شایعه Manhunt 2 با درجه AO برای PC؟!

Victarion

Loyal Member
manhunt23.jpg

به نظر می‌رسد که شرکت Rockstar قصد انتشار مجدد عنوان Manhunt 2 را دارد، اما اینبار بدون سانسور!

بر طبق اطلاعات درج شده در سایت ESRB نسخه جدیدی از Manhunt 2 با درجه بندی "AO - Adults Only" برای عرضه بر روی PC در نظر گرفته شده است.
نسخه کنسولی Manhunt 2 که سال 2007 برای PSP, PS2 و Wii عرضه شد دارای درجه بندی M بود و به نظر می‌رسد این نسخه جدید تا حدودی متفاوت باشد.

هنوز Rockstar این موضوع را تایید نکرده است.

منبع

خبر بسیار مسرت بخشی بود واسه من که عاشق Manhunt بودم و موفق به بازی کردن Manhunt 2 نشدم تا الان ..... . (البته یکمی رو Wii بازی کردم .)

ممنون دوست عزیز . (فقط امیدوارم راک استار تایید کنه .)

یکی از بهترین خبر های عمرم بود . من کنسول ps2 رو فقط واسه این بازی خریده بودم . ولی Pc یه فاز دیگه میده مخصوصا رو این بازی . ممنون از خبر :love:

اینقدرها هم که میگن بازیش خشن نیستا ؟! من هردو شماره رو بازی کردم ولی فکر نمیکنم این بازی در حدی باشه که AO براش بزارن :confused:
ولی شماره یکش واقعا بازی زیبایی بود خیلی باهاش خاطره دارم :love:

من همین الان شماره ی یکش رو تموم کردم چون اون موقع که اومد اینقدر حرف شنیدم که بیخیال این بازی شده بودم.
من هنوز تو جو این بازیم. اون یارو مرده رو چجوری با اره برقی تیکه پاره کرد!!!!!!!! کیف کردم واقعا...:eek:
جو بازی یه جوری بود که تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم.فوق العاده فوق العاده تاریک...
من الان رفتم تو سایت ESRB دیدم که شماره ی یکش M گرفته !! منو باش که فکر کردم با این جو سنگین و اینا یه AO گنده بگیره!! پس باید خدا به دادمون برسه که میخواد این یکی رو بدون سانسور با AO بده بیرون..........................HOLY SHIT :evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or