koorosh sh
کاربر سایت
ناراحت نشو فیکهاصلا راه نميده !!!
من به عنوان يك 360 دار ميگم كه واقعا جاي ماركوس اينجا نيست !!
ناراحت نشو فیکه
آخه یه زمانی انحصاری بود!خیلی مسخره میشد اگر مارکوس میومد:dولی میتونستن ریو هایابوسا رو بزارنخیلی دوست داشتم که ریو هم تو کمبت باشه.واقعا هم میتونست.هم حرکات رزمی بلده و با شمشیر هم میشد فینیشر زد.اگر بود چی میشد
خیلی مسخره میشد اگر مارکوس میومدولی میتونستن ریو هایابوسا رو بزارنخیلی دوست داشتم که ریو هم تو کمبت باشه.واقعا هم میتونست.هم حرکات رزمی بلده و با شمشیر هم میشد فینیشر زد.اگر بود چی میشد
منم امکان نداره کریتوس بردارم.من عاشق لو کنگ و سابزیرو و اسکورپیون هستم.ولی چون شخصا علاقه فراوانی به ریو دارم خیلی دوست داشتم باشه.یعنی میدونم ربطی نداره،فقط رویای مزخرف خودم رو گفتم.:dجالب میشد اما جالب نمیشد! یعنی خوب ریو تو بازی باشه خیلی فاز میده و میزنی دهن مهن همرو آسفالت میکنی فاز میده اما خوب ریو چه ربطی به MK داره؟ من که شخصا عمرا با کریتوس بازی نخواهم کرد!
البته دلیل اصلیش این نبوده ها یک مصاحبه ای چند وقت پیش از ed boon و گارگردان نسخه سوم GOW اومد که توش ed توضیح داد ما با دیدن نبرد Zeus و کریتوس(منظورش اولین مبارزه بود که شبیه بازی های Fighting بود) وبا مشاهده اون صحنه ها و خشونت وصف ناپذیر کریتوس متوجه شدیم که توانایی حضور در دنیای ما رو هم داره(این یعنی جرقه اصلی از حالت مبارزش گرفته شده بود که واقعا هم عالی کار کرده بودند و فوق العاده نفس گیر بود. حتی QTEهاش) و بعدش هم در مورد اینکه سعی کردن بالانس بسازنش و از لحاظ ظاهری هم روش کار کردن تا طرفدارهاش ناراحت نشن و از این چیزا.همین کریتوس هم فقط به این دلیل تو بازی هست که اد بن فن GoW هست و عاشق خشونت GoWIII شده، همین!
متاسفانه اگه بخوای بازی رو پلات کنی مجبوری برش داریمن که شخصا عمرا با کریتوس بازی نخواهم کرد!
چه پارادوکسی ... :dمنم امکان نداره کریتوس بردارم.من عاشق لو کنگ و سابزیرو و اسکورپیون هستم.ولی چون شخصا علاقه فراوانی به ریو دارم خیلی دوست داشتم باشه.یعنی میدونم ربطی نداره،فقط رویای مزخرف خودم رو گفتم.:d