیبایی شناسی آشنایی کامل رو دارن تصور میکنه، یعنی واقعا مغزش هنگ میکنه ! تک تک صحنه های بازی تلو، زیبا و ماندگار بودن ! حالا یه بازی ماجراجویی و فکر بکنید این دو تا آدم بخوان بسازن، یعنی رسما هر چیزی که تو خواب و تصورتون دارید رو اونها به تصویر خواهند کشید !
اون چشم انداز های وسیع، اون جنگل های ناشناخته و سردرگم، غارها و مناطق کشف نشده، هر چیزی که توی افکارتون از نهایت و غایت یه بازی Adventure رو مدنظر دارید، اینها توی این نسخه از بازی قرار خواهند داد.. حالا اون گرافیک و جلوه های بصری، داستان سرایی سینماتیک و بقیه موارد رو هم بهش اضافه کنید، میشه یه چیزی فراتر از شاهکار..

ناتی کرُخـــــــــــــــــــر :| این استودیو چقد خوبــــــــــــــــــــــــــه! :d کرش (مای لاو فور اور) ، جک ان دکستر، آنچارتد، واقعاً این نسل هم یه آیپی جدید ناب دیگه ازش میخواییم. اگه بعدی کرش باشه، مسلماً از این آیپی جدید چشم پوشی می کنیم. :d

پر افتخارترين بازي نسل هفتم رو جا انداختي ، البته ميدونم عمدي نبودا ;;)

نا خودآگاه ياد حرفاي چند وقت پيش احسان رشید افتادم، كه مي گفت گرافيك Uncharted 4 با Cutscene هاي The Last of Us قابل قياسه! :))

آخرین ویرایش:
پر افتخارترين بازي نسل هفتم رو جا انداختي ، البته ميدونم عمدي نبودا ;;)
اگه بهتون برنخوره، آره عمدی بود. :d اولاً سعی کردم تو هر نسل یه آیپی رو بگم. اونچنان که خیلی ها حال کردن با TLOU حال نکردم. ولی باز تجربه فوقالعاده ای بود. فقط می تونم بگم یه بازی بی نقص بود، به نظرم بازی شاخص نسل پیش ناتی داگ، بی برو برگرد آنچارتد بود، البته این هنر ناتی داگه که دوتا آیپی عالی تو یه نسل خلق می کنه.

نا خودآگاه ياد حرفاي چند وقت پيش يوسف مهدي افتادم، كه مي گفت گرافيك Uncharted 4 با Cutscene هاي The Last of Us قابل قياسه! :))
یوسف مهدی؟ :d ربط آنچارتد به ایشون چیه؟

آخرین ویرایش:
با توجه به سابقه ي ND من واقعا تعجب نميكنم از اين حرف ها ....ND بايد يه سر وگردن گراف بازيش بالاتر از بقيه باشه نا سلامتي تو نسل قبل اين استديو سه تا بازي اخرش بيشترين جوايز بهترين گرافيك سال شون رو بردن و در اصل اين استديو بهترين گرافيك سال هاي 2009 و 2011 و 2013 رو عرضه كرده اون هم در رقابت با چه عناويني ....
تو رتبه بندي بازي هاي ناتي داگ هم نظر بنده بدين شكل و البته اين نظر من متمايل به فكت هم هست :d
TLoU>= U2> Crash> U3> Jak & daxter>U1
و پيش بيني هم ميشه كه U4 به مانند U2 و TLoU ظاهر بشه به دلايل مختلف كه مهم ترين دليلش در راس بودن نيل و بروس در اين پروژس :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or