Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
متای بین 70-75 رو براش پیشبینی میکنم.

شخصا متای بازی برام ارزش آنچنانی نداره ولی میتونه معیاری باشه برای اینکه بفهمیم سازنده از پتانسیل ها به خوبی استفاده کرده یا نه، اینکه آیا سمبل کرده و فقط خواسته یه چیزی تحویل بده.
من فقط امیدوارم داستان خوب و شخصیت پردازی مناسبی براش نوشته باشند.

مافیا رو باید بدن یکی مثل استدیو Kingdom Come بسازه
مافیا 1 رو اعضای همین استودیو خلق کردن دیگه :D . این استودیو از اعضای قبلی سازنده بازی مافیا 1 تشکیل شده. دقیقا هم اگر کسی بخواد ادامه معنوی مافیا رو ببینه باید بره سراغ Kingdom Come: Deliverance 2.

.

سطح توقع باید متناسب با کارنامه استدیو مورد نظر سطح بندی کرد

منکه با ریمیک شماره اول هم خیلی حال کردم . اینم اتمسفر و سالی که روایت می سود دوست دارم .

البته بماند که بنده پی‌سی گیمر هستم و بازی ها رو رایگان (کرکی) یا نهایتا ۲ دلار هزینه می کنم .
وگرنه اگر قرار باشد ۵۰ تا ۷۰ دلار بدهم قضیه و دیدگاه شاید فرق کند

یادش بخیر، زمانی که هنگر 13 تاسیس شد خبر معرفی استودو و صحبت های هد تیم رو خوب یادمه. اعضای تیم رو کسایی تشکیل میدادن که کارنامه خوبی تو ارائه داستان قوی داشتن و تو بیانیه اولیه استودیو هم یادمه هد تیم خیلی رو روایت داستان و شخصیت پردازی قوی تاکید داشت. اون زمان مشخص بود که برای ساخت نسخه های بعدی مافیا تاسیس شده و با همین بیانیه از ویژن استودیو ناامید شدم، یه بازی اول باید متکی به گیم پلی باشه خصوصا یه اکشن ماجراجویی ارائه داستان قوی و شخصیت پردازی تو مرتبه های بعدی و بعدی قرار میگیرن اما اینکه استودیو برای ادامه مافیا تاسیس بشه و هدف اون ارائه داستان غنی و شخصیت پردازی قوی باشه، منو ناامید کرد.

بعد از نسخه سوم، با اون ویژن اشتباه که متوجه شدم درست در موردش فکر میکردم، امیدوار بود کلا استودیو منحل بشه اما نشد و بعد نسخه ریمیک که سنگ محک خوبی نیست حالا رسیده به معرفی نسخه جدید. بعد گذشت این همه سال امیدوارم ویژن استودیو تغییر کرده باشه! نیاز به هوش قوی نداری که بدونی نیاز اول مافیا و کلا بازی های این سبک، ارائه گیم پلی قوی هست اول! نه داستان و شخصیت پردازی، نه اینکه مهم نباشه، ولی اگر تو یه بازی جهان آزاد ماجراجویی سازنده نتونه بازیکن رو با گیم پلی که اولین چیزی هست که باهاش مواجه میشه درگیر کنه، کی رغبت میکنه داستان رو ادامه بده؟ حتی اگر منتقد هم چنین بازی ای رو پسند کنه، با فروش ضعف بازی خاک میشه! امیدوارم متوجه شده باشن.
خدایی هنوز ایمان نیاوردین؟ 😁

اولین کسی که اینجا از بازی انتقاد کرد و به نوعی کوبیدش من بودم :D با اومدن تصاویر بیشتر و ویدیو ign که بتازگی منتشر شد همون یذره شکی هم که داشتم به یقین تبدیل شد. بنظر من ' آخرین نسخه از مافیا چیز جدیدی برای ارایه نداره که بخواد با سایر رقبا و هم سبکاش خودشو متمایز کنه . همیشه داستان قوی و نوع روایتش بود که از نقاط قوت این سری یاد میشد که رفته رفته تو نسخه های جدید تر هم اون پختگی شو از دست داد .

یه عنوانی مث call of duty با گذشت اینهمه سال و عرضه سالانه ش هنوزم برای گیمرای عاشق اون سبک و سیاق جذابه . با وجود تکراری بودنش اما گیم پلی جذاب با چاشنی سرعتش هستش که همچنان تو ژانر شوتر بی رقیب نگهش داشته ! یا مثلا بازی مث mark of the ninja تعریف جدیدی از مخفی کاری رو به گیمرا معرفی کرد . واقعیت اینه تمام اتفاقاتی که با مافیای جدید میخوایم رقم بزنیم سال 2016 ( تقریبا 10 سال پیش ) قبلا با کیفیت بهتر از همه لحاظ با آنچارتد تجربه کردیم . بنظر من اولد کانتری تو هیچکدوم از المانهای مهم بازی نتونس درجه 1 و متفاوت نشون بده که بشه ازش بعنوان یه بازی موفق یاد کنیم . از گیم پلی و چهره شخصیتها و انیمیشنها تا مخفی کاری . هیچکدوم بوی تازگی نمیدن که مخاطب با دیدنش هیجان زده بشه . برام قابل درکه شاید استودیویی که ساخت بازی رو بعهده گرفته شاید خیلی عناوین قوی تو کارنامه ش نداشته باشه و بضاعتش در همین حد باشه . اما اسم مافیا برای ماهایی که کلی خاطره با نسخه ی اصلیش داریم یادآوره گیم پلی و داستان و گرافیکه درجه 1 عه . فاکتورایی که با گذشت زمان تو هر نسخه ی جدیدی که منتشر میشد آب رفت !!

در آخر منم مث خیلیا چون بازی اسم مافیا رو یدک میکشه و فقدان بازی تو این ژانر بیداد میکنه تو تخفیفها قطعا بازی رو میخرم . اما نمیشد چشمامو رو ضعفهای بازی ببندم و به به چه چه کنم :D

هوش مصنوعیش خدایی باز از ایندیانا جونز بهتره.😀
خیلی بنظرم فاجعه نبود متاشم همون بین ۷۰ ۷۵ میشه.بازیم ۵۰ دلاریه دیگه تکلیفش معلومه.یه جاهایی خیلی سخت گیر میشن ملت یه جاهایی هم زیر سیبیلی رد می کنن ایراداتو تو یه بازی دیگه.همین که مافیا داستانش هنوز هست جای غنیمته میشد به جای همینم بدن هنگر یه بازی سرویس محور بسازه.امیدوارم فروش معقولی بکنه که تو نسخه بعد بیشتر بودجه بدن تا بازی بهتری بسازن.دوستانی میگن هنگر ببندن اشتباهشون اینه که فک می کنن تیک تو میره یه استدیو با کیفیت پیدا میکنه میده مافیا بسازه.نه کلا مافیا هم به هاطره ها میپیونده مثل کلی آی پی دیگه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
این فرنچایز نسخه اولش شاهکار بود( به معنای واقعی کلمه) نسخه ۲ یک بازی عالی ولی با ایرادات جزئی. بعد از اون از لیگ بازی های تراز اول خارج شد تقریبا.
به نظرم این نسخه رو با توجه به شرایط خودش برید سمتش لذت میبرید ازش، توقع عجیب و غریب نمیشه ازش داشت، خداییش هم بازی ادعایی نداشته که حالا مثلا خیلی ازش فاصله داشته باشه . ولی خب فن های این سری از جمله خودم حق این رو دارن که یه عنوانی هم تراز با نسخه اول تجربه کنن و امیدوارم ارزش واقعی این آیپی رو بهش برگردونن.

حالا یه نکته: چرا موهای کرکتر اصلی بازی رو عوض کردن مدلشو؟! اون نمایش های اول مدل موهاش جالبتر بود خیلی.

ricwl98hrvne1.jpeg

Gerkz0-aIAA5zzp.jpeg

یک سری اطلاعات جدید:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، و تصمیم می‌گیره برای "دون توریسی" کار کنه و به اون قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

حالا یه نکته: چرا موهای کرکتر اصلی بازی رو عوض کردن مدلشو؟! اون نمایش های اول مدل موهاش جالبتر بود خیلی.
در طول داستان، موهای کرکتر بازی عوض میشه. اوایل بازی "انزو" موهای تراشیده داره.
یه رابطه عشقی هم با دختر "دون توریسی" خواهد داشت.

آخرین ویرایش:
پیش نمایش اختصاصی IGN :

اسپویل داره .

منکه به شدت به این نسخه امیدوارم
از نظر داستانی به تمام معنا یک مافیاست و چقدرم از The Godfather الهام گرفتن 🔥 خیلی رو شخصیتا تمرکز داره . یک داستان مافیایی کلاسیک عالی.

تا اینجا به نظر میاد بازی ترکیبی از آنچارتد و Red Dead Redemption 2 ـه . کامبتش هم فرسخها از نسخه های قبلی بهتر و عمیق تر ـه . AI هم تا اینجا کاملا OK ـه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or