Major Nelson:امکان Mod بستگی به سازندگان دارد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-thumb.jpg

پس از خبر تایید شدن امکان انتشار بازی ها توسط خود سازندگان و هم چنین امکان تبدیل شدن هر کنسول به یک Dev kit ,سایت Reddit از Major nelson پرسیده است که آیا امکان استفاده از Mod نیز هست که او جواب جالبی داده است:
این بستگی به سازندگان دارد که از آن حمایت کنند.
جواب جالبی است نه؟نمی توان گفت که این یک جواب "نه" به سوال است و با توجه به اتفاقات اخیری که برای مایکروسافت افتاده است اضافه کردن این قابلیت می تواند به کمک مایکروسافت بیاید.

نه Xbox و Xbox 360 از این سیستم پشتیبانی می کردند و نه رقیب های این دو کنسول و هم چنین PS4.ایا میتوان گفت که مایکروسافت دارد از رقیبش پیشی میگیرد؟

منبع

آخرین ویرایش:
فکر کنم این قضیه Mod سازی توی کنسول ها تا حدودی برمیگرده به سخت افزارشون که محدودیت داره و ممکنه ملت یه Mod ای بسازن که کنسول منهدم بشه ! یعنی اگه آزادی عمل کامل بدن و یکی بیاد یه Mod خفن مثل اون چیزایی که برای Skyrim میسازن رو وارد کنسول کنه ، کنسول آتیش میگیره و حالا بیا و درستش کن ! :دی اگه بخوان روی Mod ها مدیریت داشته باشن و هی تأیید کنن و ... هم که دیگه اسمش Mod نیست و خیلی مسخره میشه.
یادمه توی UT III نسخه PS3 میشد از این کارا کرد و ملت چیزهای جالبی هم وارد بازی کرده بودن ! ولی بعدش دیگه یادم نمیاد بازی دیگه ای از Mod سازی پشتیبانی کرده باشه.
Master Chief ، Marcus Fenix و Cloud Strife در PS3 ! :دی

07944477440602498395.jpg

This.
علت این که Modـسازی روی کنسول مثل PC نمی‎‌شه همین ثابت بودن سخت‌افــزار هست.
حداقل مادهای بزرگ و مادهای گرافیکی واسه کنسول خیلی دردسر داره.
ثابت بودن سخت‌افــزار کنسول‌ها هزار تا حسن داره، ولی تو این یه مورد جلوی بوجود آمدن مادهای متنوع رو می‌گیره.

به نظر من اگر اجازه بدن اتفاقا بزرگ ميشه، نمونش LBP 2 ، همه نوع سبكي ملت با هاش ساختن FPS,RPGو...(محدوديت زيادي هم داشت) حالا اگر Modding روي كنسول اجازه داده بشه اين افراد بيان Mod بسازن كم كم رواج پيدا ميكنه:d و Mod هاي عالي ميسازن.البته بازم جاي pc رو نميگيره ولي خوبه.
نه اصلاً به نظرم اینطوری نیست ، نگاه LBP2 ماد نبود ! :دی فرق داره . به خاطر خود ذات PC خیلی راحت میشه Mod ساخت ، Mod ساختن با Edit و این حرفا فرق داره . تو یه تجربه کاملاً جدیدی رو وارد بازی می کنی ، یک سری از اصول اولیه بازی رو هم ممکنه عوض کنی ، کاملاً این چیز جدید دست پخت توئه ! ماد ساختن فلسفه ـش به کسایی که می شینن کنار مبل لم می دن تا بازی کنن ( که اکثر جامعه ی کنسول گیمرها رو تشکیل میدن ) نمی خونه . می فهمی چی میگم ؟ کار راحتی نیست نسبت به راحتی استفاده از کنسول و امکاناتش . منکر این نمیشم بله ممکنه طرفدار هم داشته باشه ولی نسبت به بقیه جامعه ی خود کنسول گیمر ها خیلی ناچیزن طرفدارای این سری کارا . بازم تأکید می کنم من هدفم مقایسه PC گیمر و کنسول گیمر نیست نقل قول الکی نکنین !

نه اصلاً به نظرم اینطوری نیست ، نگاه LBP2 ماد نبود ! :دی فرق داره . به خاطر خود ذات PC خیلی راحت میشه Mod ساخت ، Mod ساختن با Edit و این حرفا فرق داره . تو یه تجربه کاملاً جدیدی رو وارد بازی می کنی ، یک سری از اصول اولیه بازی رو هم ممکنه عوض کنی ، کاملاً این چیز جدید دست پخت توئه ! ماد ساختن فلسفه ـش به کسایی که می شینن کنار مبل لم می دن تا بازی کنن ( که اکثر جامعه ی کنسول گیمرها رو تشکیل میدن ) نمی خونه . می فهمی چی میگم ؟ کار راحتی نیست نسبت به راحتی استفاده از کنسول و امکاناتش . منکر این نمیشم بله ممکنه طرفدار هم داشته باشه ولی نسبت به بقیه جامعه ی خود کنسول گیمر ها خیلی ناچیزن طرفدارای این سری کارا . بازم تأکید می کنم من هدفم مقایسه PC گیمر و کنسول گیمر نیست نقل قول الکی نکنین !
درسته كاملا فرق دارن، منظورم از LBP اين بود كه افرادي هم هستن سراغ اين چيز ها برن و وقت بزارن، بعد منم گفتم مثل pc نميشه و افراد حرفه اي كمترن (مثل اخرين mod skyrim كه ٢٠ ساعت گيم پلي داشت) من انتظار Mod هاي اونجوري ندارم ولي ساده هم باشه تنوع بازي رو زياد ميكنه .

به نظر من كه خبر خيلي خاصي نيس ......چون كنسولا از لحاظ توان اونقدر محدودن كه ساختن مادهايي كه واقعا ارزش وقت گذاشتن و تجربه داشته باشن خيلي خيلي كم خواهد بود(فوقش اضافه كردن چند تا كويست و يه بخش محدودي تو بازي)

واسه كنسول به نظرم همين lbp يا project spark كافيه و سمت ماد نرن بهتر.....

.

همونطور که Share و Streaming و Cloud و PlayGo و ... تقلید نیست
Cloud و Streaming و اینا مختص سونی بوده فقط؟ :-o یا خدا :دی
این چیزها من جمله همین Mod، به هیچ وجه اسمش تقلید نیست خصوصا که وقتی طرف میره واسه Streaming قرارداد انحصاری با Twitch می بنده! حالا بگذریم از اینکه Windows Azure چند ساله طراحی شده و ملت دارن ازش استفاده میکنن :دی

آخرین ویرایش:
یعنی بعضی وقتا چیزهایی میبینم که مخم سوت میکشه . نمونش حرف دوستمون که گفت :
Share و Streaming و Cloud و PlayGo مختص سونی بوده !!!

در کل ایده ی خوبی به نظر میاد. خصوصا تو بازی های نقش آفرینی......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or