MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه به اون Killzone که دو هفته قبل از ریلیز تو ایران عین نقل و نبات میفروختن. نه به این!. درسته Only multiplayer هست ولی دیگه انقدر که دیر نمیشه که!
6 روزه این خارجی های خوره دارن بازی میکنن حالا مگه میشه گرفتشون:biggrin1:

زیاد ناراحت نباش این همچین بازی خفنی نیست ... بذار BC2 بیاد اون رو استاد می کنیم:biggrin1:

128 نفر در یک مکان! lol
http://www.youtube.com/watch?v=H_FEbTO8udg&feature=player_embedded
به گفته بعضی از دوستانم... گروه S.V.E.R بیشترین تعداد برد رو داره... :sick:
...........

هر کی بازی رو گرفته بیاد گروه RAVEN....

با تشکر!:p

اصلان بابا تو هم دلت خوش ... اينجا بازي پيدا نميشه :biggrin1: .. منم ديگه فعلان بيخيال شدم رفيتم دمو BF رو روي 360 دانلود كردم ... ميخوام بازي كنم:biggrin1:

یه فروشگاه تو شهرک غرب بازی رو اورده خواستی بگو تا شماره و ادرسش رو بدم . بازی رو 80 میده

نه آيدين جان من ديگه اين بازي رو بيخيال شدم .. بازي يك هفته هست اومده بعد بقول اون كيارش مگه ميشه به اين خارجي هاي خوره رسيد !!

آخرین ویرایش:
اصلان بابا تو هم دلت خوش ... اينجا بازي پيدا نميشه :biggrin1: .. منم ديگه فعلان بيخيال شدم رفيتم دمو BF رو روي 360 دانلود كردم ... ميخوام بازي كنم:biggrin1:

یه فروشگاه تو شهرک غرب بازی رو اورده خواستی بگو تا شماره و ادرسش رو بدم . بازی رو 80 میده

بچها من همین ۱۰ دقیقه پیش از پا بازی بلند شدم.باورتون نمی‌شه چی‌ بود معرکه بود.خیلی خیلی‌ درگیر کنند.بازی مال دوستم بود.آدم یه چیزای می‌بینه که باورش نمی‌شه.انگار واقعا صحنه جنگیه.این از اون ور داد میزد اون از این ور از بالا خمپاره میخورد.چتر باز میومد.توپ خونها شلیک میکردن .خیلی به آدم حس میداد داخل سرو کل خودت می‌زدی تا زنده بمونی.نقشه هم بسیار بزرگ است یعنی‌ خیلی بزرگ.راستش من چون ایران نیستم با سور خیلی بالا بازی کردم2mb.ولی‌ من این بازیو از دست نمیدم میخرمش به نظر من که بسیار لذت میداد البته الان که بازی کردیم همش ۱۲۸ نفر بودن.۱۲۸ نفر بودن اینقدر حل داد مس جنگ واقعی بود.۲۵۶ نفر چی‌ می‌شه.

گرافیکش هم اصلا دل آدمو نمیزد.درسته زیاد بالا نیست ولی‌ آدمو اذیت نمی‌کنه.واقعا یه تحول داخل بازی اونلاین به حساب میاد.به نقش بندی هم احتیاج داره.افکت‌ها صوتی هم خوب از آب در اومدن. داستان که نداره.فقط اولش یه تریلر میذاره برا معرفی گروه‌ا.که جالبه.افت فریم هم مشاهده نکردم.راستش شاید اونقدر محو شدم که حواسم نبود.تنوع اصلاح بی‌ نزیر بود.

دوستانی که بازی رو گرفتن و توی psn رفتن لطفا سرعت اینترنتشون رو بنویسند و بنویسند که آیا توی بازی افت فریم و لگ داشتند یا نه
لطفا همه بنویسند .
من خودم 512 دارم ولی اصلا نتوسنتم آنچارتد 2 رو بازی کنم.

دوستانی که بازی رو گرفتن و توی psn رفتن لطفا سرعت اینترنتشون رو بنویسند و بنویسند که آیا توی بازی افت فریم و لگ داشتند یا نه
لطفا همه بنویسند .
من خودم 512 دارم ولی اصلا نتوسنتم آنچارتد 2 رو بازی کنم.
مهدی جان این بازی زمین تا زیرزمین با U2 فرق داره ... در این بازی خود سرورهای MAG هاست میشن ولی در U2 یکی از نفرات هاست میشه(در اینصورت اگر یارو خارجی باشه خفن لگ میگیری)

هر چی میگذره آدم بیشتر باهاش حال میکنه.
تا اینجا که بازی کردم نمیدونم چرا تو اکثر بازی ها Raven بازنده بوده.(شاید من بازی بلد نیستم:biggrin1:) چیز دیگه ای که قابل توجه دوستان بگم اینه که امتیاز هایی که شما به عنوان Mission point دریافت میکنید چند برابر امتیاز هایی که شما از کشتن بدست میارید هست.
در مورد لگ و تاخیر هم من با 128 هیچ مشکلی ندارم. البته هنوز مد Domination رو بازی نکردم ببینم اونجا چجوریه.

منم دیروز عصر بازی رو گرفتم و یه 3 ساعتی بازی کردم . همه چیز عالیه ، از گیم پلی گرفته تا کیفیت بسیار مطلوب ارتباط . هیچ تاخیری برای وصل شدن به بازی دلخواه وجود نداره . من خودم رفتم Valor ، اونایی که گفته بودند آرش چه Faction یی میری ، گفتم اینجا بگم که هماهنگ باشید .
یه موضوعی که من متوجه شدم و اکثر سایت ها دارن راجع بهش بحث می کنن به مشکل برخوردن Zipper Interactive راجع به بالانس بودن Faction هاست و طوری که میگن SVER تو این چند روز Over Powered شده ! باید ببینیم چی میشه . ولی من خودم از SVER اصلا خوشم نمیاد ، شبیه افغانیا میمونن :دی

آخرین ویرایش:
خوب بعد از ساعت ها مذاکره با سران فکشن های مختلف و مداخله تو کار بچه ها بالاخره Valor نهایی شد . Faction ما ، من و دوستان PSN ام Valor ِ . یه کلن هم قراره بزنم ، هنوز اسمش مشخص نیست . همینجا اعلام میکنم . اونایی که میخوام یه FPS Online شاخ بازی کنن ، بدون دردسر و Cheat و نوب و Camp و ... MAG رو از دست ندن . تقریبا با یه ADSL 128 معمولی میتونید خیلی راحت بازی کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or