MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نام خدا
سلام.
اول عید قربان بر همگی دوستان مبارک.
چه خوب برای من هم کد رو فرستادند.:biggrin1:
پ.ن:چی شده جدیدآ سونی هی کد میده؟!:biggrin1:

سلام.
من دیروز رفتم کد بگیرم , زده بود فقط برا آمریکا فعاله !! بعدش رفتم یه آیدی بسازم که ریجنش آمریکا باشه ! ولی هر آدرسی که زدم , گفت اشتباهه ! کسی میتونه یه آدرس + کدپستی بده که برا آمریکا باشه ؟ :biggrin1:

سلام.
من دیروز رفتم کد بگیرم , زده بود فقط برا آمریکا فعاله !! بعدش رفتم یه آیدی بسازم که ریجنش آمریکا باشه ! ولی هر آدرسی که زدم , گفت اشتباهه ! کسی میتونه یه آدرس + کدپستی بده که برا آمریکا باشه ؟ :biggrin1:

کد رو از کجا اوردی؟

من اگه کد رو گرفته بودم الان اینجا بودم ؟ :confused::biggrin1:
من هنوز کد رو نگرفتم ! رفتم بگیرم بعد زده بود که اگر میخوای بگیری باید یه اکانت آمریکا داشته باشی !:biggrin1:

منظورم اینه که چه جوری بگیرم؟
من اکانتم آمریکاست

آخرین ویرایش:
یکم در مورد این استراتژی ها توضیح میدید؟
تنها راهی که میتونم دو نفر رو بکشم اینه که یه جا بخوابم اسنایپ کنم!

اول از همه این بازی مثل جنگ میمونه یعنی کسی نیست که به شما بگه الان فلان کار رو بکنی بازی رو میبرین یا فلان کار رو بکنید بازی فلان جور میشه بلکه خود شما باید فکر کنه و تصمیم بگیره .;)

بعدشم اگه بازی فقط کشتن بود که کار شما خوب بود اما بازی فقط کشتن نیست بازی از افراد با هوش های متفاوت تشکیل میشه که هر کدوم باید یک کاری رو بکنن که تیم ببره .

به طور مثال آخرین باری که من و اصلان بازی رو بازی کردیم دشمن همیشه همه رو به رگبار میبست اما من به اصلان گفتم که بیا دورشون بزنیم و من و اصلان راه افتادیم دورشون زدیم بعدش ک مسلسل رو از کار انداختیم دو نفری تیم شروع کرد به پیش روی اما قبلا هیچ کس بازی رو با فکرش بازی نمیکرد و همش میرفتن 1-2 نفرو رو میکشتن بعد میموردن بعد دو باره از نو :laughing: .

برای همین میگم شم خودت باید استراتژی بازی خودت رو بریزی که تیم جلو بره نه این که وای سی تا تیم جلو بره بعد شما پشتش یکم فکر میخواد برای روش حمله همین و موقعیت سنجی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or