Mark Cerny:آنها دیگر میدانستند PS4 را چگونه طراحی کنند که زیاد گرم نشود

این اقاس سرنی هم بعد از کاز داره یواش یواش تو قلبم جا باز میکنه.
این بهترین خبریه که میشه در مورد این کنسول داد.
با توجه به حجم دانلود ها و کشش بسیار بالای سخت افزار کنسول و جذابیت بالای بازیها و ...... که دست به دست هم میدن تا کنسول برای مدت طولانی بی وقفه روشن بمونه این نوع طراحی کم از شاهکار نداره.
افتابی دیگر از سرزمین افتاب تابان=playstation 4

کلا ایکس باکس 360 علاوه بر ضعف در طراحی داخلی و اتلاف انرژی و تولید گرمای زیاد از قطعات بی کیفیت و بردها و مدارات با کیفیت پایین هم رنج میبرد که تو سری بعدی تا حدودی به این مسئله توجه شد .

PS3 و X360 هر دو برای فرو نشاندن گرمای تولید شده بدنام و ضعیف بودند,در دومی(منظور X360) با رنج و عذاب خاصی از یک نوع PROD گسترده به دلیل تجمع حرارتی مواجه بودیم.

Cerny با اینجال میگوید فکر میکنم این خوب بوده است زیرا دیگر آنها میدانستند که چگونه کنسول را طراحی کنند که دوباره زیاد گرم نشود.اگر شما متوجه شدید که PS4 کوچکتر است دلیلش اینست که در آن مصرف برقش کمتر است,که بعنوانی ساده است.

پس با این امیدواری منتظر این وعده هستیم که PS4 نمیخواهد از مسائل مریوط به گرمای تولید شده در X360 عذاب بکشد.

منبع

البته RROD هستش .
===========================
دیگه خسته نباشن یه اشتباه رو که دو بار تکرار نمی کنن. گفتن نداره.

من هنوز ک تا هنوزه ترس 3 چراغه شدن کنسولم رو دارم...
مایکروسافت گند زدا...تا چند سال بعد تونست با بورد جسپر برطرفش کنه
آدم سراغ دارم 3تا X360 گرفته تا حالا... این درسته؟

Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta

برای PS3 اشتباهی صورت نگرفته که بخواد تکرار بشه یا نشه ! مشکل حرارتی برای PS3 از هر 100 تا شاید برای 2-3 تا پیش میومد ولی برای اون یکی :دی دیگه همه داستان رو میدونن.
درضمن اینکه شما خبر نداری دلیل نمیشه که بهش پرداخته نشه ولی توی اکثر فروم ها و سایت ها و همین BC کاربران در مورد کوچک بودن PS4 و احتمال اینکه مشکل حرارتی داشته باشه نگران بودن ، سرنی هم گفته جای نگرانی وجود نداره.
کسی عکس مقایسه پلی3 با پلی4 رو نداره ؟

اینجوری منظورت بود؟
=========================
نه تورو خدا بياين باز يه كنسول طراحي كنيد كه مشكل گرمايي داشته باشه.
جالبه كه مشكل گرما در نسل حاضر رو خوب ميدونه.

کجا دقیقاً گفته مشکل گرمایی خوبه؟!؟! شما که انقدر سریع جبهه میگیری ، حداقل یه سر به سورس بزن ببین درست ترجمه شده یا نه !! مگه میشه مشکل گرمایی خوب باشه؟

Cerny Cerny با اینجال میگوید فکر میکنم این خوب بوده است زیرا دیگر آنها میدانستند که چگونه کنسول را طراحی کنند که دوباره زیاد گرم نشود.
Cerny had this to say: “I think it will be fine. They know how to design the console so it doesn’t overheat.

آخرین ویرایش:
اميدوارم مايكرو هم كارش رو خوب انجام داده باشه كنسولاي اين نسل رو كه احتمالا پدر صاب بچمون در مياد تا بخريم خيلي ديگه نامرديه سه چراغ بشن.
من كه اگر اين دفعه اين اتفاق برام بيفته ميرم به القاعده ملحق ميشم كه انتقام بگيرم:d

جونم سرنی :bighug: چی ساخته حتی از PS3 اسلیم هم کوچکتر معماری PS4 شاهکاره اصلا نمیتونم بفهم چطور قطعاتش رو تو اون جعبه کوچیک جا داده که مشکل گرمایی پیدا نکنه :دی واقعا مغز متفکر

سونی هست این سرنی مثل میاموتو تو نینتندو :)

مایکروسافت هم که اصلا مغز نداره ...:دی (داره؟ :دی)

برای PS3 اشتباهی صورت نگرفته که بخواد تکرار بشه یا نشه ! مشکل حرارتی برای PS3 از هر 100 تا شاید برای 2-3 تا پیش میومد ولی برای اون یکی :دی دیگه همه داستان رو میدونن.
درضمن اینکه شما خبر نداری دلیل نمیشه که بهش پرداخته نشه ولی توی اکثر فروم ها و سایت ها و همین BC کاربران در مورد کوچک بودن PS4 و احتمال اینکه مشکل حرارتی داشته باشه نگران بودن ، سرنی هم گفته جای نگرانی وجود نداره.

نه تو خبر داری فقط. چی میگی واسه خودت. می خوای ترول کنی پست اشتباهی رو نقل قول کردی عزیز.;)
==================================

این اشتباه رو ماکرو انجام داده بود چون دستگاه های ماکرو فرط فرط خراب میشد.

کسی اسم کنسولی رو آورده تو پست من؟:-/:)

از اونجا که پستم رو نخوندی و همین جوری خواستی یه چیزی بپرونی دوباره پستم رو میذارم اینجا. قشنگ ببین چی نوشتم، بعد عین بچه ها فن بازی در بیار.

خوب خوندیش؟ کجای این پست اسمی از کنسول خاصی برده شده؟ اصلا در مورد گیم حرفی زده شده ؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or