marcus و dom در lost planet 2

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
Gears.jpg

Capcom اعلام كرد كه ميخواد marcus fenix و Dominic Santiago از سريه geow رو در lost planet 2 بياره .

اين خبر توسط شركت capcom منتشر شده كه با همكاريه با مايكروسافت انجام شده طي يك event ي تو ژاپن امروز صبح.

اين احتمالا همون خبر "kick AS5 " هست كه cliff.b در موردش گفته بود .

اين بازي براي ريليز در 18 ماه may براي ps3 و xbox 360 قرار گزاشته شده , بجز ژاپن . (امروز صبح)
كه ريليز ژاپن در يك مصاحبه 20 ماه may اعلام شده .

منبع:
http://www.vg247.com/2010/01/26/marcus-and-dom-from-gears-of-war-to-appear-in-lost-planet-2/

آخرین ویرایش:
می خوان تمام شخصیت های مهم رو دور هم جمع کنند:biggrin1: کم مونده جیل و کریس و بقیه رو هم بیارن:biggrin1: راستی عجب تفنگ قولی دست وسکر هست دمش گرم:biggrin1: خیلی سنگینه:biggrin1:

می خوان تمام شخصیت های مهم رو دور هم جمع کنند:biggrin1: کم مونده جیل و کریس و بقیه رو هم بیارن:biggrin1: راستی عجب تفنگ قولی دست وسکر هست دمش گرم:biggrin1: خیلی سنگینه:biggrin1:
وسکر یه ابر انسانِ :دی. جوکر صنعت گیم جودشه :دی. بجز وسکر کدوم شخصیت اویل شاخ بود؟! لیون هم استیلش ردیفه :دی. کاش دویل خور کنن، دانته و بروبچ رو بریزن توش :دی.

بازی رو یکم لوس نمیکنه؟:دی

راستی یه نکته ای که دوستان فراموش کردن اینه که با اومدن مارکوس تو LP2 این بازی تحولی دیگر در دنیای بازی ایجاد میکنه :دی!!

پ.ن: من خودیم نزنین فقط شوخی کردم:دی

۲باره ۱ روز ازcapcomزدیم بیرون نگا چه شیر تو شیری شد.:biggrin1: الان دیگه کم موند پا شخصیتboinc commandoهم باز بشه .از همون دستش هی‌ طناب بزنه اینور اونور.:laughing:

وسکر یه ابر انسانِ :دی. جوکر صنعت گیم جودشه :دی. بجز وسکر کدوم شخصیت اویل شاخ بود؟! لیون هم استیلش ردیفه :دی. کاش دویل خور کنن، دانته و بروبچ رو بریزن توش :دی.
آره دانته و ورجیل اینا هم بیان خوبه:biggrin1:
بازی رو یکم لوس نمیکنه؟:دی

راستی یه نکته ای که دوستان فراموش کردن اینه که با اومدن مارکوس تو LP2 این بازی تحولی دیگر در دنیای بازی ایجاد میکنه :دی!!

پ.ن: من خودیم نزنین فقط شوخی کردم:دی
اصلا به این نکته دقت نکرده بودم امین:biggrin1: مرسی که یاآوردی کردی:biggrin1: منتظر دومین جهش بزرگ تاریخ صنعت گیم هستیم:biggrin1:

این کپکام شورش رو در آورده ها ! وسکر کم بود این مردک رو هم اوردن ! ( فحش میخواین بدین به پروفایل اشاره کنید تا اینجا خبر نشه :دی !)

به احتمال فراوان خبر حضور دانته ، ماریو ، ریو و الطایر در بازی خواهیم بود ! چطوره اصلا اسمش رو به Lost Character's تغییر بدن :دی !

Gears.jpg

Capcom اعلام كرد كه ميخواد marcus fenix و Dominic Santiago از سريه geow رو در lost planet 2 بياره .​

اين خبر توسط شركت capcom منتشر شده كه با همكاريه با مايكروسافت انجام شده طي يك event ي تو ژاپن امروز صبح.​

اين احتمالا همون خبر "kick AS5 " هست كه cliff.b در موردش گفته بود .​

اين بازي براي ريليز در 18 ماه may براي ps3 و xbox 360 قرار گزاشته شده , بجز ژاپن . (امروز صبح)

كه ريليز ژاپن در يك مصاحبه 20 ماه may اعلام شده .​

دوم و مارکوس جون (!) تو lost plant2 اونم رو ps3!!!!!!!!!!!:eek:
تقریبا امکانش صفره!!!!!شاید این خبر انحصار 360 بوده!!!!!

حرکته جالبی هست اگر این پیشنهاد به زولف علی خان زند ما هم میشد بد نبود در یکی دو سکانس چهره زیباشون با موتور unreal e3 میدیدیم احتمالا هم انحصاری میشد همانطور که بازیش فقط برای ایران انحصاری شد در کل برو بچ همه دور هم باشن :biggrin1:

:biggrin1:وسکر:laughing:خدایش کلی خندیدیم- احتمالا تب جام جهانی کپکام رو هم گرفته:biggrin1:

از دیدن کریستیانو رونالدو در بازی تعجب نکنید:biggrin1:

چرا میزنید به صحرای کربلا؟ Gears 1 & 2 تقریبا هر کدومشون نزدیک 5 میلیون فروش داشتن ( کم و زیادش مشکلی نداره :دی). همین موضوع باعث میشه مقدار زیادی از فن های بازی یا حداقل عده کثیری که MP این عناوین رو انجام میدن نگاه و نظرشون به این LP 2 جلب بشه. حالا چی میشه؟ LP 2 بیشتر از اون چیزی که باید; روی 360 میفروشه. بعد چی میشه؟ کاپکام به نون و نوای بیشتری میرسه؟ :دی.

پ.ن. کاپکام کلی شخصیت باحال داره. اگر بتونه به بازی فانتزی ورزشی ( فوتبالی :دی ) مثل Fifa Street یا اون عنوان Ubisoft که الان اسمش یادم نیست رو تولید کنه، هم فاله هم تماشا :دی. به قول مدد: خدا وکیل Jubei رو بر میدارم فقط قیچی برگردون رو .... :دی.

عجب خدا میدونه چه گندی میخواند به این بازی بزنند:confused::confused:
دوم و مارکوس جون (!) تو lost plant2 اونم رو ps3!!!!!!!!!!!:eek:
تقریبا امکانش صفره!!!!!شاید این خبر انحصار 360 بوده!!!!! __________________
من این خبر را خوندم فقط ماله نسخه 360 هست.

عجب خدا میدونه چه گندی میخواند به این بازی بزنند:confused::confused:

من این خبر را خوندم فقط ماله نسخه 360 هست.
خوب خدا رو شکر...یه کم خیالم راحت تر شد!!!!!
به نظر من بدک نیست البته اگه فقط رو 360 باشه!!!!(فن 360 نیستم!!برای اینکه مارکوس جون خز نشه!!!)
فکرشو بکنید دانته یه اسلحه غولپیکر بگیره دستش....چی میشه!!!...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or