MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من چرا هرچی میزنم بره تو بازی نمیره؟ (آپدیت کردم)یک چیزی مینویسه ولی تو بازی نمیره!!!
راستی شما چه گروهی هستید؟بگید منم بیام اون گروه اگر روزی خواستید بازی کنید با هم باشیم :d

من چرا هرچی میزنم بره تو بازی نمیره؟ (آپدیت کردم)یک چیزی مینویسه ولی تو بازی نمیره!!!
راستی شما چه گروهی هستید؟بگید منم بیام اون گروه اگر روزی خواستید بازی کنید با هم باشیم :d
MAG Beta ends tomorrow with Zipper Challenge
مختصر مفید!:دی تایم منطقه ای زده.

یعنی اینکه مثلا وقتی رسید به 40% , دانلود رو Stop میکونی بدون اینکه بیاد از اول ! و بعدا میزنی Resume و از همونجایی که Stop کرده بودی , شروع به دانلود میکنه !!
يكي از دوستان گفته بودند هر 25 % سيو ميكنه و ميتوني از اونجا ادامه بدي.
يعني 25 درصد سيو ميكنه، سر 50 % هم سيو ميكنه و سر 75% هم سيو ميكنه.
يعني اگه شما 40 درصد دانلود كرده باشي و قطع كني از 25% ادامه ميده!
من که دانلود کردم از40% قطع کردم فردا دوباره از 40% شروع شد ;)
منظورم آپديت بازي MAG بود، اشتباه نشه.

آخرین ویرایش:
يكي از دوستان گفته بودند هر 25 % سيو ميكنه و ميتوني از اونجا ادامه بدي.
يعني 25 درصد سيو ميكنه، سر 50 % هم سيو ميكنه و سر 75% هم سيو ميكنه.
يعني اگه شما 40 درصد دانلود كرده باشي و قطع كني از 25% ادامه ميده!
من که دانلود کردم از40% قطع کردم فردا دوباره از 40% شروع شد ;)

سلام !

سونی آمریکا باکس شات رسمی MAG رو نمایش داد . بازی که 26 ژانویه به طور انحصاری برای PS3 عرضه خواهد شد .

MAGboxart.jpg

همچنین Zipper Interactive همزمان با نمایش باکس شات رسمی بازی آمارهایی را از فازهای مختلف بتا بازی عرضه کرد . بیشتر از 42000 بازی در فاز اولیه بتا عمومی که از 17 آگوست تا 5 دسامبر جریان داشت ، انجام شد . همچنین در ماه اکتبر بیش از 534000 مایل مسافت طی شد .

در طول واپسین ماه نخسه بتا بازی که با حضور بیش از 65000 بازیکن انجام شد ، 3500 بازیکن به سمت Platoon Leader رسیدند که 1100 نفر آنها OIC شدند . همچنین 206 نفر هم به Level شصت رسیدند . 18 میلیون کشتار و 700 میلیون تیر شلیک شده از دیگر امارهای واپسین ماه در جریان بودن نسخه بتا بازیست .

بعد از تقریبا 10 ماه از انتشار نسخه killzone2 بازی انحصاری MAG دی ماه انتشار میابد.لازم به ذکر است نکاتی گفته شود .البته مخاطبان ویژه بازی وبازیخورها در جریان هستند.قبل از هر چیز این سوال را مطرح میکنم که آیا دوستان گرافیک یک بازی را به مهیج وسرگرم کنندگی و واقع گرا بودن آن ترجیح میدهند؟نظر شخصی بنده کاملا منفی است.چرا که این بازی مهیج دارای تاکتیکهای بسیار پیشرفته همانند جنگهای مدرن است وبدون شک هیچ تیم 128 نفره بدون وجود یک برنامه خاص که توسط رهبر کل قوا تعیین میشود پیروز نخواهد شد.ترکیب بندی مشخص Zipper Intractive برای گروهها شامل هر 8 بازیکن یک Squad و دارای یک رهبر هر چهارSquad یک platoon و دارای یک رهبر و سرپرستی هر چهار platoon را یک رهبر باتجربه به عهده میگیرد. مطمئنا دوستان ایرانی به دلیل هم زبان بودن در پیروزی نهایی هر گروه نقش بسزایی دارند,پس در حفظ کردن نقشه ها کوشا باشید.:biggrin1:
نکته مهم این است که رهبر کل از امکانات ویژه کمکی وترابری میتواند در نبرد بهره ببرد.ماهیت نبرد در دو نیروی دفاع کننده و حمله کننده خلاصه نمیشود,بلکه در استفاده بهینه از نیروها وتجهیزات است,مثلا از ماشین برای جابجایی نیرو استفاده میشود و براحتی توسط آرپی جی از بین میرود. اسلحه ها و مد های بسیاری در بازی وجود دارد وقبل از هر بازی باید با تک تک بازیکنان از نحوه انتخاب نوع اسلحه ها و کلاسها بهره جست هر چند بازیکن با توجه به امتیازات کسب شده میتواند نوع کلاس و اسلحه های خود را خریداری کند.واین بسته به علاقه و تاکتیک هر بازیکن است.
وجود 12 نقشه بسیار بزرگ کار را پیچیده تر میکند,چرا که خود این نقشه ها دارای تقسیم بندی و آیتمهای بسیار زیاد است.شما با تحرک در نقشه وجود یک گروه متخاصم را حس خواهید کرد,البته این نکته را باید یادآوری کرد اسلحه های مربوط به هر گروه Valor,Sver,Raven اختصاصی است. وجود هدست هم در بازی بسیار ضروری به نظر میرسد.دوستان با شنیدن شلیک هر تیر یا انفجاری باید به دنبال سر منشا آن باشید زیرا خرابکاری پشت پرده نهان شده است.
با انتشار نسخه بتای بازی شکها به یقین تبدیل شد,چه بسا نسخه Final بازی بهتر نیز باشد.من به دوستان عزیز بازی سنتر نصیحت میکنم,شاید این بازی به دلیل پرداختن به بخش آنلاین بازی از مخاطب کمتری برخوردار باشد البته دوستان انتقاداتی از گرافیک(فکر کنم در حد نسل حاضر هست)و بخش داستانی بازی داشتند که جای تامل است اما کسانی که عاشق سبک RTS هستند اشتباه نکنید سبک بازی را نمیگم,حتما این بازی را از دست نمیدهند برای اینکه سازندگان بازی تقریبا این سبک رو به FPSوارد کردند.در آخر مطمئن باشید با اومدن این بازی فروشنده ها قیمت را سریع پایین میاورند(به دلیل گرافیک و مخاطبان)اما در پشت ستاره حلبی قلبی از طلا پنهان شده است.
این بازی قطع به یقین یکی از اعتیاد آورترین بازیهای آنلاین خواهد شد. از امروز در مرکز ترک اعتیاد (NA)ثبت نام کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!

سال 2009 و 2010 مارو فقیر کرد ! چون همش دارم بازی میخرم ! سال 2009 : kz2 - mw2 - un2 - ac2 - fifa10 - gow:c - the godfather - .... خریدم !!
سال 2010 هم : MAG - HR - GOW III و .... رو میخرم !! :laughing:

سلام آقا من الان MAG رو دانلود کردم حدود 2GIG و خورده ای بود (پدرم دراومد) ولی حالا که میخوام برم تو بازی یه صفحه باز میشه که پایین پایین دو تا گزینه Dont Accept و Accept داره ، من Accept رو که میزنم میره تو صفحه اصلی بازی که یک مانیتور هستش بعد تو اون مانیتور ، با لاش نوشته CHARACTER MANAGEMENT و سمت چپ نوشته NEWs پایینش هم یه سری چرتو پرت نوشته ! هیچ چیز دیگه هم نیست ! نه کلمه ای که بشه روش کلیک کرد نه BACK و نه هیچ چیز دیگه !
چیکار کنم ؟!!

سلام آقا من الان MAG رو دانلود کردم حدود 2GIG و خورده ای بود (پدرم دراومد) ولی حالا که میخوام برم تو بازی یه صفحه باز میشه که پایین پایین دو تا گزینه Dont Accept و Accept داره ، من Accept رو که میزنم میره تو صفحه اصلی بازی که یک مانیتور هستش بعد تو اون مانیتور ، با لاش نوشته CHARACTER MANAGEMENT و سمت چپ نوشته NEWs پایینش هم یه سری چرتو پرت نوشته ! هیچ چیز دیگه هم نیست ! نه کلمه ای که بشه روش کلیک کرد نه BACK و نه هیچ چیز دیگه !
چیکار کنم ؟!!
اول که میری توی بازی باید کاراکتر بسازی و Faction خودت رو انتخاب کنی. بعد میتونی بری توی بازی.
کاراکتر نساختی هنوز؟
من الان میرم چک میکنم ببینم چش شده میام ویرایش میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or