Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
منم ۳ ساعتی بازی کردم تقریبا. هنوز به بخش شوتینگ که بعضی دوستان ناراضین نرسیدم. ولی تا الان گرافیک بازی عالیه واقعا . رو ps5 استاندارد رو مد کوالیتی خیلی نرم اجرا میشه انگار نه انگار ۳۰ فریمه( البته به کیفیت نمایشگر هم ربط داره) تو بعضی محیط های بزرگ یکم افت فریم داره ولی اذیت کننده نیست که به با آپدیت درست میشه حتما. داستان بازی و شخصیت ها تا الان قوی به نظرم ساخته و پرداخته شدن. حتی npc ها هم جزییات خیلی خوبی دارن . اکتینگ بازی هم قوی واقعا اجرا شده مخصوصا دن که ابهت خاصی واقعا داره به عنوان رییس خانواده. واقعا تا الان دست کمی از بهترین فیلمهای مافیایی نداشته از نظر شخصیت ها. امیدوارم ادامه هم کیفیت خودش رو حفظ کنه. بعد مدت ها با این همه بازی جهان باز و خسته کننده گیمی که دلم خواست رو دارم بازی میکنم و تا الان واسه من وظیفه خودش رو به درستی انجام داد یعنی سرگرم کردن.‌

به جز تروفی اتمام داستان درجه سختی هارد چیزی خاصی نداره اما چون زیاد اهل تروفی نیستم در جریان نیستم.نه حال ندارم بشینم آیتم های مجسمه و… جمع کنم نه این بازی کشش لازم رو داره.
عملا همش کات سین هست و سوارکاری با اسب یا رانندگی با ماشین.
بهترم که اینجوره چون گان پلیش توی ۲ ساعت اولیه میوفته روی تکرار و همه گان ها هم که آزاد هستن و هیچ چیز جدید نیست که اشتیاق داشته باشی بهش برسی.عملا اکر فقط بازی اکشن بود فکر کنم تایم بازیش ۴ ساعتم نیست.فقط باید دید داستان چجور جلو میره و تموم میشه
ببین جلوتر بازی خیلی بهتر میشه. از چپتر ۵ که المانهای Open worldش شکل میگیره و شوتینگشم با اینکه بد قلقه اما زیاد باهاش کار کنی دستت میاد.
گانها هم جلوتر جدید باز میشه که میتونی بخری. اونایی که روی زمین افتاده رو برداری از دستشون میدی ولی اگه خودت بخریشون همیشه باهاتن.
الان چپتر ۵ قشنگ ازادی عمل داده دیگه. با ماشین میتونی توی نقشه بازی که انصافا هم بزرگه بچرخی. ماموریت فرعی بری اگه به پستت بخوره. میتونی ماشین بخری یا کاستومایزش کنی.
چپترای اوله که حالت خطی داره و کوتاهه. جلوتر این مسئله خیلی بهتر میشه. از یجایی به بعد خود مافیا ۱ میشه که یه محیط بزرگ در دسترس داری که حین ماموریت میتونی توش بگردی و چیز میز پیدا کنی. لباس و ماشینها و اسلحه هاشم متنوعه عین نسخه های قبلیه.
حتی ماشینها مثل نسخه ۱ و ۲ محدودیت سوختم دارن. یه ایکون زیر کیلومتر شمار برگشته که میزنه چقدر سوخت داره ماشینت.

از صبح دارم بازی میکنم و میشه گفت بازی عملا از چپتر ۵ تازه شروع میشه! چه از لحاظ داستانی و چه موارد مرتبط با گیم پلی. اگه تازه بازی رو شروع کردین صبر کنین برسین به اینجا که نسبت به نیمه اول بازی که یا چپترا کوتاهن یا بیشترش کات سین طوره، از ۵ به بعد گیم پلی تازه راه میفته. زمان بدین بهش.
یچیزیم که بشدت خودشو نشون میده شخصیت دون هستش! با اینکه همه شخصیتا دوست داشتنی به تصویر کشیده شدن ولی هرجا دون توریسی میاد لامصب جذابیت کل اون سکانسو به خودش اختصاص میده! همه نسخه های قبلی یه رئیس و دون حضور داشته همیشه اما هیچکدوم جذبه و حس ترس و در عین حال خفن بودن توریسی رو نداشتن. صداگذاریش و موشن کپچرش فوق العادس.

ویدیوی خیلی خوب کسری را هم فرصت شد ببینید:

مستند به شدت زیبا، بسیار بسیار دیدنی.
حتما ببینید تا متوجه بشید یک اثر شاهکار که برای تمام دوران ها ساخته شده با چه دقت و وسواس و سختی ای خلق شده تا بیشتر و بیشتر پی به عظمتش ببرید.

واقعا عجیبه که تو سال 2025 وقتی پروژه های تک نفره آنریل رو میبینی که گانپلی فوق العاده ای دارن و حتی انیمیشنهای فک برانداز ، چطور میشه که یک استودیوی AAAساز نمیتونه از عهده گانپلی بازیش بر بیاد!؟
یعنی اگه 4تا Asset، پلاگین ،ماجول و... از استور آنریل میخریدن و لایسنس میکردن خیلی بیشتر آبروداری میکردن تا الان.
ویدئوها رو که میبینم واقعا عجیبه این شکل از کم کاری تو این بخش.

وضعیت نسخه PC رو استیم خوبه و تا اینجا اکثرا بازی بازی راضین دیشب پیک پلیراش حدود 20 هزار تا بود امشب رسیده به 30 هزار تا که نشون میده Word of mouth کار خودش رو کرده و ملت از سر کنجکاوی بازی رو میخوان پلی بدن

به جز تروفی اتمام داستان درجه سختی هارد چیزی خاصی نداره اما چون زیاد اهل تروفی نیستم در جریان نیستم.نه حال ندارم بشینم آیتم های مجسمه و… جمع کنم نه این بازی کشش لازم رو داره.
عملا همش کات سین هست و سوارکاری با اسب یا رانندگی با ماشین.
بهترم که اینجوره چون گان پلیش توی ۲ ساعت اولیه میوفته روی تکرار و همه گان ها هم که آزاد هستن و هیچ چیز جدید نیست که اشتیاق داشته باشی بهش برسی.عملا اکر فقط بازی اکشن بود فکر کنم تایم بازیش ۴ ساعتم نیست.فقط باید دید داستان چجور جلو میره و تموم میشه
پس اینجوری که من فهمیدم یه چیزی شبیه The order 1886 یه گیم پلی خیلی ساده گذاشتن بدون خلاقیت یا مکانیزم خاصی که اینجور چیزا هم با اپدیت درست بشو نیستن

• Like
Reactions: ps34
Gxw0TFlWoAUcBC9.jpg

باورش سخت است که تقریباً نه سال از زمان مافیا ۳ می‌گذرد. از آن زمان خیلی چیزها برای ما در Hangar 13 تغییر کرده است. از چهره‌های جدید و تکنولوژی گرفته تا صنعتی که به سمت بازی‌های بزرگ‌تر و فراگیر در حال تغییر است. همانطور که در طول این سال‌ها تامل می‌کردیم، متوجه شدیم که یک چیز ثابت مانده است: عشق ما به خلق تجربیات سینمایی و داستان‌محور.

ما معتقدیم هنوز جایگاه معناداری برای این نوع بازی‌ها در صنعت ما وجود دارد و این را با استقبال از Mafia: Definitive Edition از نزدیک دیدیم. به ما یادآوری شد که چقدر عاشق ساختن این سبک از بازی هستیم و طرفداران ما چقدر عاشق بازی کردن آن‌ها هستند.

ما در آستانه انتشار فصل بعدی این مجموعه هستیم و از اینکه مافیا بازگشته است، بسیار هیجان‌زده‌ایم! و نه تنها این، بلکه The Old Country نشان‌دهنده یک بازگشت جسورانه و هدفمند به ریشه‌های این مجموعه است. این یک تجربه خطی و سینمایی است که توسط شخصیت و داستان هدایت می‌شود. این یک فیلم مافیایی است که شما می‌توانید وارد آن شوید و آن را بازی کنید. و با قیمت ۴۹.۹۹ دلار، ما واقعاً فکر نمی‌کنیم معامله بهتری در بازار وجود داشته باشد.

بنابراین، از طرف همه ما در Hangar 13، از شما برای قدم گذاشتن در این فصل جدید از مافیا سپاسگزاریم. بی‌صبرانه منتظریم تا نظر شما را بدانیم و نقدهای شما را به صورت زنده ببینیم.

متشکریم، مافیوسی!

خوب دوستان من از صبح منتظره نظراتتون هستم
آخرش همه به بخش گان پلی رسیدین که نظراتتون تکمیل بشه؟!
چون اگه نظرات شما اینجا اکی باشه برم بازی خرید بزنم واسه پلاتش برم
😁
اگه مثل نسخه ۳ رو مخه که هیچی🤧

• Cool
Reactions: Thundersky
اگه مثل نسخه ۳ رو مخه که هیچی🤧
پس اینجوری که من فهمیدم یه چیزی شبیه The order 1886 یه گیم پلی خیلی ساده گذاشتن بدون خلاقیت یا مکانیزم خاصی که اینجور چیزا هم با اپدیت درست بشو نیستن

نه به هیچ عنوان...

هرکی منو بشناسه میدونه چقدر از hanger13 بدم میاد و صدبار گفتم بدترین بازی عمرم مافیا 3 بوده.

انتظار یه شاهکار نداشته باشید اما مطمئنا بتون میگم این بازی رو تجربه کنید.

من فصل 6 بازی ام الان.

من از کل بازی انتظاری نداشتم و ندارم اما در مورد یک سری المانهای این بازی یه خوشبینیهایی داشتم که همونها خدا رو شکر تا اینجای کار بخوبی ادا شدن.

هوش مصنوعی پیشرفتی نکرده.
گانپلی بازی مشکل داره و جالب نیست اما به نظرم در مورد این موضوع دوستانی که با PC بازی میکنن باید بیان نظر بدن...چون حس میکنم مشکل از Aim Assist هست ظاهرا تا کل کانسپت گانپلی....جاهایی میتونه نابود کننده بشه مثلا بعضی مواقع که دشمن بهتون خیلی نزدیک بشه توی نشونه گیری دچار مشکل میشید.
سوارکاری بازی زیاد جالب نیست.

اما نکات مثبت::
بازی به شدت از نظر بصری چشم نوازه.
شخصیت پردازی ها و صداگذاریها تا اینجا عالی بودن.
مبارزات با چاقو انصافا خوب از آب در اومده.
داستان تا اینجا که هنوز به اوج نرسیده اما تا همینجاش گیرا بوده و جذب کرده اگه خرابش نکنن!
یکی از برگهای برنده بازی طراحی خود سیسیله...محیط بازی فوق العاده زیباست....واقعا منتظرم بازی تموم بشه و بصورت آزاد با اسب توی نقشه بازی بگردم.
تا اینجا از عناصر فرهنگی بطرز عالی استفاده کردن به عنوان مثال از همین مذهبی بودن و فرهنگ کاتولیک به شکل جالبی توی کالکتیبلهای بازی و همینطور توسعه تواناییها استفاده کردن.

اما زوده نظر دادن در مورد بازی باید صبر کنیم بازی تموم بشه اونوقت بگیم چطور بوده اینایی که گفتم در مورد همین چند فصل اول بازیه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or