Mafia VS. Mafia 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مافيا بازي قشنگي بود. ولي من خبري از مافيا 2 نشنيدم. البته شايد من بروز نيستم ولي هيچكدوم از مجله ها حرفي نزده بود. نميدونم شايد مدهايي از مافيا 1 باشه...

آقا مطمئنا مافیا دو خیلی بهتر خواهد بود با توجه به عکس های مقایسه که در سایت های مختلف برای علاقه مندان گذاشته شده.
من خودم این بازی رو هیچ وقت فراموش نمی کنم. اگه به عکسایی که در تاپیک های دیگه گذاشته شده نگاه کنید سنگ فرش های خیابان از بافت های خیلی عالی تشکیل شده که این نوید یک یازی خوب و جذاب رو می ده همانند مافیا 1 .:cheesygri

هنوز تاریخ انتشارش معلوم نیست. و هیچ چیزی از طرف سایت های معتبر گفته نشده. و سازنده این بازی 2kخواهد بود.

علاوه بر گرافیک،دلیل موفق بودن مافیا1 داستانش بود...پس داستان 2 هم خیلی مهمه...به خصوص که از نظر گرافیک،رقبای زیادی خواهد داشت...

سلام
من يه جا ديدم داره مافيا 2 رو ميفروشه نميدونم واقعا مافيا2 هست يا نه؟:confused:

مافیا واقعا بازی بود که منو تکون داد هم از لحاظ داستان هم از لحاظ گیم پلی
ببینم حالا این قسمت دوم شایعه هست یا سایتهای رسمی خبر از ریلیزشو دادن؟

با سلام
مافیا که بازی فوق العاده ای بود و البته هست به نظر من هیچ بازی از هیچ نظر قابل قیاس با مافیا نیست.و این طور که معلومه مافیا 2 هم باید ادامه خوبی برای این اسطوره بازی های کامپیوتر باشه.

کسی تاریخ دقیق بازی می دونه
1- آقا چجوری شما تاپیک 3 سال قبل رو در آوردین؟؟؟!!! :eek:

2- حالا که زیر خاکی در آوردین هیچ، سوالتون چه ربطی به اینجا داره؟ بازی خود ترد داره توی بخش کنسول ها.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or