Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
🔴 طبق اعلام رسمی، نسخه جدید حدود ۱۰ ساعت و نیم گیم‌پلی خواهد داشت و بیشتر تمرکز آن روی روایت سینمایی و داستانی است
تقریبا هم اندازه نسخه اوله که خوبه و مشخصه تمرکز بازی روی داستانه و احتمالا با فعالیتای جانبی یکمم بیشتر میشه. مشخص شد غر زدنای خسته کننده یه عده که میگفتن چون قیمتش کمه پس ۷ ۸ ساعته و سرمون کلاه میره بیجا بوده.
امیدوارم کیفیت داستان و گیم پلی هم قابل قبول باشه بلکه یه کامبک از این فرنچایز ببینیم.

عملا اگه رزیدنت ایولها با تقریبا 3-2 ساعت پلی تایم ارزش خرید پیدا میکنن بالطبع پس نیمشه از مافیا هم ایراد گرفت.
از این نگذریم که حجم زیادی از پلیرها هر ساله فقط Cod میخرن که فقط سینگل پلیرش رو بازی کنن و دست به مولتی پلیر نمیزنن.
با UE5 مشکلات پرفورمنس روز عرضه هم که بیشترین مواردش روی PC پیش میاد و کنسولها شرایط بهتری دارن.
مگه کسی از مدت زمانش ایراد میگیره؟
بنظرم فیزیک و انیمیشن هاش ابتدایی هستن مشکل دیگه ای ندیدم.

این بازی نه قراره تو بحث گیم پلی انقلابی ایجاد کنه نه بخواد شوکیس گرافیکی باشه.
حتی قرار نیست به بازی فوق العاده باشه.
احتمالا متاش هم در حد ۸۰ باشه.
ولی از اون جنس بازی های هست که بهت حس خوبی رو منتقل می‌کنه.
تو دوره ای که بازی خطی آرزو شده قراره یه بازی خطی با داستان قدرت و حرص وطمع و خیانت و البته یک عشق عادی ببینیم.
من دوستان رو نمی‌دونم ولی خودم شکی ندارم با بازی قراره حال کنم.

به به ، پریلود بازی اومد <:-P<:-P<:-P
حالا انشالله پس فردا که میشه بازی رو تجربه کیفیت بازی مشخص میشه اما در مورد قیمت بازی که خیلی ها در موردش کیفیت بازی رو پیش بینی میکنن مثل اون موقع هایی میمونه که بعضی ها با حجم یه بازی میگفتن اگه یه بازی فلان قدر گیگ باشه پس خیلی خوبه یا کمتر باشه به درد نمیخوره بعضی ها هم به دلیل گرافیک و یا آرت استایل اون رو دست خوش نظرات مختلف میکردن مثلا فلان بازی کارتونی و چون گرافیک کارتونی داره فقط بچه ها با سن کم میتونن ازش لذت ببرن ؛ اساسا گیم یه رسالت داره و اون سرگرم کردن مخاطبشه ، یه بازی مثل Peak هم 8$ ـه ، هم کارتونی ـه و هم 500 مگ حجم شاید نداشته باشه اما به تازگی میلیون ها نفر ازش لذت میبرن (از این دست موارد زیاد دیده میشه) پس به نظر من Tag 50$ بازی یه چیزی مثل AC Mirage هست ، دلیلش هم اینه که استاندارد حجم ارائه شده نسبت به قیمت دریافتی سال هاست تغییر کرده و خوب بازی های بسیار خوبی در صنعت گیمینگ این رو باعث شدند ، مثلا پلیر میاد به خودش میگه من +100 ساعت صرف Witcher 3 کردم پس با حساب کتاب میگه منطق حکم میکنه من ساعتی فلان قدر هزینه کردم و خودم منطقیه و اگر یه اثر دیگه این حساب کتاب رو به هم بریزه شاید مجال فروش نداشته باشه و دلیل اینکع 90% بازی ها رو به آب میبندن که کش بدن همین توجیه قیمت بالاشونه اما عکس اون اینه که بازی رو کش ندن ولی تگ قیمتی رو پایین بیارن ، این نظر من از وضعیت قیمت گذاری بازی ها توی این نسله ، باز امیدوارم که بازی پس فردا درخشان ظاهر بشه و مثل مافیا 1 با یه تایم پلی معقول و از همه مهم تر داستان عمیق خودش بهترین گیم پلی رو به ما ارائه بده که لذت ببریم :x:x:x

دوستانی که دیروز Pre-Load کردن روی PS5 امروز دیدم 5.185 گیگ آپدیت برای بازی اومده احتمالا Patch Day One باشه الان آپدیت کنید که زمان آنلاک شدن نیازی به دانلود نداشته باشید :-bd:-bd:-bd

تریلر لانچ Family Takes Sacrifice
View attachment 388343
چندتا از نقدارو نگاه میکردم از داستان تعریف کردن. توی همه تریلرها هم داستان و روایت خودنمایی میکرد.
بشدت منتظرم زودتر صبح جمعه برسه ببینم چه آشی برامون پختن. سکانسهای لانچ تریلر که معرکه بوده!

• Like
Reactions: Tatsumaru and uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or