Mark Rein خبری "بزرگ" را بر رویه T.witter خود قرار می دهد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Insomniac

کاربر سایت
thumb.php

Mark Rain از شرکت Epic Games امروز در صفحه T.witter خود اعلام کرد که هر موقع 2000 نفر Follower پیدا کند خبری مهم و بزرگ را اغلام خواهد کرد.

"من خبری بسیار بزرگی را هر گاه بیشتر از 2000 نفر Follower پیدا کنم Tweet خواهم کرد. بهتره دوستانتونو خبر کنید."

وی همچنین گفت این خبر به Gears of War 3 ربطی نداره. برای بازدید از صفحه T.witter وی به آدرس زیر مراجعه کنید.

منبع | صفحه T.witterـه Mark Rain

• Like
Reactions: hosein_fisher
فعلاً 1750 تا Follower داره. بابا این کلیف 36.076 تا Follower داره. این بدبخت هم Follow کنید خبر رو بگه دیگه :دی

منم که Follow شدم نفرات حدود 1.700 بود. ولی یه حسی بهم میگه میخواد به PC Gamer ها حال بده:d
Geow 2 که عمرا باشه!اگه باشه که کنسولو تو کلش خورد میکنم!;;)

فعلاً 1750 تا Follower داره. بابا این کلیف 36.076 تا Follower داره. این بدبخت هم Follow کنید خبر رو بگه دیگه :دی
=))=))=))به جان جودم عقده پیدا کرده که Follow _ش شن!بعد که 2000 شد میگه هه هه هه! همینجوری اینو گفتم که معروف شم تا حدودی! بعد سالها ملت بهش میخندن داستانی میشه واسه خودش!b-)

=))=))=))به جان جودم عقده پیدا کرده که Follow _ش شن!بعد که 2000 شد میگه هه هه هه! همینجوری اینو گفتم که معروف شم تا حدودی! بعد سالها ملت بهش میخندن داستانی میشه واسه خودش!b-)

شاید میخواد بگه اسکل کردمتون بخندیم =))

آقای محترم کپی رایت رو رعایت کنید :d

ولی از شوخی گذشته اگه خبرش چرت باشه چه حالی میده همه از Followش در بیان! =))

3 ماه بعد: اگه تعداد Follower ها به 10 تا برسه Gears 3 رو 3 ماه زودتر عرضه میکنم! تو رو خدا!

• Like
Reactions: Bayonetta
بابا میخواسته دوست پیدا کنه این مرتیکه مارو گیر آورده ... !LOL !!!
خدا نگذره ازش !

روشش رو بگو،منم برم... مگه مسخره این اوسگولیم ما...)x

هنوز 15 تا گزشته احیانا یکم صبر کنین بهتر نیست؟:دی حداقل 1 روز رو مهلت بدین...

پس چی شد؟؟یعنی این یارو از صبح تا شب یه بار نمیاد توییتش رو چک کنه؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or