Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
فعلا ۳ تا چپتر تموم کردم و تا الان خیلی خوب بوده.
مبارزه با چاقو که خیلی خفنه. مکانیکای خاص خودشو داره و جالبه که کند هم میشه و باید یه سنگای خاصی پیدا کنین که تیزش کنه. هنوز کار به سلاح گرم نکشیده ولی یجا میشد لیستشونو دید برای خرید که تنوع خوبی داشتن و قطعا جلوتر به اونا هم دسترسی پیدا میکنیم. جوایز پیش خرید هم به مرور دارن انلاک میشن که چیزای خوبی داده :D
داستان از همین اول بسم الله قوی شروع شده و تک تک شخصیتایی که نشون دادن جذاب بودن. از خود انزو گرفته که به عنوان شخصیت اصلی کاریزمای خوبی داره و کنترل نرمی هم داره تو گیم پلی تا دون توریسی که بشدت جذبه داره و وویس اکتینگش و حالت صورتش فوق العاده بوده! ایزابلا هم بانوی بشدت جذابی هستش که معصومیت خاصی هم داره و رابطش با انزو قراره صحنه های درام به یاد موندنی داشته باشه احتمالا (ببینیم میتونه رو دست رابطه تامی و سارا مافیا ۱ بزنه یا نه). شخصیتای فرعی مثل سزار و لوکا هم خوب بودن.
گرافیک بازیم بشدت زیباست! بنظرم چیزی که تا چپتر ۳ دیدم یکی از خوبای نسل ۹ بوده‌. طراحی محیط و چشم انداز دوردست فوق العادست. جزئیات و طراحی شخصیتا هم همینطور مخصوصا دون توریسی و ایزابلا دیدنی طراحی شدن. جالبه که از ۹۰ درصد شخصیتای دیگه ای که جدیدا میبینیم زیبایی بهتری دارن مخصوصا خود ایزابلا.
خلاصه که شروع خیلی خوبی داشته و فرسنگها از مافیا ۳ بهتر بوده. قشنگ توی حال و هوای کیفی مافیا ۱ و ۲ بوده و داره کیف میده قشنگ. باگ ازار دهنده ای هم تا الان ندیدم!
---
خب به مراحل شوتینگ و سلاح گرم هم رسیدم. شوتینگش اصلا خوب نیست و خیلی کنترل بدی داره! حالا برم جلوتر ببینم میشه بهش عادت کرد یا نه! از شوتینگش ۳ هم بدتره امیدوارم اپدیت بدن کنترل اسلحه هارو یکم بهتر کنن.

آخرین ویرایش:
منم ۳ ساعتی بازیش کردم زده ۲۶ درصدشو رفتی یعنی حدود ۱۰ ۱۲ ساعت بیشتر نیست تا الان نظرم مثبت نبوده بهش داستان بازی جذابه گرافیکش خوبه اما فقط خوبه عالی نیست همون اولش که تو معدن هستی افت فریم مشخصه.بازی تا الان اسکریپت شده کامله به جز چنتا مبارزه با چاقو و یکی دو تا قسمت شوتینگ چیز خاصی نداشته برو یه جا با یکی حرف بزن یه چیزو بر دار بزار اونجا برو یه جا دیگه و‌.‌.. امیدوارم در ادامه بهتر بشه .شوتینگ و تیراندازی بازی یکی از بدترین قسمت هایی است که تو این چند سال تجربه کردم تازه من aim assist را فعال کردم ولی خیلی بده هم میلرزه هم نمیشه درست نشونه گرفت انگار ایراد داره .باگم هم یکی دوتا دیدم مثلا یه جا برای پیشبرد داستان باید با یکی حرف میزدیم علامتش ظاهر نمیشد شونصد بار دورش چرخیدم تا یکدفعه ظاهر شد.در کل تا الان ۷.۵ از ده اونم به خاطر داستان و از همه مهمتر ایزابلا=P~=P~

من 4 چپتر از بازی را رفتم.
داستان , روابط کارکتر ها , لحجه ی حرف زدنشون , دنیای بازی و اون حس مافیایی بودن توی سیسیل واقعا عالی هست و قطعا تا پایان خودش من رو جذب میکنه.
اما بازی خیلی مشکل داره.به شدت گرافیک تاریخ مصرف گذشته.گان پلی بسیار خشک و آشغال و یکی از بدترین ها در تمام سال های اخیر.افت فریم گاه و بی گاه.طراحی ماموریت ها بسیار بیش اندازه پیش پا افتاده و چیزی که بارها دیدیدم و همش قابل حدس هست.
در کل بنظرم نمره بازی باید بین 5.5 تا 6 باشه.قیمت 50 دلارم زیادیشه.با ارفاق شاید 20 دلار.تا اخرش میرم ولی به کسی پیشنهادش نمیکنم.قیمت معقول گیر اوردید تجربش کنید.

گان پلی بازی از توی نمایش ها هم مشخص بود که چنگی به دل نمیزنه. فقط گاهی با خودم میگم حیفه که اینجوری فرصت سوزی بشه و هزینه ای که میشه برای یک همچین عنوانی که یک برند محسوب میشه بعد خروجی فنیش و گیم پلی بازی اینشکلی از آب در بیاد و پتانسیل کل اثر و نام برند رو خدشه دار کنه. هنگر ۱۳ دیگه بعد از ۳ نسخه مافیا ساختن نباید همچین اشکالاتی داشته باشه.

ای تف به قبر اول و آخر EA...مجبور شدم دستگاه رو خاموش کنم چون احتمالا همین مواقع برق بره دیروز ۱۱ تا ۱۳ بود امروز احتمالا ۱ تا ۳ برق بره...این که احتمال بدم الان برق بره بازی رو کوفت آدم میکنه.

نمیدونم بعضی دوستان چی پیش خودشون فکر می کردن و انتظاراتشون بر چه اساسی بوده؟

بازی ویژوالی که خوب بوده تنها انتظاراتی که از بازی دارم داستان و شخصیت پردازیه و از نظر هوش مصنوعی و گان پلی همون زمانی که تریلر اومد فهمیدم قرار نیست توی این دو مورد چیز جالبی ببینیم.

داستان و شخصیت پرداری بازی خوب باشه با اینکه از نفرتم نسبت به هنگر۱۳ کم نمینه اما برای من کافیه...

انگار نه انگار همینا بودن فاجعه بشری و کثافتی بنام Mafia 3 رو ساختن.

آخرین ویرایش:
ای تف به قبر اول و آخر EA...مجبور شدم دستگاه رو خاموش کنم چون احتمالا همین مواقع برق بره دیروز ۱۱ تا ۱۳ بود امروز احتمالا ۱ تا ۳ برق بره...این که احتمال بدم الان برق بره بازی رو کوفت آدم میکنه.

نمیدونم بعضی دوستان چی پیش خودشون فکر می کردن و انتظاراتشون بر چه اساسی بوده؟

بازی ویژوالی که خوب بوده تنها انتظاراتی که از بازی دارم داستان و شخصیت پردازیه و از نظر هوش مصنوعی و گان پلی همون زمانی که تریلر اومد فهمیدم قرار نیست توی این دو مورد چیز جالبی ببینیم.

داستان و شخصیت پرداری بازی خوب باشه با اینکه از نفرتم نسبت به هنگر۱۳ کم نمینه اما برای من کافیه...
اپلیکیشن برق من رو نصب کن ، برنامه قطع برق رو از قبل بدون خب.

این کار رو نمیکنی و استرسِ حین بازی میگیری که اصلا برات خوب نیست :D

داستان , روابط کارکتر ها , لحجه ی حرف زدنشون , دنیای بازی و اون حس مافیایی بودن توی سیسیل واقعا عالی هست و قطعا تا پایان خودش من رو جذب میکنه.
اما بازی خیلی مشکل داره.به شدت گرافیک تاریخ مصرف گذشته.گان پلی بسیار خشک و آشغال و یکی از بدترین ها در تمام سال های اخیر.افت فریم گاه و بی گاه.طراحی ماموریت ها بسیار بیش اندازه پیش پا افتاده و چیزی که بارها دیدیدم و همش قابل حدس هست.
در کل بنظرم نمره بازی باید بین 5.5 تا 6 باشه.قیمت 50 دلارم زیادیشه.با ارفاق شاید 20 دلار.تا اخرش میرم ولی به کسی پیشنهادش نمیکنم.قیمت معقول گیر اوردید تجربش کنید.
یعنی گان پلیش از ریمیک مافیا ۱ بدترهس؟

یعنی گان پلیش از ریمیک مافیا ۱ بدترهس؟
گان پلیش از تمام بازی های عمرت بدتر هست.
من فکر میکردم بدتر از مافیا ۳ که نمیتونن بسازن ، حالا فهمیدم نسخه سوم را چقدر خوب ساخته بودن !
رده بندی مجموعه مافیا کیفیت ساختشون به ترتیب شماره هاش هست و سقوطی از عرش به فرش.
نسخه 1فوق العاده ،نسخه 2 خیلی خوب ، نسخه 3 متوسط ، نسخه ریمیک 1 متوسط ، نسخه چهارم بد.
بنظرم کلا دیگه بیخیال شدن و این ip را ادامه ندن بهتره

فعلا ۳ تا چپتر تموم کردم و تا الان خیلی خوب بوده.
مبارزه با چاقو که خیلی خفنه. مکانیکای خاص خودشو داره و جالبه که کند هم میشه و باید یه سنگای خاصی پیدا کنین که تیزش کنه. هنوز کار به سلاح گرم نکشیده ولی یجا میشد لیستشونو دید برای خرید که تنوع خوبی داشتن و قطعا جلوتر به اونا هم دسترسی پیدا میکنیم. جوایز پیش خرید هم به مرور دارن انلاک میشن که چیزای خوبی داده :D
داستان از همین اول بسم الله قوی شروع شده و تک تک شخصیتایی که نشون دادن جذاب بودن. از خود انزو گرفته که به عنوان شخصیت اصلی کاریزمای خوبی داره و کنترل نرمی هم داره تو گیم پلی تا دون توریسی که بشدت جذبه داره و وویس اکتینگش و حالت صورتش فوق العاده بوده! ایزابلا هم بانوی بشدت جذابی هستش که معصومیت خاصی هم داره و رابطش با انزو قراره صحنه های درام به یاد موندنی داشته باشه احتمالا (ببینیم میتونه رو دست رابطه تامی و سارا مافیا ۱ بزنه یا نه). شخصیتای فرعی مثل سزار و لوکا هم خوب بودن.
گرافیک بازیم بشدت زیباست! بنظرم چیزی که تا چپتر ۳ دیدم یکی از خوبای نسل ۹ بوده‌. طراحی محیط و چشم انداز دوردست فوق العادست. جزئیات و طراحی شخصیتا هم همینطور مخصوصا دون توریسی و ایزابلا دیدنی طراحی شدن. جالبه که از ۹۰ درصد شخصیتای دیگه ای که جدیدا میبینیم زیبایی بهتری دارن مخصوصا خود ایزابلا.
خلاصه که شروع خیلی خوبی داشته و فرسنگها از مافیا ۳ بهتر بوده. قشنگ توی حال و هوای کیفی مافیا ۱ و ۲ بوده و داره کیف میده قشنگ. باگ ازار دهنده ای هم تا الان ندیدم!
---
خب به مراحل شوتینگ و سلاح گرم هم رسیدم. شوتینگش اصلا خوب نیست و خیلی کنترل بدی داره! حالا برم جلوتر ببینم میشه بهش عادت کرد یا نه! از شوتینگش ۳ هم بدتره امیدوارم اپدیت بدن کنترل اسلحه هارو یکم بهتر کنن.
پلاتش راحته؟

• Like
Reactions: ps34
پلاتش راحته؟
به جز تروفی اتمام داستان درجه سختی هارد چیزی خاصی نداره اما چون زیاد اهل تروفی نیستم در جریان نیستم.نه حال ندارم بشینم آیتم های مجسمه و… جمع کنم نه این بازی کشش لازم رو داره.
عملا همش کات سین هست و سوارکاری با اسب یا رانندگی با ماشین.
بهترم که اینجوره چون گان پلیش توی ۲ ساعت اولیه میوفته روی تکرار و همه گان ها هم که آزاد هستن و هیچ چیز جدید نیست که اشتیاق داشته باشی بهش برسی.عملا اکر فقط بازی اکشن بود فکر کنم تایم بازیش ۴ ساعتم نیست.فقط باید دید داستان چجور جلو میره و تموم میشه

• Like
Reactions: Destro and jdepp
گان پلیش از تمام بازی های عمرت بدتر هست.
من فکر میکردم بدتر از مافیا ۳ که نمیتونن بسازن ، حالا فهمیدم نسخه سوم را چقدر خوب ساخته بودن !
رده بندی مجموعه مافیا کیفیت ساختشون به ترتیب شماره هاش هست و سقوطی از عرش به فرش.
نسخه 1فوق العاده ،نسخه 2 خیلی خوب ، نسخه 3 متوسط ، نسخه ریمیک 1 متوسط ، نسخه چهارم بد.
بنظرم کلا دیگه بیخیال شدن و این ip را ادامه ندن بهتره
گانپلی نسخه ۱ کجاش فوق العاده بود؟

نسخه ۱ جدا از شاهکار بودنش یکی از بدترین گانپلی های صنعت بازی رو داشت...که از عمد اینجور طراحی شده بود و کار رو سخت می کرد و یه حالت واقع گرایانه به بازی میداد.

مثلا برای تامی گان اگه تو حالت عادی تیر میزدی نزدیک کمر میگرفت و کلی از تیر هات توی در و پنجره بود برای دقیق زدن باید مینشستی که همونم بعد از چند تا تیر نشانگر یکی دو سانتیمتر میرفت بالا.

تنها تفنگهای کمریش میشد باشون راحت نشونه گیری کرد که بدبختی این بود که دمیج کافی نداشت.

نامردی بازی این بود که ظاهرا بسته به اینکه کجات تیر میخوره جونت کم میشد (هیچ جا هم ندیدم این مطلب رو) دشمنا میتونستن با دو تا تیر تمومت کنن و یا حتی هدشاتت کنن....چندسال پیش که یه ویدئو از گیمپلی ریمیک نشون میدادن ( مرحله متل) به یکی که کنارم بود سر بحث اینکه ظاهرا بازی راحت شده گفتم من دقیقا جلوی همین دستشویی دو بار هدشات کردن!😁😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or