Major Nelson:امکان Mod بستگی به سازندگان دارد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-thumb.jpg

پس از خبر تایید شدن امکان انتشار بازی ها توسط خود سازندگان و هم چنین امکان تبدیل شدن هر کنسول به یک Dev kit ,سایت Reddit از Major nelson پرسیده است که آیا امکان استفاده از Mod نیز هست که او جواب جالبی داده است:
این بستگی به سازندگان دارد که از آن حمایت کنند.
جواب جالبی است نه؟نمی توان گفت که این یک جواب "نه" به سوال است و با توجه به اتفاقات اخیری که برای مایکروسافت افتاده است اضافه کردن این قابلیت می تواند به کمک مایکروسافت بیاید.

نه Xbox و Xbox 360 از این سیستم پشتیبانی می کردند و نه رقیب های این دو کنسول و هم چنین PS4.ایا میتوان گفت که مایکروسافت دارد از رقیبش پیشی میگیرد؟

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی خوب میشه ، شما فکرشو بکن یه بازی با مادهای جدید چقدر می تونه ارزش بازی کردنش بالا بره ! خدا کنه درست باشه ، تازه اگه بشه مادهای PC و کنسول مشترک باشن که عالی میشه !

همونطور که Share و Streaming و Cloud و PlayGo و ... تقلید نیست ! اینم اگه فردا سونی برای PS4 تایید کرد نیایید بگید تقلید کرده ها ؟! :دی

همونطور که Share و Streaming و Cloud وPlayGo و ... تقلید نیست ! اینم اگه فردا سونی برای PS4 تایید کرد نیایید بگید تقلید کرده ها ؟! :دی
ملت رو گاگول فرض کردی شما که به این قشنگی این امکانات رو میچسبونی به سونی؟ از همون اول معرفی اینا از امکانات دوتا کنسول بوده.

ملت رو گاگول فرض کردی شما که به این قشنگی این امکانات رو میچسبونی به سونی؟ از همون اول معرفی اینا از امکانات دوتا کنسول بوده.

:) نه اقا نفرمایید ! اول از همه اونی که ملت رو گاگول فرض کرده یا گاگول فرض کرده بود ! شرکت مورد علاقتون بوده !
بعدشم ما اول این امکانات رو در 20 فوریه در رونمایی PS4 دیدیم با این حال گفتم که وجود چنین امکاناتی برای XBone تقلید نیست پس این mod و اینا هم فردا روزی سونی تایید کرد تقلید نیست ! :دی

بزرگ ترين مشكل كنسول نداشتن Mod نسبت به pc هست(همين skyrim اينقدر mod داره كه تعجب ميكنيد):d اين هم بياد ديگه نيازي به pc نيست.
البته فکر نکنم هیچ وقت جامعه ی Modding رو کنسول اونقدر بزرگ بشه که تهدیدی برای جامعه ی Modding ـه PC باشه ، با فلسفه خود کنسول زیاد سازگار نیست . البته من دفاع یا حمله به چیزی نمی کنم کلاً میگم .

البته فکر نکنم هیچ وقت جامعه ی Modding رو کنسول اونقدر بزرگ بشه که تهدیدی برای جامعه ی Modding ـه PC باشه ، با فلسفه خود کنسول زیاد سازگار نیست . البته من دفاع یا حمله به چیزی نمی کنم کلاً میگم .
به نظر من اگر اجازه بدن اتفاقا بزرگ ميشه، نمونش LBP 2 ، همه نوع سبكي ملت با هاش ساختن FPS,RPGو...(محدوديت زيادي هم داشت) حالا اگر Modding روي كنسول اجازه داده بشه اين افراد بيان Mod بسازن كم كم رواج پيدا ميكنه:d و Mod هاي عالي ميسازن.البته بازم جاي pc رو نميگيره ولي خوبه.

فکر کنم این قضیه Mod سازی توی کنسول ها تا حدودی برمیگرده به سخت افزارشون که محدودیت داره و ممکنه ملت یه Mod ای بسازن که کنسول منهدم بشه ! یعنی اگه آزادی عمل کامل بدن و یکی بیاد یه Mod خفن مثل اون چیزایی که برای Skyrim میسازن رو وارد کنسول کنه ، کنسول آتیش میگیره و حالا بیا و درستش کن ! :دی اگه بخوان روی Mod ها مدیریت داشته باشن و هی تأیید کنن و ... هم که دیگه اسمش Mod نیست و خیلی مسخره میشه.
یادمه توی UT III نسخه PS3 میشد از این کارا کرد و ملت چیزهای جالبی هم وارد بازی کرده بودن ! ولی بعدش دیگه یادم نمیاد بازی دیگه ای از Mod سازی پشتیبانی کرده باشه.
Master Chief ، Marcus Fenix و Cloud Strife در PS3 ! :دی

07944477440602498395.jpg

Holy Shit

اولین باری هست که تو این نسل جدید از یه حرکت ماکرو خوشم اومد :دی البته اگه واقعی و عملی بشه . امیدوارم حتما سونی هم این امکان رو اضافه کنه . ینی باید اضافه کنه ! :دی

باشه باشه Pc مرد راحت شدید؟؟؟؟؟:|
مثل اينكه خود درگيري داريد؟؟ من گفتم مرد؟فقط منتظريد پست بديد، توصيه ميكنم اول فكر كن بعد پست بده.
نظر من اينه كه Modding بياد رو كنسول نيازي به pc نيست متوجه نميشيد مشكل من نيست.:)

یادمه اون موقع که skyrim اومده بود تاد هاوارد گفته بود دوستدارن ماد رو روی کنسول ها بیارن که اصلا هم خبری ازش نشد و فقط در حد حرف بود :|

فکر کنم این قضیه Mod سازی توی کنسول ها تا حدودی برمیگرده به سخت افزارشون که محدودیت داره و ممکنه ملت یه Mod ای بسازن که کنسول منهدم بشه ! یعنی اگه آزادی عمل کامل بدن و یکی بیاد یه Mod خفن مثل اون چیزایی که برای Skyrim میسازن رو وارد کنسول کنه ، کنسول آتیش میگیره و حالا بیا و درستش کن ! :دی اگه بخوان روی Mod ها مدیریت داشته باشن و هی تأیید کنن و ... هم که دیگه اسمش Mod نیست و خیلی مسخره میشه.
یادمه توی UT III نسخه PS3 میشد از این کارا کرد و ملت چیزهای جالبی هم وارد بازی کرده بودن ! ولی بعدش دیگه یادم نمیاد بازی دیگه ای از Mod سازی پشتیبانی کرده باشه.
Master Chief ، Marcus Fenix و Cloud Strife در PS3 ! :دی

به احتمال زیاد دقیقا این چیزی که گفتید میشه چون یه سری ماد ها هستن که مثلا به یه بازی dismember اضافه میکنه یا قابلیت کشتن بچه (افراد نابالغ) رو به بازیباز میده این ماد ها باعث میشن درجه سنی بازی از M بره رو AO :دی از سوی دیگه بعضی از این ماد های باید بهینه بشن و حتی امکان داره تو بازی اختلال ایجاد کنن واسه همین سازنده ها 100% نظارتی رو این چیز ها خواهند داشت و همین باعث محدود شدن بعضی ماد ها میشه
اگه غیر از این باشه من خیلی تعجب میکنم :ذی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or