MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال این بازی فقط آنلاین هست............
هیچ رقمه آفلاین نداره؟؟؟؟؟

بله فقط آنلاین هستش و هیچ رقمه آفلاین نداره به دلیل این که این بازی خیلی بازی سنگینی برای سازنده ها بوده از طراحی محیط بگیر تا مچ کردن مراحل بازی برای 256 بازی کن تا گرفتن باگ های مپ های به بزرگی بازی های OPEN-WORLD .

یه سوال از دوستانی که بازی رو انجام دادند داشتم.
میگم گیمپلی بازی حالت سنگین داره مثل KZ2 یا نرم و روون ـه مثل COD ؟
ممنون...

گیم پلی بازی روون هستش حتی از COD هم یک جورای سبک خاص خودش رو داره .;) یعنی بازی درگیری هستش که روونی موجب بهبود سرعت گیم پلی و هیجان بازی میشه .

سلام آقا من الان MAG رو دانلود کردم حدود 2GIG و خورده ای بود (پدرم دراومد) ولی حالا که میخوام برم تو بازی یه صفحه باز میشه که پایین پایین دو تا گزینه Dont Accept و Accept داره ، من Accept رو که میزنم میره تو صفحه اصلی بازی که یک مانیتور هستش بعد تو اون مانیتور ، با لاش نوشته CHARACTER MANAGEMENT و سمت چپ نوشته NEWs پایینش هم یه سری چرتو پرت نوشته ! هیچ چیز دیگه هم نیست ! نه کلمه ای که بشه روش کلیک کرد نه BACK و نه هیچ چیز دیگه !
چیکار کنم ؟!!

منم این مشکلو دارم کمکم کنید کجا بازیکن بسازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:((:((:((:((

اول از همه تاریخ انقضای اون که تو PSN US تازه امده تا وقتی هستش که بازی ریلیز بشه. به احتمال زیاد.

دوم این که اگه این جدیده به صورت زمان های خاص نباشه یعنی سرور هاش روشن باشن یا نباشن برای یک سری ساعت های خاص همیشه میشه کاراکتر ساخت زمانی که سرور ها روشن باشن طبق فکر کنم همون زمان های مشخص شده در روز .

راجب کاراکتر سازی هم وقتی بازی رو از منوی PS3 انتخاب میکنید و بازی اجرا میشه بعدش وقتی کامل تبلیغات تمام شد منوی میاد که اون جا باید کاراکتر بسازی گفته چه دکمه ای رو بزنید بعد شروع به کاراکتر ساختن کنید بعد کاراکتر خود رو بسازید بعدش وقتی تمام شد کاراکتر رو انتخاب و بعدش یک منوی جدید میاد که از اون جا شما میتونی به یک سری امکانات بازی دست رسی داشته باشی از همون جا فکر کنم روی عکس کره باید کلیک کنید بعدش وارد بازی میشین .

اول از همه تاریخ انقضای اون که تو PSN US تازه امده تا وقتی هستش که بازی ریلیز بشه. به احتمال زیاد.

دوم این که اگه این جدیده به صورت زمان های خاص نباشه یعنی سرور هاش روشن باشن یا نباشن برای یک سری ساعت های خاص همیشه میشه کاراکتر ساخت زمانی که سرور ها روشن باشن طبق فکر کنم همون زمان های مشخص شده در روز .

راجب کاراکتر سازی هم وقتی بازی رو از منوی PS3 انتخاب میکنید و بازی اجرا میشه بعدش وقتی کامل تبلیغات تمام شد منوی میاد که اون جا باید کاراکتر بسازی گفته چه دکمه ای رو بزنید بعد شروع به کاراکتر ساختن کنید بعد کاراکتر خود رو بسازید بعدش وقتی تمام شد کاراکتر رو انتخاب و بعدش یک منوی جدید میاد که از اون جا شما میتونی به یک سری امکانات بازی دست رسی داشته باشی از همون جا فکر کنم روی عکس کره باید کلیک کنید بعدش وارد بازی میشین .

دستت درد نکنه:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:

سلام
من یه نکته ای رو یاد آور بشم بچه ها ای که دارن دانلود می کنن اگه وسطش قطع شد دوباره آن شدید بدش اون تا جایی که دانلود کرده بودین رفتش بعد یه دفعه ای کمتر نوشت قاطی نکنین درست میشه یه مدت فقط وایسید مثلا من 350 مگ رو دانلود کردم پریدم دوباره اومدم دیدم تا 350 رفتش بعدش شد 123 مگ شورو به دان کرد کلی اعصابم خورد شد ولی یه ذره بعدش رفت رو 200 بعدش رفت رو 350 دوباره
با تشکر

آخرین ویرایش:
یکم در مورد کاراکتر ساختن توضیح بدین؟
بعد از بین سه گروه فقط یکی رو انتخاب میکنیم؟!!(تو مجله خوندم:دی)
ممنون
بله
بعدش میتونید صورت و صداتون رو انتخاب کنید. بعدش میتونید نوع پوشش و اسلحه اتون رو دستچین کنید. یعنی مثلا 3 نوع پوشش و 3 نوع اسلحه وجود داره و شما میتونید هر کدوم از پوشش هایی که خواستید رو با هر کدوم از اسلحه ها ست کنید.

آخرین ویرایش:
بله
بعدش میتونید صورت و صداتون رو انتخاب کنید. بعدش میتونید نوع پوشش و اسلحه اتون رو دستچین کنید. یعنی مثلا 3 نوع پوشش و 3 نوع اسلحه وجود داره و شما میتونید هر کدوم از پوشش هایی که خواستید رو با هر کدوم از اسلحه ها ست کنید.
خب...من اگه RAVEN بشم تا آخر raven میمونم؟!
چند تا کارکتر میشه ساخت؟

300 مگ اسکرین سیورش بعدش باید 2 گیگ دانلود کنی.
--

راستی چرا به جز من و صادق هیشکی دیگه MAG بازی نمی کنه؟! احساس می کردم طرفدار زیاد داشته باشه!

300 مگ اسکرین سیورش بعدش باید 2 گیگ دانلود کنی.
--

راستی چرا به جز من و صادق هیشکی دیگه MAG بازی نمی کنه؟! احساس می کردم طرفدار زیاد داشته باشه!
سیاوش من فاز اول بتا رو Download کرده بودم ولی اینو هنوز نتونستم بگیرم ، حتما میگیرم میام .
حالا در کل نظرت چیه سیاوش ، میخوام بدونم بازی که حس می کنم تو این فروم 5 نفر بیشتر بازی نمی کنن و ادامش نمیدن ، نظرت راجع بهش چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or