MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سیاوش من فاز اول بتا رو Download کرده بودم ولی اینو هنوز نتونستم بگیرم ، حتما میگیرم میام .
حالا در کل نظرت چیه سیاوش ، میخوام بدونم بازی که حس می کنم تو این فروم 5 نفر بیشتر بازی نمی کنن و ادامش نمیدن ، نظرت راجع بهش چیه ؟

به نظر من خوبه اما خیلی چیز خارق العاده ای نسیت ولی به هرحال از نظر تعداد بازیکن فعلا تکه و خب شلوغم هست اینا حسن هاشه. مپهاشم کاملا بزرگ و خوبه.

شاید خیلیا بخاطر جزییات کم گرافیکی علاقه نشون نمیدن اما باید بدونن که بازی محیط بسیار بزرگی داره و با توجه به محدودیت هایی که روی سخت افزار کنسول هست نمیشه بیشتر از این. با این حال من فکر میکردم اینجا طرفدار داشته باشه که مثل اینکه اینطور نیست. :دی لااقل فکر میکردم تو بزنی آرش :دی

منم از بازیش خوشم اومد ولی سخته :d !بار اول شانسی تونستم 2 نفر رو بکشم :-" ولی دور =ای بعدی یکم بهتر عمل کردم!!!
بازی رو دیروز به خاطر کمبود هارد پاک کردم :-"

آرش اگر کاری که با U2 کرد رو با این بکنه مطمئنا طرفدارای بازی خیلی زیاد میشند :d

به نظر من خوبه اما خیلی چیز خارق العاده ای نسیت ولی به هرحال از نظر تعداد بازیکن فعلا تکه و خب شلوغم هست اینا حسن هاشه. مپهاشم کاملا بزرگ و خوبه.

شاید خیلیا بخاطر جزییات کم گرافیکی علاقه نشون نمیدن اما باید بدونن که بازی محیط بسیار بزرگی داره و با توجه به محدودیت هایی که روی سخت افزار کنسول هست نمیشه بیشتر از این. با این حال من فکر میکردم اینجا طرفدار داشته باشه که مثل اینکه اینطور نیست. :دی لااقل فکر میکردم تو بزنی آرش :دی
آره ، راستیتش خورد به یه سری مشکلات و امتحانات ، این Borderlands هم ما رو اسیر کرد نشد بیام ، ولی میگم حتما Download می کنم ، همین امشب .
اون فاز اولیه بتا که محدودیت داشت ، دوشنبه تا جمعه ، روزی 5 ساعت رو بازی کردم ، اتفاقا ازش یه Impression هم نوشتم . MAG دقیقا همون چیزی بود که من انتظار داشتم ببینم .
یه MMOFPS ِ مشکل ، سخت که باید توش فقط با تاکتیک بازی کنی ، دقیقا چیزی ِ که باید براش وقت بزاری . سرورهای قوی ، Monitoring برای جلوگیری از چیت و خیلی چیزهای دیگه .
من که بازی رو روز اول میخرم . واسه این میگم اینجا زیاد طرفدار نخواهد داشت چون اولا آسون نیست ، دوما به خاطر گرافیکی که داره .
ولی خوب مطمئن بودم سیاوش تو خوشت میاد چون یادمه خیلی Socom بازی میکردی .
به هر حال میگیرم میام :دی

آره ، راستیتش خورد به یه سری مشکلات و امتحانات ، این Borderlands هم ما رو اسیر کرد نشد بیام ، ولی میگم حتما Download می کنم ، همین امشب .
اون فاز اولیه بتا که محدودیت داشت ، دوشنبه تا جمعه ، روزی 5 ساعت رو بازی کردم ، اتفاقا ازش یه Impression هم نوشتم . MAG دقیقا همون چیزی بود که من انتظار داشتم ببینم .
یه MMOFPS ِ مشکل ، سخت که باید توش فقط با تاکتیک بازی کنی ، دقیقا چیزی ِ که باید براش وقت بزاری . سرورهای قوی ، Monitoring برای جلوگیری از چیت و خیلی چیزهای دیگه .
من که بازی رو روز اول میخرم . واسه این میگم اینجا زیاد طرفدار نخواهد داشت چون اولا آسون نیست ، دوما به خاطر گرافیکی که داره .
ولی خوب مطمئن بودم سیاوش تو خوشت میاد چون یادمه خیلی Socom بازی میکردی .
به هر حال میگیرم میام :دی

Borderlands همرو اسیر کرده ولی فعلا پای ما (پارسیا) در حال انجام امور مهمیست نزدیم مدتیه. ولی خو من و پارسیا کلا به شکل خفنی قدرتی هستیم اونتو :دی

من کلا از بازی ای روی کار تیمی و تاکتیک پایه ریزی شده بیشتر خوشم میاد برای همینم هست که یه چیزی مثل SOCOM و Battlefield رو به امثال MW2 ترجیح میدم. MW2 زیادی اکشن و زیادی fast paced ـه. برای همین من اینو دوست دارم. اما دیروز بد حالمو گرفت. دیروز به تنهایی مپ جمع کرده بودم تو موقعیت C، تو مپ آمریکای جنوبی. 7 نفر پشت سر هم نایف کردم، بقیه رو هم تق و توق میزدم. 40 او خورده ای فرگ داشتم، یهو PS3 و بازی باهم هنگ کردن. الان اعصابم خرابه سر این موضوع :(

درود

دوستان اوضاع پینگو تاخیرو اینجور چیزا تو بازی چه طوره ؟؟؟

مثل kz2 نیست که همه اومدن تعریف کردن از سروراش ولی تو خود بازی تاخیر مشخصه و فقط چون پینگ بار نداره ادم به خودش امیدواری میده که پینگ خوبه

ممنون

درود

دوستان اوضاع پینگو تاخیرو اینجور چیزا تو بازی چه طوره ؟؟؟

مثل kz2 نیست که همه اومدن تعریف کردن از سروراش ولی تو خود بازی تاخیر مشخصه و فقط چون پینگ بار نداره ادم به خودش امیدواری میده که پینگ خوبه

ممنون

عزیز شما اینترنت چنده من نه با KZ2 مشکل ping داشتم نه با این بازی حتی بگی کوچکترین مشکلی نداشتم فقط وقتی اینترنت افت سرعت شدید داشت که همه احساس میکنن اون موقع 1 ساعت نمیشود بازی کرد اینترنت من 512 هستش.

این مشکل شما به سرور بر نمیگرده بلکه به اینترنت ذغالی ایران بر میگرده .;) و وقتی اینترنت افت و خیز نداره به بهترین شکل شما میتونی بازی کنی با همه حتی بدون مشکل لگ.

دوستان با ping 120 می شه بدون lag بازی کرد ؟

عزیز به دلیل این که سونی بازی هاش از سرور های قوی استفاده میکنه به جای این که هرکی تو خونش سرور شه برای همین اگه سرعت اینترنت ایران افت و خیز نداشته باشه بدون مشکل میتونی بازی کنی .;) اما بازم پیشنهاد میشه با 256 به بالا بازی کنید تا وقتی که انترنت افت و خیز پیدا میکنه احساس کمتری از لگ داشته باشی که این لگ فقط به اینترنت شما بر میگرده .;)

عزیز شما اینترنت چنده من نه با KZ2 مشکل ping داشتم نه با این بازی حتی بگی کوچکترین مشکلی نداشتم فقط وقتی اینترنت افت سرعت شدید داشت که همه احساس میکنن اون موقع 1 ساعت نمیشود بازی کرد اینترنت من 512 هستش.

این مشکل شما به سرور بر نمیگرده بلکه به اینترنت ذغالی ایران بر میگرده .;) و وقتی اینترنت افت و خیز نداره به بهترین شکل شما میتونی بازی کنی با همه حتی بدون مشکل لگ.

درود

دوست عزیز منم لگ ندارم ولی تاخیر دارم

مثلا وقتی به یه نفر تیر میزنم بعد از چند ثانیه میمیره تازه اگه بمیره:biggrin1:

تویه cod 4 هم اون موقع که تویه xbl با خارجیا بازی می کردم همین جوری بود

درود

دوست عزیز منم لگ ندارم ولی تاخیر دارم

مثلا وقتی به یه نفر تیر میزنم بعد از چند ثانیه میمیره تازه اگه بمیره:biggrin1:

تویه cod 4 هم اون موقع که تویه xbl با خارجیا بازی می کردم همین جوری بود
خوب اون دیگه برمیگرده به کیفیت خط ADSL شما که به علت نویز زیادی که روش هست باعث این تاخیر میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or