Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
الان باز اگه حرف بزنیم میگن داری مسخره میکنی ! یه جوری بهشون برمیخوره انگار هفت نسلشون سهام دار 2K بودن ، 12 گیگابایت پهنای باااند LIKE WTF ؟!؟!؟! 32 گیگ رم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونم واسه ایـــــــــــــن ؟ همون بلا رمزی بهش اضافه میکردن بهتر بود

آخرین ویرایش:
الان باز اگه حرف بزنیم میگن داری مسخره میکنی ! یه جوری بهشون برمیخوره انگار هفت نسلشون سهام دار 2K بودن ، 12 گیگابایت پهنای باااند LIKE WTF ؟!؟!؟! 32 گیگ رم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونم واسه ایـــــــــــــن ؟ همون بلا رمزی بهش اضافه میکردن بهتر بود
بهینه سازی واسشون یه شوخی بوده

باز خوبه 8 گیگ رو به عنوان حداقل ساپورت میکنه ، فکر کردم مینیمم 12 گیگ میخواد.
اواخر نسل 9 هستیم و دیگه باید قبول کرد که الان 12 گیگ به عنوان حداقل vram برای اجرا روی تنظیمات متوسط تا ماکزیمم خیلی درخواست زیادی نیست.

کارتهای با Vram بالای 10 گیگ برمیگردن به نزدیک به 10 سال پیش.
خب مشخصه که بعد این مدت کارتهایی که زیر این مقدار vram دارن حتما کارتهای رده پایین حساب میشن و پلیرها باید تمرکزشون رو بزارن روی تنظیمات Low یا نهایتا ترکیبی از Medium.

البته که UE5 هست و غیر اون مشکلات ریز و درشت دیگه ای هم حتما تو روز انتشار خواهد داشت که شاید مشکل Vram خیلی دیگه به چشممون نیاد.

یا اینکه برای اجرا نیاز به کارت RTX داره و نسلهای قبلی رو ساپورت نمیکنه.
این فکر کنم بیشتر از مورد Vram برای بعضی از پلیرها مهم باشه.

آقا چه قدر این تریلر combat افتضاح بود :دی
همه چی فاجعه گان پلی افتضاح، گرافیک افتضاح، انیمیشن‌ها افتضاح، دیالوگ و صدا گذاری افتضاح!‌ انگار یه شوتر داغون زمان ps3 رو می خوان ۲۰۲۵ بفروشن‌.
واقعا دلم می خواست بخرمش اما احساس می کنم به شعور مشتری توهین کردن با این تریلر.

اینا درمورد داشتن مد ۶۰ فریم رو کنسول هم چیزی نگفتن تا الان!
چند تا تریلر آخری همه رو زده کپچر شده روی PS5 Pro و همه 4K 60 فریم

Mafia: The Old Country – Unreal Engine 5 and 1900s Sicily

Pre-ordering either version also nets you the Soldato Pack: a themed outfit, knife, horseshoe accessories and a unique charm. Hangar 13’s two decades of Mafia series know-how shows in every detail—from cover-based shooting to crime-family progression—while their updated threading and streaming pipelines push stable 60 FPS performance on consoles and flexible frame rates on PC. If you’re into a tightly scripted crime saga with high production values, this one’s built for you.

اینو یکی از چنل ها گذاشته شات گرفتم دوباره نشنوم از خودت میگی .هیتری .یوتوبر زرد گفته .
View attachment 387717
همین الان رسما اعلام کردند روی کنسول‌های PS5 و Series X دوتا مود کوالیتی (30fps) و پرفورمنس (60fps) را داره

IMG_20250801_000146_982.jpg

فیزیک و کمبت سیستم بازی حس نوستالژی داره، منو برد به دوران مافیا 1! جدی حتی گرافیک خوبی هم نداره البته بجز کیفیت محیط ها که به لطف UE5 یه آدم رندوم هم میتونه ازش خروجی خوبی بگیر!
فیزیک، گیم پلی، کمبت سیستم، کیفیت چهره ها و موشن کپچر و ... همه مقوا! گرافیک محیط و احتمالا داستان خوب!
برام جالبه که بعد این همه سال و عرضه دوتا بازی، هیچ پیشرفتی تو کارشون نمی بینم! شاید مشکل از منه، یعنی تمام ایرادهای مافیا 3 رو تو این بازی دارم میبینم! امیدورام اشتباه کنم!

همینجور ادامه بدید فک کنم بازی رو میبرید به دوران PS1 !! انیمیشن های بازی ناتی داگ لول نیستن ولی دیگه در این حد که یـ عده اینجا دارن میگن هم داغون نیست :|گرافیک و موشن کپچر و غیره هم OKـه . فیزیک و هندلینگ ماشینا هم تا اینجا شبیه ریمیک بوده .

===========================

الان متوجه شدم که تو بازی هم مسابقه ماشین سواری هست هم سیستم تعویض دنده دستی همم سیستم باک بنزین ماشین :

1754031860120.png

این عکس هم جالبه :

Gwep5n0WkAAgU-k.jpg

به احتمال زیاد چند تا Cameo درست حسابی از مافیا 2 داشته باشیم .

آخرین ویرایش:
بنظرم میارزه پایرتش کرد البته اگه وقت زیادی دارید
خوشبحال اونایی ک سیستم قوی دارن :D

نکته دقیقا همینجاست. پایرت کردنش دیگه بحث (و بخصوص جنجال) نداره..
اما منی که قراره واسه هیولایی مثل GTA VI کلا ۷۰ دلار پول بدم زورم میاد ۵۰ دلار بی زبون برای این بازی بدم..
وگرنه بله, ظرفیت تیم مشخصه و توقعات بالا نیست.. و نباید هم باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or