Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
بازیو گرفتم 2 ساعت اولش تا اینجا جالب بود هنوز به گان فایت نرسیدم ولی همین چاقو کشیش خیلی حال میده :D
گرافیکش عالیه فریمشم خوبه داستانش هم تا اینجا خوب بود بوده

خیلی خفنه ؛ تنظیماتی که استفاده کردی رو میزاری کامل ؟
فریم جن و DLSS و اینا هم استفاده کردی ؟

هروقت Don Torrisi دهنش رو باز میکنه :

War Omg GIF by Bombay Softwares

• Like
Reactions: Arash-S212
اقايون بازى خيلى خوبه.
فضا و اتمسفر كه عالى.
گرافيك هم خوب و چشم نواز.
گيم پلى هم تا اينجا خوب بوده.
گان پلى بازى هم اونقد بد نيست.
يعنى حتى به نظرم اصلا بد نيست.

و حتما هم بازيو با زبون سيسيلى بازى كنيد به نظرم :D
خوب دوستان من از صبح منتظره نظراتتون هستم
آخرش همه به بخش گان پلی رسیدین که نظراتتون تکمیل بشه؟!
چون اگه نظرات شما اینجا اکی باشه برم بازی خرید بزنم واسه پلاتش برم
😁
اگه مثل نسخه ۳ رو مخه که هیچی🤧

به نظر من اونقد رو مخ نيست.
بخش خوبى از گان پلى رو هم پيش رفتم.
و روى درجه هارد هم دارم بازى ميكنم.

خیلی عجیبه بازی آنریل اونم اپن ورلد استاتر فست نیست :D کاراکترها و روایت داستان همگی عالی هستن، محیط بازی یکی از زیباترین محیطهای اپن ورلدی هست که دیدم، گانپلی هم فیدبک اسلحه ها خوبه، aim ـش عجیبه که اونم عادتی بیشتر، دون توریسی هم بی شک پر ابهت ترین دون فرنچایزه، عجیب ابهت میریزه ازش.:D موسیقی منو هم خیلی خوبه.

خیلی خفنه ؛ تنظیماتی که استفاده کردی رو میزاری کامل ؟
فریم جن و DLSS و اینا هم استفاده کردی ؟
4k epic dlss quality 4x frame gen
با 2x که روی خودش هست 80-90 تا میده
با 4x هم 150 تا 200 مونده به محیط

آخرین ویرایش:
4k epic dlss quality 4x frame gen
با 2x که روی خودش هست 80-90 تا میده
گزینه Global Illumination را از Epic بذار روی High هیچ افت کیفیت گرافیکی پیش نمیاد ولی پرفورمنس حدود ۳۰ درصد بهتر میشه برات.

خیلی عجیبه بازی آنریل اونم اپن ورلد استاتر فست نیست :D کاراکترها و روایت داستان همگی عالی هستن، محیط بازی یکی از زیباترین محیطهای اپن ورلدی هست که دیدم، گانپلی هم فیدبک اسلحه ها خوبه، aim ـش عجیبه که اونم عادتی بیشتر، دون توریسی هم بی شک پر ابهت ترین دون فرنچایزه، عجیب ابهت میریزه ازش.:D موسیقی منو هم خیلی خوبه.
برای کلاسیک بازها این بازی خود عسله

خب از سر کنجکاوی توی لیست تروفیای بازی گشتم یه تروفی هاید رو باز کردم بازی اسپویل شد واسم :))

هيچ وقت نكنيد اين كارو :D
البته من شخصا ميتونم حدس بزنم به كجا برسه كار.
معمولا تو اين سرى شخصيت اصلى و رييسش و اينا عاقبت به خير نشدن هيچوقت :D

و تمام.
دوس داشتم بازی آخرش با اون موسیقی بسیار زیباش کاری کنه داستان بازی تا مدت ها در ذهنم باقی بمونه که خدا رو‌شکر موند.این مساله چه در بازی ها چه در فیلم ها برام خیییلی مهمه که خاطره خوش از تجربه پایانیم داشته باشم حالا هرچقدر در مسیر بهم بد بگذره.
برای من 10 ساعت شد.نصفش کات سین هست.باتوجه به شوتینگ افتضاح و تنوع پایین اسلحه و همچنین گیم پلی کلی که خیلی سریع تکراری میشه براش این مدت زمان کافیه.
فقط و فقط بخاطر داستانش و محیط سیسیل زیباش پیشنهادش میدم.ای کاش قدر این ip را بیشتر بدونن و با یک بودجه درست درمون و افراد و استادیوهای شایسته تر ازش عنوان درخوری بسازن

آخرین ویرایش:
و تمام.
دوس داشتم بازی آخرش با اون موسیقی بسیار زیباش کاری کنه داستان بازی تا مدت ها در ذهنم باقی بمونه که خدا رو‌شکر موند.این مساله چه در بازی ها چه در فیلم ها برام خیییلی مهمه که خاطره خوش از تجربه پایانیم داشته باشم حالا هرچقدر در مسیر بهم بد بگذره.
برای من 10 ساعت شد.نصفش کات سین هست.باتوجه به شوتینگ افتضاح و تنوع پایین اسلحه و همچنین گیم پلی کلی که خیلی سریع تکراری میشه براش این مدت زمان کافیه.
فقط و فقط بخاطر داستانش و محیط سیسیل زیباش پیشنهادش میدم.ای کاش قدر این ip را بیشتر بدونن و با یک بودجه درست درمون و افراد و استادیوهای شایسته تر ازش عنوان درخوری بسازن

View attachment 388563
چه سریع !!!!!

چجوری سلطان؟

خب من هم حدود 1 ساعت روی پی سی بازی کردم. شروع بازی خوب بود و vibe یک بازی مافیا رو بهتون میده. به نمرات بازی زیاد توجه نکنید.
داستان بازی هم شبیه نسخه های قبلی تا حدی هستش و خانواده های مافیا به نظر باهم درگیر میشن و غیره...
صدا گذاری و موسیقی هم همانطور که دوستان بالاتر گفتن قشنگ هستش و حس محیط و داستان رو القا میکنه.
گرافیک بازی فوق العاده و البته بسیار هم demanding هستش! بازی رو با UE5 ساختن. روی 5090 به صورت native DLAA من 60 فریم می گیرم که باید DLSS روشن کنم وقتی جلوتر برسم!
گیم پلی بازی هم نه پیچیده هستش و نه ساده. از دعوا با چاغو، اسب سواری و تیراندازی و... معلوم هستش که روی گیم پلی کار کردن و صرفا copy-paste شماره های قبلی نیست.
در نهایت توصیه می کنم که بازی رو امتحان کنید. متاسفانه بازی قفل denuvo داره و باید بازی رو حتما بخرید.

بازی رو من روی ریجن هند روی استیم حدود 29 دلار خریدم که به نظر واقعا ارزون هستش برای همچین بازی ای. :D
صمنا بازی قابلیت family share هم داره روی استیم. می تونید با دوستان تون یک فامیلی روی استیم درست کنید و بازی رو share کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or