Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
از نظر قدرت که با کمترین کارت گرافیک خواسته شده ۲۰۷۰ برابر هست و کمی هم از اون بهتره حتی.
فقط مشکل اینجاست که حس می‌کنم به خاطر RTX بودنش از ۲۰۷۰ شروع کردن. شاید، شاید اجرا نکنه روی سری ۱۰. بازم تا نیاد معلوم نیست.
احتمالا چون با UE5 هست و RT LUMEN به صورت دیفالت اجرا میشه، بدون کارتهای RT دار، نشه اجراش کرد.
به خشکی شانس
اگر ریتریسینگ اجباری، مثل doomtda و ایندیانا بود . کارت پبشنهادی amd باید از سری 6000 شروع میشد و نه 5700xt
پس ریتریسینگ اجباری ندارد

چرا انقد فاز منفی دور این تریلره؟:دی منی که اصلا هایپ نبودم خیلی خوشم اومد! گرافیک و نورپردازی عالی بود، گیم پلی هم جالب میزد و یادآور آنچارتدها بود.
ایشالا که بازیش هم کوتاه باشه:دی بسه بابا خفه شدیم هر گیمی میخوایم بزنیم مینیموم ۵۰ ساعت باید وقت بزاریم براش، یه گیم ۱۰ ساعته کوالیتی بالا رو ترجیح میدم الان:دی

Gif های صفحه استیم بازی ;););) :

Nero_2_SteamHeaderGIFUncoverABrutalV2.gif

Nero_3_SteamGIFClassicMobMovie.gif

Nero_4_SteamGIFFightToSurvive.gif

Nero_5_SteamGIFTravelInAuth.gif

من که خوشم اومد . قیمت ۵۰ دلاری بازی هم نشون میده احتمالا تجربه ۱۰ ۱۲ ساعت خطی بیشتر نباشه که با توجه به خطی بودن و نهایت محیط سندباکس استقبال میشه. به شخصه خسته شدم از بس بازیهای جهان باز تکراری انجام دادم و همه رو هم تا نصفه ول کردم. خیلی وقت بود بازی نکردم و دلم بازی خطی و سینمایی میخواست. گرافیک بازی با توجه به تریلر عالی بود حداقل رو PS5 با آنریل ۵ چنین گرافیکی شاید در حد یکی دو عنوان دیده باشیم( بازم به این نمی‌رسیدند) بعضی جا ها فقط انیمیشن ها ایراداتی داشته مثل صحنه شلیک رو اسب و دویدن شخصیت اصلی که انگار یکم دور تند به نظر می‌رسید که امیدوارم تا ۳ ماه دیگه برطرف بشه یا کمتر بشه. در کل نظرم مثبت بود به تریلر و حتما دی وان بازیش میکنم

تریلره که از نظر ادیت و ترنزیشن و اینا خیلی کار شیک و خفنیه عجیبه دوستان میگن تریلر بدی بود . گرافیک و همه چیزم خیلی بالا بود تنها ایرادش حالت کلانکی و نچسب تیراندازی بود که تا یه گیم پلی کامل بدون ادیت نیاد نمیشه نظر قطعی داد .
در مورد open world بودن هم که چه بهتر که نیست . فکر میکنم حالت سند باکس طور مثل بتمن آرکهام یا اینا داره که عالیه .
همین حالت نیمه خطی داشته باشه داستان و ایناشم خوب باشه به نظرم موفق میشه . یه چیزی تو مایه های متای 80-82 میزنه .

تریلره که از نظر ادیت و ترنزیشن و اینا خیلی کار شیک و خفنیه عجیبه دوستان میگن تریلر بدی بود . گرافیک و همه چیزم خیلی بالا بود تنها ایرادش حالت کلانکی و نچسب تیراندازی بود که تا یه گیم پلی کامل بدون ادیت نیاد نمیشه نظر قطعی داد .
در مورد open world بودن هم که چه بهتر که نیست . فکر میکنم حالت سند باکس طور مثل بتمن آرکهام یا اینا داره که عالیه .
همین حالت نیمه خطی داشته باشه داستان و ایناشم خوب باشه به نظرم موفق میشه . یه چیزی تو مایه های متای 80-82 میزنه .
دوستان تحت تاثیر تریلر GTA هستن.
بازی دیگه ای به چشمشون نمیاد :D

سطح انتظار از نسخه ای از مافیا واقعا نباید خیلی بالا باشه.
غیر از نسخه اول اونهم نسخه PC مابقی متوسط یا ضعیف بودن.
این هم مثل همونها.

با این دید که نگاه کنیم اتفاقا تریلر به هیچ عنوان بد نبود.
کاملا مشخصه که نسخه فرعیه و با بودجه کمتری نسبت به مافیا 3 توسعه داده شده .
ولی انصافا این درسته که براساس سه نسخه قبلی نمیشه اسم این رو هم مافیا گذاشت یا ادامه اون سه گانه به حسابش آورد.
مطابق پسوندی که داره باید همون نسخه فرعی در نظر گرفتش و سطح انتظار رو هم پایینتر آورد.

اما این بازی اگه در حد خودش موفق نشه فکر کنم پروژه آخر استودیو باشه.

=========
کلا بازی اگه موفق بشه و چه شکست بخوره و من جای 2k بودم و میخواستم این مجموعه رو همچنان ادامه بدم میرفتم با Warhorse قرارداد میبستم و بازی رو میدادم دست صاحبهای اصلیش.
همون کاری رو که مثلا راکستار با مکس پین انجام داد.
اتفاقا شاید با کمی بودجه بیشتر که hanger 13 این نسخه رو توسعه داد میتونستن بزرگترین عنوان مافیا رو تو چک توسعه بدن.

البته اگه از طرف واورا علاقه ای برای برگشت به مجموعه وجود نداره که خب دیگه هیچی.

من که خوشم اومد . قیمت ۵۰ دلاری بازی هم نشون میده احتمالا تجربه ۱۰ ۱۲ ساعت خطی بیشتر نباشه که با توجه به خطی بودن و نهایت محیط سندباکس استقبال میشه. به شخصه خسته شدم از بس بازیهای جهان باز تکراری انجام دادم و همه رو هم تا نصفه ول کردم. خیلی وقت بود بازی نکردم و دلم بازی خطی و سینمایی میخواست. گرافیک بازی با توجه به تریلر عالی بود حداقل رو PS5 با آنریل ۵ چنین گرافیکی شاید در حد یکی دو عنوان دیده باشیم( بازم به این نمی‌رسیدند) بعضی جا ها فقط انیمیشن ها ایراداتی داشته مثل صحنه شلیک رو اسب و دویدن شخصیت اصلی که انگار یکم دور تند به نظر می‌رسید که امیدوارم تا ۳ ماه دیگه برطرف بشه یا کمتر بشه. در کل نظرم مثبت بود به تریلر و حتما دی وان بازیش میکنم
OW های کم محتوا با ماموریت های تکراری ملال آور بلای جان صنعت گیم شده .

سازنده ها فکر می کنند بازیشون ۵۰ ساعت باشه مهر تایید بر خوب بودن هست .

از قدیم بازی های سینماتیک خطی دوست دارم و خوشحالم که این نسخه خطی هست .

مورد انتظار ترین چیز توی مدیوم گیم خوب گیم پلی ـه قاعدتا اما توی مافیا همیشه برای من داستان نقش پررنگ و ویژه ای داشته و خیلی دوست دارم یه داستان فوق العاده از ریشه مافیا اونم توی محل تولد ـش ببینیم ، درست 90 روز و 17 ساعت و 20 دقیقه دیگه ، داستان وفاداری :x:x:x :

Mafia The Old Country (1).jpg Mafia The Old Country (2).jpg Mafia The Old Country (3).jpg
Mafia The Old Country (4).jpg Mafia The Old Country (5).jpg Mafia The Old Country (6).jpg
Mafia The Old Country (7).jpg Mafia The Old Country (8).jpg Mafia The Old Country (9).jpg

من شخصا تو نظر سنجی که گذاشته بودن بازی مورد انتظار امسال رو (اون موقع هنوز GTA تاخیر نخورده بود) زدم مافیا
ولیکن تریلر نشانه های بدی رو نشون میده. اگر بخش هایش in game باشه که عملا همه مشکلات انریل انجین رو خواهیم داشت
صدا گذاری بد بود تو تریلر هم میشد دید sync نیستن
امیدوارم ک بازی خوب دراد بهرحال

• Wow
Reactions: Thundersky
بعدشم آقا متوجهین این IP همین که زندس خودش معجزس؟ وگرنه اینم میرفت کنار nتا IP دیگه ای که یا کلا به تاریخ میپیوست یا به محصول ووک گس و آنلاینی تبدیل میشد که دیدن همین روایت خطیم ازش ارزو میشد!
جدی بعضی موقعا فک میکنم تو دنیای بقیه مثلا ناتی داگ سالی یه دونه بازی اکشن ادونچر میده و صدتا بازی سوم شخص داستان محور هم در طول نسل ریلیز میشه که بعضی از دوستان اینقد حساسن :دی

نمیدونم شایدم انتظارات من پایینه اما برا من همینکه هنوز مافیا جدید داریم میگیریم، بازی سینگل پلیر داستان محوره، هیچگونه Woke ـی توش وجود نداره، شخصیتا با کیفیت طراحی شدن و نمیخوره مقوا باشن، گرافیک ترو تمیزی داره کافیه.
مثلا همین طراحی کارکترا رو ببین، ابهت و Aura میباره ازشون :x :
1746797000200.png
1746797013972.png

قشنگ پتانسیل تبدیل شدن به شخصیتای خفن رو دارن اگه درست بنویسنشون.

بنظر بازی متوسط رو به خوبی باشه واسه کسایی که بدون انتظار به سمتش برن .
ولی واسه کسایی که این اسم با گنگستر های کت و شلواری و tommy gun گره خورده بعید میدونم بازی جون سالم بدر ببره .
البته با توجه به 50 دلار بودن که ادم رو یاده mirage مینداره میشه گفت بازی شانس آشغال بودنش هم بسیار زیاده .

نسخه دلاکس:
delux.jpg
  • Soldato Pack - “Distinctive cosmetics and a helpful Charm”
  • Padrino Pack - "Lupara Speciale" Shotgun, "Vendetti Speciale" Pistol, "Immortale" Charm, "Padrino" Outfit, "Stiletto Speciale" Knife, "Eckhart Speciale" Limousine, "Cosimo" Horse and Accessories
  • Gatto Nero Pack - "Bodeo Nero" Pistol, "Velocità" Charm, "Gatto Nero" Outfit, "Carozella Nero" Race Car
  • Soundtrack and Digital Artbook
جایزه پیش خرید:
preorder.jpg
Soldato Pack - “Distinctive cosmetics and a helpful Charm”

اوباش و اراذل و... خیلی در مورد مافیا میگن. ولی من یه کتاب خوندم میگفت مافیا تو ایتالیا دقیقا نقش سامورایی ها تو ژاپن رو داشته. چطور سامورایی ها به خاطر شجاعت قابل تحسین هستن ولی مافیا نه.:D شما اگه مالیاتت رو به موقع پرداخت میکردی نه تنها هیچ اتفاقی واست نمیافتاده بلکه م مورد حمایت گروه مافیایی (یا همون خانواده) قرار میگرفتی.

یه جاهایی قضیه خشن میشده و خین و خین ریزی راه میافتاده که کاملا طبیعی هست... هر جا که مسئله قدرت وسط باشه این اتفاقات میافته. این دید اراذل و اوباشی از جایی شروع شد که مافیا وارد آمریکا شد و اونجا مشروبات الکلی و مواد مخدر وارد داستان شد. وگرنه تو خود ایتالیا از این داستانا نبوده.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or