MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من S.V.E.R هستم.
7 lvl
:biggrin1:
خیلی باحاله.دوست دارین ادد کنید.من یه کلن هم ساختم که فعلا خودم و علیرضا توش بازی میکنیم :biggrin1:

سلام ببخشید 2 صفحه اون ور تر جوابه تو می دم
بابا این بازی انصافن خیلی سخته من این همه بازی کردم هنوز لولم 1 است ماشا... تو خیلی قوی هستی من توو mgo یکمی قوی ام مرسی اگه منظورت ازعلیرضا من بودم مرسی
خدافظ علیرضا

آخرین ویرایش:
بابا این بازی انصافن خیلی سخته من این همه بازی کردم هنوز لولم 1 است ماشا... تو خیلی قوی هستی من توو mgo یکمی قوی ام مرسی اگه منظورت ازعلیرضا من بودم مرسی
خدافظ علیرضا
اقا شما فک میکنی باید کلی کنی و هر ی رو دیده ندیده بکشی...:biggrin1:
من همیشه مپ رو دور میزنم میام پشت دشمنا 4 و 5 نفر رو نایف میکنم بعد میمیرم :biggrin1:
باید کمین کنی یا دور بزنی...

اقا شما فک میکنی باید کلی کنی و هر ی رو دیده ندیده بکشی...:biggrin1:
من همیشه مپ رو دور میزنم میام پشت دشمنا 4 و 5 نفر رو نایف میکنم بعد میمیرم :biggrin1:
باید کمین کنی یا دور بزنی...

بابا من اونا رو 3 بار دور می زنم ولی نمی توونم بکشمشون . در ضمن چرا شما بیشتر وقتا افلاینی ؟ :eek:
ببخشید از فضولی
دوستداره شما علیرضا
خدافظ

بابا من اونا رو 3 بار دور می زنم ولی نمی توونم بکشمشون . در ضمن چرا شما بیشتر وقتا افلاینی ؟ :eek:
ببخشید از فضولی
دوستداره شما علیرضا
خدافظ
داداش من الان کار + زندگی + مدرسه + امتحانات دارم.بیکار نیستم بیام بازی کنم :d

خدافظ علیرضا
نه خیر
منظور از علیرضا ، منم ! من پیشنهاد کلن رو دادم ولی چون لولم به 4 نرسیده بود نتونستم بسازم برا همین اون یکی علیرضا ساخت
اسم کلن هست IR !
بچه ها مگ چرا امروز اجرا نمیشه . اول که میری تو بازی یه ارور میده بعد گیر می کنه !!!:confused:
ارور میده ولی گیر نمیکه داداش !
اگه دقت کنی میبینی دو باره همون ارور تکرار میشه !

لیست تروفی های این بازی اومد!فکر کنم وقت گیر ترین تروفی ها مربوط به این بازیه!!! 1 پلاتینیوم 4 طلا 13 نقره و 20 برنز داره! در مجموع میشه 38 تروفی.
از این 4 تا طلا 3 تاش اینه که توی هر گروه باید به level 60 برسید!!! همین یکی برای اثبات طولانی بودنش بسه!بقیش رو هم ندیدم دیگه :d

اینم لیست خودتون برید ببینید.

کسای که میخوان راجب راحت بازی کردن سوال کنن برن دمو رو بگیرن تست کنن این جوری خیالشون راحت میشه .

خوب من با 512 هیچ مشکلی نداشتم تازه خیلی هم حال میداد اما وقتی 20 نفری بقل دستت آماده کشتنت باشن دیگه حال نمیده پس باید جوری بازی کنی که با تاکتیک باشه .

من چند تا کد گیر آوردم واسه دانلود دمو ولی با هیچ کدوم نشد....
میشه الان دمو رو گرفت یا مهلتش تموم شده؟؟

عزیز دیگه الان دمو تو استوری هستش میتونی بری دانلود کنی دیگه نیازی به کد نیست الان دیگه دمو عمومی شده .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or