Magicka | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    magicka
Developer: Arrowhead Game Studios
Publisher: Paradox Interactive
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Platform: PC
Release date: Q1 2011
زمستان 89

cover_magicka_fin_01_0.jpg

Magicka
========================
Magicka یک بازی اکشن و ماجراجویانه است که دنیای فانتزی آن بر پایه ی اساطیر اسکاندیناوی شکل گرفته است. شما در نقش یک جادوگر مبارز ظاهر میشوید که دستور دارید تا جلوی یک جادوگر شیطان صفت را که قصد دارد دنیا را به هرج و مرج بکشد, بگیرید.

988764_20100819_790screen002.jpg

در Magicka میتوان با ترکیب عناصر مختلف, به وردهای گوناگون دست پیدا کرده و بوسیله ی آنها minions های تاریکی را از بین برد. بازی را هم میتوان بصورت یکنفره و هم بصورت چند نفره و با کمک دوستانتان به پایان برسانید .

988764_20100819_790screen004.jpg

ویژگیها :
------------------
- سیستم مبتکرانه و متغیر خواندن ورد با بیش از یک میلیون حالت ترکیبی !
- 13 مرحله جذاب و مختلف
- قابلیت پیدا کردن و دستیابی به جادوها و ابزارها و مسابقات
- یک دنیای فانتزی مبتذل و هجو گونه

تصاویر :
http://www.gamespot.com/pc/adventure/magicka/images.html

تریلر :
http://www.gamespot.com/pc/adventure/magicka/videos.html

وبسایت رسمی :
http://www.paradoxplaza.com/games/magicka

روز سوم و آپدیت سوم :

Magicka.Update.3-SKIDROW

فکر کنم رکورد آپدیت در هر روز رو بشکنه
تازه من یه جا خوندم که قراره آپدیت چهارم هم بزودی بیاد
---------------------------------------------------------------------
من خودم فعلا لینک فشرده شده ی بازی با حجم 377 مگشو گرفتم :

Magicka.MULTi4-ALiAS

حدود دو مرحله رفتم. واقعا بازی فوق العاده ای هستش. هر کی که از Torchlight خوشش اومده نباید این بازی اکشن, فانتزی RPG رو از دست بده

کنترل جادوگرهای کوچیک و بامزه ای رو در اختیار دارید که میتونید با ترکیب 8 جادوی مختلف (آب-سنگ-آتش-برق-...) و ترکیب 5 تایی از اونها, جادوهای جدید و ویرانگر خلق کنید و صفحه رو پر از جادو کنید !!!

پس جادوگراش بشتابید...

روز سوم و آپدیت سوم :

Magicka.Update.3-SKIDROW

فکر کنم رکورد آپدیت در هر روز رو بشکنه
تازه من یه جا خوندم که قراره آپدیت چهارم هم بزودی بیاد
---------------------------------------------------------------------
من خودم فعلا لینک فشرده شده ی بازی با حجم 377 مگشو گرفتم :

Magicka.MULTi4-ALiAS

حدود دو مرحله رفتم. واقعا بازی فوق العاده ای هستش. هر کی که از Torchlight خوشش اومده نباید این بازی اکشن, فانتزی RPG رو از دست بده

کنترل جادوگرهای کوچیک و بامزه ای رو در اختیار دارید که میتونید با ترکیب 8 جادوی مختلف (آب-سنگ-آتش-برق-...) و ترکیب 5 تایی از اونها, جادوهای جدید و ویرانگر خلق کنید و صفحه رو پر از جادو کنید !!!

پس جادوگراش بشتابید...
این که نشد که!:| من تازه خود بازی رو دان کردم. با این اینترنت ذغالی ای هم که من دارم دانلود این همه اپدیت کار حضرت فیله. به نظرت این اخریه واجبه دانلودش؟

این که نشد که!:| من تازه خود بازی رو دان کردم. با این اینترنت ذغالی ای هم که من دارم دانلود این همه اپدیت کار حضرت فیله. به نظرت این اخریه واجبه دانلودش؟
متاسفانه بازی خیلی انگار باگ داره و من هم داشتم آپدیت 2 رو میگرفتم که دیدم سومیش اومد و همش هدر رفت.
به نظر من شاید بهتر باشه یکی دو هفته ای صبر کنیم که این موج آپدیتها بخوابه و اونوقت آخرین آپدیت رو بگیریم (همیشه آخرین آپدیت, آپدیتهای قبلی رو هم داخل خودش داره)

همین الان آپدیت چهارم هم اومد (روز چهارم و آپدیت چهارم) :

Magicka.Update.4-SKIDROW

آیا فردا پنجمی هم می آید ؟ ...

^ اقا خب کو لینکش؟!

شما همش اسم فایلو میذاری ...
باید بقیه ش رو کشف کنیم خودمون؟!!!

اگه ممکنه لینک بازی با اخرین اپدیتو بذارین ...
تشکر...

^ اقا خب کو لینکش؟!

شما همش اسم فایلو میذاری ...
باید بقیه ش رو کشف کنیم خودمون؟!!!

اگه ممکنه لینک بازی با اخرین اپدیتو بذارین ...
تشکر...
دوست عزیز چون من خودم هنوز بازی رو با لینکهای آپدیت شده نگرفتم, نمیتونم لینک بزارم چون ممکنه که لینکش درست نباشه. به محض اینکه خودم دانلودش کردم و از صحتش مطمئن شدم, لینکو همینجا قرار میدم.
شما اون اسما رو که جستجو کنی به لینکهاش میرسی... (خیلی ساده س)
یه راه دیگه هم اینه که برید به تاپیک دانلود بازی (همین تاپیک بالایی) و اسم فایلو بدین و لینک دریافت کنید.

از اون بازیاست که بهش میگن جیگر طلا :))
فکر کنم عاقلانه ترین کار واسه کسایی مثل من که اینترنتشون در حد دوچرخه تو مسابقات فرمول یک هست ، اینه که وایسن همه آپدیتها بیاد بعد پکیج کامل رو با خیال راحت بدانلودند. :d
میگم حالا مشخص شد چرا نسخه PC زودتر اومده ! نامردا ما رو کردن موش آزمایشگاهی ! خوب بازی این همه ایراد داشت ریلیز نمیکردین مردم آزارها ! :|

بعد کلی بدبختی بازی رو دان کردم و نصب کردم حالا وقتی رو ایکونش کلیک میکنم(magicka.exe) فقط یه اخطار windows has stopped working میده تموم:|.
یه بار هم این ارور رو داد؛ unable to execute file code error 740
کسی به همچین مشکلی نخورده؟:|:|

بعد کلی بدبختی بازی رو دان کردم و نصب کردم حالا وقتی رو ایکونش کلیک میکنم(magicka.exe) فقط یه اخطار windows has stopped working میده تموم:|.
یه بار هم این ارور رو داد؛ unable to execute file code error 740
کسی به همچین مشکلی نخورده؟:|:|
من هم همین نسخه ای که آپدیت 4 رو داره و 370 مگ هست دان کردم موقع کلیک بازی اجرا نمیشه.
اعصابم خورد شد.:wallbash:

سازندگان بازی گفته اند که قراره دوشنبه, آپدیت بعدی رو هم منتشر کنند... (آپدیت 5)
دوستانی که سرعت پایین دارند, همونجور که قبلا هم گفتم, چند روزی صبر کنند تا آپدیتها کامل بشه و بعد دانلود کنند. (مثلا من خودم شانسی با همون اولی و بدون آپدیت تونستم بازی رو اجرا کنم(البته پر از باگه))
------------------------------
من خودم 5-6 مرحله رفتم جلو, بد نیست چند نکته درمورد بازی اضافه کنم :

- بازی از سیستم CheckPoint استفاده میکنه و Save فقط در ابتدای هر مرحله صورت میگیره . یعنی اگه وسط مرحله بری بیرون دوباره باید از اول مرحله شروع کنی

- دشوار بودن بعضی مبارزات هم به سختی بازی افزوده و نبود Save در وسط مرحله, کارو بیش از پیش سخت کرده - مخصوصا مبارزه با جادوگرها خیلی سخته چون اونها هم مثل ما از جادو استفاده میکنند

- تنوع اسلحه ها نسبتا خوبه و میشه اسلحه ی رئیس ها رو هم بعد کشتنشون, جمع کرد (انواع عصا و شمشیر و گرز و ...)
توی مرحله ی 3 یا 4 هم یک اسلحه ی سورپرایزی میده :
یک مسلسل machine gun m60 :) که واقعا ته حاله ( برعکس اسلحه های دیگه با این میشه از راه دور دخل بقیه رو آورد)

- گرافیک بازی هم کارتونی هستش و انیمیشن شخصیتها هم نسبتا خوب کار شده

- یکی از اصول مهم, یادگیری و حفظ ترکیب جادوها و استفاده ی به موقع از اونها در هنگام مبارزات هستش

خب - این بازی در صدر پرفروشترین بازیهای Steam قرار گرفت :

1. Magicka - Arrowhead Game Studios/Paradox Interactive
2. Dead Space 2 - Visceral Games/Electronic Arts
3 Monday Night Combat - Uber Entertainment
4. DC Universe Online - Sony Online Entertainment
5. The Sims 3 Ultimate Bundle - Electronic Arts
6. Breach - Atomic Games
7. Call of Duty Black Ops - Treyarch/Activision
8. Battlefield Bad Company 2 - DICE/EA
9. Penny Arcade Adventures Combo Pack - Hothead Games
10. Dead Space - Visceral Games/EA

http://news.bigdownload.com/2011/01...p-of-steams-weekly-top-10-best-selling-pc-ga/

ولی اینجا فروش که نداره هیچ , دانلود هم نداره :d

این هم فایل اجرایی نسخه ای که خودم تونستم اجرا کنم (دوستانی که مشکل دارند, یه امتحانی بزنند):

http://up.servut.us/28308

آخرین ویرایش:
همونجور که سازنده ها قول داده بودند, آپدیت 5 هم از راه رسید. (یعنی رکورد بیشترین تعداد آپدیت در هفته ی اول انتشار رو تونسته بزنه؟ D: )

Magicka.Update.5-SKIDROW

این هم روشی برای مولتی و آنلاین زدن (من خودم امتحان نکردم ولی هرکی دوست داره یه امتحانی بزنه) :

I got the multiplayer working with the SKIDROW version without any problems..

I did the following:

1) Installed the SKIDROW version.

(didn't install the cracked content)

2) Immediately installed the last SKIDROW's update (2).

(didn't install the crack files for the update either)

3) Download, extract and placed it in the root of the Magicka install folder.:

http://www.megaupload.com/?d=IPJ88I5J

4) Lauched the game with legit steam running in the background (should work with cracked steam client as well)

(Note that it must say that you're playing the Magicka demo and anyone else that tries to join the game)

5) Create a game and invite your friend or let your friend send you an invite.

you can joine this group to find players:

http://steamcommunity.com/groups/Magickatunngle

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or