تو چی میگی واسه خودت ؟ دیگه همه میدونن کی ترول میکنه و کی نمیکنه !!! اول برو معنی ترول کردن رو یاد بگیر بعد بیا به هر کامنت بگو ترول !!!
یه فرهنگ نامه احتیاج داریم واسه بعضی از افراد
دقیقا" ممنون واقعا" خوب طراحی شده امید که پلی 4 سری مثل سوپر اسلیم نسازه که در کشویی داشته باشه این که خودش کوچیکه و کنار اسلیم واقعا" قشنگه هر 2 رو رو پایه نگهداری سر پا !!
ممنون برای عکسا
من هنوز ک تا هنوزه ترس 3 چراغه شدن کنسولم رو دارم...
مایکروسافت گند زدا...تا چند سال بعد تونست با بورد جسپر برطرفش کنه
آدم سراغ دارم 3تا X360 گرفته تا حالا... این درسته؟
کجا دقیقاً گفته مشکل گرمایی خوبه؟!؟! شما که انقدر سریع جبهه میگیری ، حداقل یه سر به سورس بزن ببین درست ترجمه شده یا نه !! مگه میشه مشکل گرمایی خوب باشه؟
تو چی میگی واسه خودت ؟ دیگه همه میدونن کی ترول میکنه و کی نمیکنه !!! اول برو معنی ترول کردن رو یاد بگیر بعد بیا به هر کامنت بگو ترول !!!
یه فرهنگ نامه احتیاج داریم واسه بعضی از افراد
سونی چند صد سال از بقیه جلوتره توی این مبحث. تقریباً Ps به بعد همه کنسولهاش رو باز کردم یا عکس داخلش رو دیدم. چیزه تکراری نمیبینید اصلاً هر بار خنک کننده تغییر کرده . درحالی که وقتی اولین بار درون X-BONE رو دیدم تا چند روز فکر میکردم Xbox360 Slim ـه !!.
شما علاوه بر فرهنگ نامه به تربیت شدن هم احتیاج داری تا دیگه توهین نکنی !!! یه پست دادی که جوابش رو هم با احترام گرفتی بعد اومدی میگی " تو چی میگی واسه خود ؟ ترول نکن " الانم از مسخره بودن و شاد بودن حرف میزنی !!! باشه من میرم یاد میگیرم که براساس نوشته ها حرف بزنم تا بقیه ازش استفاده کنن ( نمیدونم اگه کامنت ـم بیخوده چرا 20 تا لایک میخوره ؟ چقدر از کامنت های شما تو این چند سال استفاده کردیم! ) شما هم برو نحوه ی فعالیت کردن تو فروم رو یاد بگیر که هروقت حال کردی نیای ترول کنی و به بقیه توهین کنی بعدش هم با حالت حق به جانب صحبت کنی انگار که خبریه ! وقتی میای کنفرانس سونی رو ترول میکنی میگی AC 4 رو PS4 فریز میکرد و ... و اینم از کامنت اول این تاپیکت ، معلومه کی ترول میکنه و از پست های کی استفاده میشه ! الانم میری تو بلاک لیست که دیگه پست های گوهر بارت رو نخونم.امیدوارم خودت رو هم دیگه نبینم !!!