MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
خوب بالاخره تونستم MAG Beta رو بازی کنم ، البته در حال نوشتن یه Review هستم ولی گفتم بیام اینجا چند تا نکته اساسی بگم :دی
یک اینکه وقتی وارد بازی شدم تو منوهای عظیم بازی گم شدم
تو این نسخه Beta با این که بتا بود ولی کلی حالت برای Unlock کردن اسلحه ها ، خریدن انواع لباس ، Upgrade اسلحه ها و ... داره .
واقعا Zipper Interactive جادو کرده تو سرورهای بازی ، من با ADSL 512 یک ذره ، واقعا یک ذره حاضرم قسم بخورم اذیت نشدم ، واسه این انقدر پافشاری می کنم که برای خودم عجیب بود .
بازی با این که این نسخه بتا برای حدود 3 ماه پیش هست ولی اصلا افت فریم حتی در صحنه های شلوغ نداره .
یه نکته دیگه اینکه ، با اینکه این همه بازی Multiplayer بازی کردم ولی این شبیه هیچ کدومشون نیست ، این اصلا یه بازی نیست واقیعت ها تو جنگه ، باید با فکر بازی کنی .
بیشتر از این چیزی نمیگم ، منتظر یه Review جنجالی از بازی باشید :دی
ارش جون گرافیک و فیزیکش چه طوره؟
ممنون

ارش جون گرافیک و فیزیکش چه طوره؟
ممنون
میدونستم یکی میاد این سوالو میپرسیه :دی چون الان همه چشمشون تو گرافیکه :دی
این بازی یه بازی Only Multiplayer ، با این حال گرافیم خوبی داره . نباید انتظار گرافیک Killzone 2 و Uncharted داشته باشی ولی نسبت به عنوانش خوبه ، در ضمن چیزی که من بازی کردم Build حدود 3 ماه پیش بازه ، خود بازی هم 4 ماه دیگه میاد پس زمین تا آسمون با این فرق خواهد داشت .
شاید از بین بچه های ایرانی کلا 3 نفر از این بازی خوششون بیاد ، چون الان همه چشمشون ه گرافیکه ولی به شخصه دیگه همه میدونن رو پیشونی من نوشته MAG انتظار من از بازی فقط سرورهای عالی و مودها و مپ های قشنگ بود که برآورده شد :دی

میدونستم یکی میاد این سوالو میپرسیه :دی چون الان همه چشمشون تو گرافیکه :دی
این بازی یه بازی Only Multiplayer ، با این حال گرافیم خوبی داره . نباید انتظار گرافیک Killzone 2 و Uncharted داشته باشی ولی نسبت به عنوانش خوبه ، در ضمن چیزی که من بازی کردم Build حدود 3 ماه پیش بازه ، خود بازی هم 4 ماه دیگه میاد پس زمین تا آسمون با این فرق خواهد داشت .
شاید از بین بچه های ایرانی کلا 3 نفر از این بازی خوششون بیاد ، چون الان همه چشمشون ه گرافیکه ولی به شخصه دیگه همه میدونن رو پیشونی من نوشته MAG انتظار من از بازی فقط سرورهای عالی و مودها و مپ های قشنگ بود که برآورده شد :دی
جیگر جون:دی این همه ازش تعریف میکنی اقلا بوگو چجوری ما دانلود کنیم مثل تو صفا بکنیم !؟؟

مرسی آرش.
فقط امیدوارم این بازی به سرنوشت
Call of Camper: World at War یا Call of hacker4: Modern Glitcher تبدیل نشه... مخصوصا اون UFO HACK که اخیرا برای cod4 اومده بود...
طرف تقریبا میشد همه کاره! پرواز کردن! غیب شدن! نفوذ در داخل دیوار! نفوذ در داخل زمین! رد شدن گلوله ها از دیوار و ....
:laughing:

مرسی آرش.
فقط امیدوارم این بازی به سرنوشت
Call of Camper: World at War یا Call of hacker4: Modern Glitcher تبدیل نشه... مخصوصا اون UFO HACK که اخیرا برای cod4 اومده بود...
طرف تقریبا میشد همه کاره! پرواز کردن! غیب شدن! نفوذ در داخل دیوار! نفوذ در داخل زمین! رد شدن گلوله ها از دیوار و ....
:laughing:
قربون تو عزیزم :smile:
اتفاقا اصلان یکی از دلایل عشق وافر من نسبت به این بازی و ارادت خاص من نسبت به Zipper Interactive اینه که این بازی از یه سیستمی به نام Monitoring استفاده میکنه .
داستان از این قراره که سرور تمام اطلاعات بازیکن ها رو اعم از Rate of Fire ، سرعت راه رفتن ، دفعات مرگ و Damage که بازیکن به دشمن خودش وارد میکنه رو آنالیز میکنه و به محض برخورد با موردی عجیب سریعا به بازیکن اخطار داده میشه .
کلا Zipper Interactive از یه چیزهایی استفاده کرده که اگر بگم سکته میکنید :دی ولی اینجا نمیگم ، انشالله تو Massive Review در حال نوشتنم ذکر میکنم . :دی

میگم آقا آرش یه برنامه بریز بتا تستر GOW 3 هم بشی.ما هم کلی دعات میکنیم.
البته اگه واسش Review بدی:smile:
دوست عزیز فکر نکنم برای اون بیادش چون که توی GOW Collection دموی بازی رو برای همه قرار میدن. البته باید خودت بازی رو بخری تا بتونی تجربه کنی

دوست عزیز فکر نکنم برای اون بیادش چون که توی GOW Collection دموی بازی رو برای همه قرار میدن. البته باید خودت بازی رو بخری تا بتونی تجربه کنی

واقعا.پس من چیکار کنم حالا؟:(
من GOW Collection میخوام.به یکی از بچه های سایت هم که پیش خرید کرده بود گفتم.گفت همشو فروختم.باید برم 80 تومان بدم بازیرو بخرم.:((

غیر از علی رضا و آرش هیچکی بتا نداره؟!
من الان به رنک 32 رسیدم (تک تیر اندار)
این بازی یه جنگ به تمام معناست!!!
اصلا فکر نمیکردم تا این اندازه خوب باشه! این بازی از نظر هیجان و معتاد کنندگی خیلی راحت مولتی کیلزون و call of glitcher رو میکنه تو جیبش! بعنوان یه طرفدار واقعی کیلزون اینو دارم میگم!
با اون همه بازیکن و اکشن سریع یک ذره افت فریم نداره! یک ذره لگ نداره! حتی از r2 هم تو ضمینه سرور بهتر عمل کرده! گرافیکش هم نسبت به 256 نفر و کلی صحنه های انفجار - تیراندازی های سنگین - بمب افکن ها - چتر باز ها - نفربرهای نظامی - خمپاره ها - بمب گذاری ها و انفجار مین! ترکیدن نفربر - منفجر شدن سنگر ها و ... عالیه!! باید هم یه استراتژِی درست بکار ببرین تا پیروز شین! همین طوری الکی نیست تیراندازی کنید برید جلو کلکتون کنده هست! draw distance و نقشه هاش هم خیلی خیلی خفنه! به حدی که یه قسمتی رو مجبور میشین با نفربر مسیر طی کنید! در ضمن نقشsquad leader و platoon leader هم تو پیروزی خیلی خیلی حیاتیه! چون یه سری قابلیت اضافه و مهم دارند.!!! کلا بازی بشدت تاکتیکی هست...
خودتون بتاش رو اگه بازی کرده باشین متوجه منظورم میشید! سیستم آپگرید اسلحه هم وجود داره که اونم خیلی جالب درست کردن! mode هاش هم خیلی زیباست که اونم بعدا میگم چون هنوز همشو نتونستم امتحان کنم.

در پایان فقط میتونم بگم:
25frnye.jpg

آخرین ویرایش:
خدا لعنتت کنه اصلان :دی این Uncharted 2 مثل خوره افتاده به جونم ، چند وقته MAG Beta نیومدم :دی
بازی فوق العادست ، البته همون اول یه چیزی رو گفتم حداقا 90 % این فرو از این بازی خوششون نمیاد ، به خاطر گرافیک پرستی و نداشتن تاکتیک و حوصله تو بازی های Multiplayer ، همه مثل من تو نیستند که 9 ماه Killzone 2 بازی کنند :دی
نکته خیلی جالبی که توی این بازی هست ، سیستم Squad بندیشه ، هر Squad میشه 8 نفر و هر 4 تا Squad میشه یه Platon . هر کدومشون هم یک لیدر دارند که وضیفه سازماندهی افراد رو دوش اونه .
یکی دیگه هم شلوغی و سردرگمی با این همه افراد تو بازیه که به خاطر طراحی فوق العاده مپ هاست ، مثلا تو یه مپ 256 نفره که هر تیم از 16 تا Squad تشکیل شده ، همه این ها از 8 نقطه مختلف به سمت هدف های مختلف حمله می کنند .
سرورای بازی هم تنها چیزی بود که از این بازی میخواستم ، با کیفیت و بدون لگ که واقعا لذت بخش ترین بخش یه بازی Multiplayer .
با این حرفا اصلان امشب میام یه دست MAG بزنیم ، البته تو اوستایی :دی

;)با اين تعاريفي كه دوستان كردن بشدت اين بازي به روحيه من ميخوره!
در ضمن اگه بازي قشنگ باشه و گرافيك هم در حد Cod4 باشه فكر نكنم بچه هاي فروم بدشون بياد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or