Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
با همه چیزش اوکی ام بجز پوسترش! :دی
شبیه بازی های موبایلی طراحی شده که وسط وی پی‌ ان‌ مجانی‌ ها مجبوری تبلیغ شون رو نگاه کنی ! چیه آخه این 😒
اونم با سابقه طراحی چنین پوسترهای خوبی..

1732426991-wsARAfbEhJDEIDh5.jpg Screenshot 2025-06-07 120012.png Screenshot 2025-06-07 120139.png

آخرین ویرایش:
حقیقتا حس خوبی به این بازی ندارم .
چرا آخه ؟

اگر فن بازی های خطی داستان محور سینماتیک ، اسب سواری ، اتمسفر دهه ۱۹۰۰ ، سیسیل ایتالیا با چشم اندازها و داستان خیانت و وفاداری و .... باشی این بازی برای تو هست وگرنه skip کن .

من خودم با ریمیک مافیا ۱ خیلی حال کردم و فقط ماموریت های اصلی رفتم . ریمستر مافیا دو رفتم و لذت وافر بردم . بعدش ریمستر مافیا ۳ رفتم از تکرار فعالیت ها تهوع گرفتم ولی خب اون تایم چیز دیگه نبود و کم کم رفتم تا تموم شد . الان اینو اشتراکی گرفتم Day one بروم

در ساخت این شماره ، استدیو درس گرفته از گند شماره سوم و داستانش ریشه خلق مافیا در سرزمین مادریش هست .

مواجه با هر بازی و تنطیم سطح توقع باید با استدیو تراز کنید . نباید که انتطار خروجی هنگر ۱۳ برابر با راک استار، ناتی داگ ، گوریلا ، سانتا و .... باشه

چرا آخه ؟

اگر فن بازی های خطی داستان محور سینماتیک ، اسب سواری ، اتمسفر دهه ۱۹۰۰ ، سیسیل ایتالیا با چشم اندازها و داستان خیانت و وفاداری و .... باشی این بازی برای تو هست وگرنه skip کن .

من خودم با ریمیک مافیا ۱ خیلی حال کردم و فقط ماموریت های اصلی رفتم . ریمستر مافیا دو رفتم و لذت وافر بردم . بعدش ریمستر مافیا ۳ رفتم از تکرار فعالیت ها تهوع گرفتم ولی خب اون تایم چیز دیگه نبود و کم کم رفتم تا تموم شد . الان اینو اشتراکی گرفتم Day one بروم

در ساخت این شماره ، استدیو درس گرفته از گند شماره سوم و داستانش ریشه خلق مافیا در سرزمین مادریش هست .

مواجه با هر بازی و تنطیم سطح توقع باید با استدیو تراز کنید . نباید که انتطار خروجی هنگر ۱۳ برابر با راک استار، ناتی داگ ، گوریلا ، سانتا و .... باشه
حس میکنم دیگه بیش از حد بازی جم و جور و کوچیک و کوتاه هست از دو هم کوچیکتر و کوتاه تر

حس میکنم دیگه بیش از حد بازی جم و جور و کوچیک و کوتاه هست از دو هم کوچیکتر و کوتاه تر
اگه روی کامپیوتر می روی که هزینه اش برابر با یک ساندویچ (اشتراکی استیم) . تردید توجیه ندارد . ۸ ۹ ساعت گیم پلی داره فکر کنم .

اگر روی کنسول می روی ۵۰ ۶۰ دلار باید دیگه تصمیم بگیری که ارزش ۸ ساعت داره ۳ ۴ میلیون بدی !؟

شماره دو تا جایی که من یادمه همچین کوتاه نبود .

اگه روی کامپیوتر می روی که هزینه اش برابر با یک ساندویچ (اشتراکی استیم) . تردید توجیه ندارد . ۸ ۹ ساعت گیم پلی داره فکر کنم .

اگر روی کنسول می روی ۵۰ ۶۰ دلار باید دیگه تصمیم بگیری که ارزش ۸ ساعت داره ۳ ۴ میلیون بدی !؟
ارزش برام مهم نیست .حالا امتیازهاش بیاد مشخص میشه قسمتی از بازیو میبینم خوشم اومد میخرم .روی ایکس باکس ظرفیتی میخرم .ضمنا بازی سلیقه ای هست ممکنه یه سری خوششون نیاد و طبیعی هم هست .

ارزش برام مهم نیست .حالا امتیازهاش بیاد مشخص میشه قسمتی از بازیو میبینم خوشم اومد میخرم .روی ایکس باکس ظرفیتی میخرم .ضمنا بازی سلیقه ای هست ممکنه یه سری خوششون نیاد و طبیعی هم هست .
کاملا درست می فرمایید

سلیقه ، مقصد رو تعیین می کند

دو اصلا کوتاه نبود،کاملا مناسب ساعت گیم پلیش
ولی این نسخه به نظرم خیلی کوتاه،شاید میشد دی ال سی داستانیش میکردن اصلا

• Like
Reactions: Thundersky
با دو دلار روی پی‌سی می روم

برام مهم نیست ۵ ساعت باشه یا ۱۵ ساعت

مهم کیفیت و آدرنالین و داستانه =D> B-):D

بحث دلار و اینا برای ما نیست
بحث اینه که اگه این نسخه شکست بخوره دیگه مافیا کلا درش تخته میشه
و اینکه مگه عمر ما کفاف چند تا مافیا رو میده که بگیم حالا مفته بر بدن میزنیم هر چی شد

• Cool
Reactions: Thundersky
با این که فن و دیونه این سری ام
خصوصا 1 و 2
3 هم در حد عنوان متوسط میشد چشم پوشی کرد
ولی اینو دیگه نیستم
خیلی رفته تو ریشه ها
حداقل اپن وردی چیزی بود
فقط اسم مافیا رو یدک میکشه
اگه مافیا رو میدادن سازنده KINGDOM COME خیلی چیز گولاخی ازش در میورد

من برعکس خیلی از دوستان به این نسخه خوش بینم و حتی پیش خریدش کردم. چون حداقل از نظر ظاهری چیزی که باید مافیا باشه رو داره. یعنی خانواده و همین وفاداری ها و خیانت ها با طعم خشونت مافیا رو تو مدیوم گیم و فیلم معروف کرده . تا الان تریلرهایی که اومده و صحبت سازنده ها خیلی وایب مافیا کلاسیک رو از نظر حداقل فیلم های این سبکی میده ( مثل پدرخوانده قسمت دوم بخش فلش بکش که شدید وایب همین رو میده) . قیمتش هم چون بخش مولتی نداره و فوکوس کرده رو بخش داستانی فقط و حالت خطی تر داره نسبت به نسخه های قبلی کاملا قابل قبوله و دلیلی بر کوتاهی بازی نداره .دیگه حداقلش ۸ ۹ ساعت گیم پلی رو داره که این مقدار برای بازی داستانی و نسبتا خطی کفایت می‌کنه.( چیه اکثر بازی ها شده ۴۰ ۵۰ ساعت که باید دو ساعت مفید رو ۳۰ بار تکرار کنی) . خلاصه به این نسخه امیدوارم

بازی تهش ۱۵ ساعت گیم پلی خالص و با کیفیت ، ارضا کننده هست مثل گاد رگناروک و لست دو و ....
تایم بیشتر ملال آور می شود .

حالا این وسط یک سری بازی های انگشت شمار در تاریخ هستند که ۴۰ ساعت و اندی تایم دارند مثل رد دد ۲ که همش زیبایی هست . انگشت شمارند وگرنه تایم زیاد ۹۹ درصد آب بستن به طراحی مراحل هست.

امیدوارم این اثر با کیفیت باشد و موفق بشه تا شاهد شماره های دیگه توی همین حول و حوش زمانی باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or