Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
آرت ورک بازی با سایز اصلی :x:x:x (سایز اصلی در اصل 7680 در 4320 هست اما آپلود که میشه کم حجم میشه نمیدونم چرا!)

View attachment 378687

نمیخوام ضدحال باشم اما حتی Artwork هم بیشتر شبیه بازیهای موبایلیه :-"

آخه آدم 2 روز بعد تریلر GTA همچین تریلری میده بیرون؟! یواش یواش بازیها علاوه بر زمان انتشارشون باید تریلرهاشونم با GTA فاصله بدن .... شاید اگه مثلاً ۱۰ روز دیگه می‌دیدم اینو حسم بهش بهتر بود به قول دوستان به همه چیز شبیه بود به جز مافیا..

باور کنید همین که بازی خطی و غیر اپن ورده و ظاهرا کوتاهه خودش برگ برندست!
طرفمون هنگر 13 هست نه راکستار گیمز...هرچی جمع و جورتر باشه احتمال گند زدن پایین تر و در صورت خراب کردن هم ابعاد گند پایین!

یعنی اگه بازی عالی در بیاد برای ما مبارک!

بازی رو هم گند بزنه برای هنگر 13مبارک!

به نظرم زمانی مافیا تموم شد که 2k games استودیو سازنده بازی مافیا یعنی illusion software رو خرید و خالق بازی دانیل واورا مجبور به ترک استودیو در سال 2009 شد.
دیگه انتظار نسخه ای مثل نسخه اول و دوم نمیشه داشت با توجه به قیمت پنجاه دلاری و خطی بودن بازی میشه فهمید دیگه خبری از جاه طلبی ها سری مافیا در این نسخه نیست.
دانیل واورا به همراه استودیو warhorse امسال kingdom come deliverance 2 رو که یکی از جاه طلبانه ترین و بهترین rpg ها این نسل هست عرضه کردن.
افسوس که ای پی مافیا دیگه دست خالقش نیست.

حالا کاور و آرت ورک اینا خیلی مهم نیستن .الان استور رو چک کردم روی استور مایکروسافت اومده و در دو ورژن .حالا بنظرم اگر بازی تکراری نباشه و زیر ۸ ساعت هم نباشه ارزش بازی کردن رو داره خصوصا موقعی هم میاد صحرا طور هست و تا اونجایی میدونم بازی خاصی در بازه زمانیش نیست (حداقل توی استور مایکروسافت که من چک کردم)
در مورد مافیا ۳ هم خب من حال نکردم یکی گفت نه خوب بوده . باید بگم والا از امتیازها مشخصه ولی بازی سلیقه ای هست و هستن اشخاصی با همین مافیا ۳ هم حال کردن .خلاصه فکت نیسن بخوایم کل بندازیم ولی من بخاطر کاراکتر روی مخ و باگهایی که بعد یک ماهو اندی هنوز بعد اپدیت ۱۸ گیگی پابرجا بودند و مراحل تکراریش و همچنین فیزیک بد ماشین هاش باعث شد لذت نبرم از شما سوم.

خلاصه پنل بازی:

نیک بینز، رئیس Hangar 13، تأکید می‌کند که این بازی داستان پیدایش دنیای مافیا است.
توسعه‌دهندگان درباره هدفشان برای ارائه یک تجربه فیلم مافیایی کلاسیک صحبت می‌کنند. داستان بازی در سیسیل دهه 1900 اتفاق می‌افتد و بر ریشه‌های مافیا تمرکز دارد. آن‌ها بر اهمیت اصالت در داستان‌سرایی و گیم‌پلی تأکید می‌کنند. شخصیت اصلی، انزو فاورا، به عنوان یک یتیم که به دنبال تعلق در خانواده جنایتکار ترزی است، معرفی می‌شود.
بازی به مضامین خانواده، وفاداری و فداکاری می‌پردازد. بازیگران درباره شخصیت‌های خود، از جمله انزو، ایزابلا و دون ترزی، بینش‌هایی را به اشتراک می‌گذارند.
توسعه‌دهندگان جزئیات تحقیقات و تلاش‌های خود را برای بازسازی اصیل سیسیل دهه 1900 شرح می‌دهند. آن‌ها درباره تضاد بین منظره زیبای سیسیل و واقعیت‌های سخت آن زمان بحث می‌کنند.
گیم‌پلی به عنوان مافیای کلاسیک توصیف می‌شود که با تمرکز بر مبارزات زمینی و خشن مدرن شده است. عناصر گیم‌پلی جدید شامل مبارزه با چاقو و اسب‌سواری است. سلاح‌های گرم تاکتیکی‌تر هستند و دوران قبل از سلاح‌های اتوماتیک را منعکس می‌کنند. رانندگی مشابه بازی‌های قبلی مافیا است و وسایل نقلیه طوری طراحی شده‌اند که اصالت آن دوره را القا کنند.
این بازی با استفاده از Unreal Engine 5 ساخته شده است که امکان ایجاد محیط‌ها و شخصیت‌های فوق‌العاده دقیق را فراهم می‌کند. از فناوری Metahuman برای ایجاد حالات چهره و اجراهای واقع‌گرایانه شخصیت‌ها استفاده می‌شود.
توسعه‌دهندگان توضیح می‌دهند که بازی جهان باز نیست، اما دارای مناطق قابل کاوش است. آن‌ها درباره انواع مأموریت‌هایی که بازیکنان می‌توانند انتظار داشته باشند و منعکس‌کننده جرایم سازمان‌یافته اولیه در سیسیل است، بحث می‌کنند. آن‌ها حضور شخصیت‌های بازگشته از بازی‌های قبلی مافیا را تأیید می‌کنند.
بازی قرار است در 8 آگوست منتشر شود.

حالا انتظار اینکه بازی مثلا در حد نسخه ۱ باشه رو که قطع به یقین نمیشه داشت ازش.
ولی الان که تریلر رو دوباره نگاه کردم حقیقتا به اون بدی ای که بعضی از دوستان منعکس میکنن نیست. اولا اینکه بازی راهش رو از gta جدا کرده جای بسی خوشحالی داره. اینکه قراره یک تجربه مستقیم داستان محور داشته باشیم واقعا پوینت مثبتیه. در ثانی نمایش بازی توی یکسری از قسمت هاش واقعا هیجان انگیز به نظر میاد، مثلا اتومبیل رانیش احساس میکنم حس منحصر به فردی باید داشته باشه. بازی خشونت زیادی داره که کاملا مشخصه و کرکترها به شدت برای من پتانسیل تبدیل شدن به شخصیت های جذاب و ماندگار رو دارن حداقال در پوسته و ظاهر اولیه شون. کرکتر اصلی بازی هم ۱۰۰ ها پله بالاتر از اون غول بیابونی نسخه قبلی می ایسته.
در کل یکم فرصت بهش بدید، اگر بازی خط دریافت ماموریت هاش درست باشه میشن دیزاین هم از نسخه قبلی فاصله گرفته باشه و شخصیت ها پرداخته شده باشن و جانمایی مناسبی داشته باشن برای من شخصا بسیار لذت بخشه، گرافیک و آرت استایل بازی هم خیلی هنری و جذاب به نظر میرسه و قطعا به لحاظ بصری تصاویر چشم نوازی رو خواهیم دید که البته پرده و حائلی هست برای خشونت پنهان و دنیای کثیف مافیایی بازی.

حالا كيفيت كارو كه نميدونيم.
تريلر هم خيلى بد نبود حتى به نظرم خوب بود.
ولى اينكه دوستان ميگن اين وايب مافيا نميده و آنچارتده لطفا توجه كنن كه بازى يه چيزيه فضاش مثل قسمتاى فلش بك گادفادر٢ توى سيسيل.
اصلا دنيا جدا از مافياى ايتاليايي توى آمريكاس.

ولی یه جوری از نسخه های قبلی یاد میشه انگار مثلا 5 تا شاهکار قبل این بوده الان Hanger 13 گند زده توش :دی

تنها نسخه مافیا که میشد گفت شاهکار بود نسخه اول بود، حتی نسخه دوم هم که اینقد به خوبی ازش یاد میشه هم زمان خودش چیز فوق العاده خفنی نبود فقط وایب خیلی خوبی داشت (و مجلات خوب تر:> ) از بقیه نظرات بنظرم حرفی برای گفتن جلو یک نداشت، اون فاکتور نوستالژیه فک کنم خیلی تاثیر گذاشته، متاش رو هم برید نگاه کنید زرد 74 ـه (نگید متاش مهم نیست چون تو همین تاپیک میگفتن بازی بوی متا زرد میده :دی)

بازی بر اساس تایملاین و محیط طبیعیه که حس مافیا های اریجینال یعنی 1 و 2 رو نداشته باشه، ولی اونقدر هم بد نبود من از دیدن تریلر خوشم اومد، متفاوت هست صرفا نسبت به قبل؛ واقعا زوده برای ناامیدی، فکر کنم چون بازی خیلی میخواد اون فضای سوپرکلاسیک مافیا مدل ایتالیا رو بازتاب بده نهایتا اینطوری شده بیش از حد حالت کلاسیک گرفته از همه نظر همینم باعث ناامیدی دوستان شده... ولی به نظرم هنوزم میشه امید داشت با یک بازی خاص طرف باشیم...

یادش بخیر مافیا 1 دوبله و البته عزیز دلم مافیا 2، مافیا 1 که جای خودش رو داره و یکی از مهم ترین ویدئوگیم های تاریخه، یادش بخیر چقدر جهان باز بازی رو دوست داشتم، اون مرحله معروف مسابقه اشم خیلی باحال بود، یادمه حالت گیم برکینگ داشت و برای خیلی ها بازی همونجا تموم میشد، من ولی اون مرحله مسابقه رو رد کرده بودم و دستم اومده بود، دیگه برای همین کارم شده بود برم خونه دوست هام رو سیستمشون اون مرحله مسابقه رو رد کنم : ))))))))) تکنسین رد کردن مراحل سخت : ))))))))) (زیاد پیش میومد برم مراحل سخت رو برای دوست هام تو بازی ها رد کنم، از ریسینگ مافیا 1 تا مرحله استارتر گواهینامه درایور 1 و خیلی های دیگه)

نسخه ریمیک که 2 3 سال پیش زدن و پلت هم کردمم واقعا دوست داشتم، گرافیک و محیط خیلی محشری هم داشت، این مرحله مسابقه هم همچنان حالت گیم برگینگش رو حفظ کرده بود که خوشبختانه بازم رد کردم و حتی بازی رو پلت کردم، ریمیک بیشتر چوب قدیمی بودن طراحی خود بازی رو خورد برای همین انتقادات بهش زیاده وگرنه خود به خود انچنان ریمیک بدی نبود به نظرم...

جدا از نسخه 1، من نسخه 2 هم دیوانه وار دوست داشتم، نسخه 1 شهرش (لاست هون) بیشتر بر اساس شیکاگو بود که عالی هم بود، نسخه 2 اما (امپایر بی) بیشتر نزدیک به نیویورک بود و چند شهر دیگه، جدا از نیمه اول بازی و محیط های برفی که به معنای واقعی عاشقشون بودم (چقدر رانندگی درش با اون ماشین های کلاسیک دهه 40 50یی حال میداد) به طور کلی از فضای بازی، کرکتر ها، ماموریت ها، از نوشیدنی و خوراکی زدن تو خونه از یخچال تا جزئیات محیط اپارتمان های دهه 40 50یی تابلو ها ارت های سسکی :دی به شدت دوسشون داشتم، گیم پلی هم برای دوران خودش واقعا خوب بود هم رانندگی و پیوندش با مراحل هم گان پلی و کامبت و باقی... کرکتر Vito یکی از مورد علاقه ترین کرکتر های بازی هاست برام، یک خلافکار حرفه ای مصمم و به شدت ساکت (خجالتی تیپ مردونه) که در عین خلافکار بودنش، اخلاق هم داره، تو مافیا 2 دیدیم نسبت به خانواده و خواهرش چه تعهدی داره یا مثلا وقتی یک زن تو خیابون ازار میبینه ویتو مداخله میکنه و از اون زن دفاع میکنه، در واقع ویتو خلافکاری بود که وجدان هم داره، تیپیکال انسان خوب و عملگرایی که مسیر زندگی به سمت خلاف اوردتش نه طمع درونی یا روحیه ضد اجتماعی و جنون روانی،

73fb5b48729f01f229e69e7425eff341.jpg Mafia-II-3.jpg

یادش بخیر یکی از عوامل جنگ های کنسولی هم همین مافیا 2 بود :دی چقدر تو همین بازیسنتر کلکل بود سر این که نسخه 2 رو 360 چمن بیشتری از PS3 داره :D : )))))))))))))))) ایشونم ریمسترش رو پلت کردم و به شدت هم لذت بردم بعد سال ها از دوباره بازی کردنش... تو نسخه 3 هم تکامل جالبی از ویتو دیدیم ولی در کل نسخه 3 رو اندازه 2 نسخه اصلی دوست ندارم... بیشتر به خاطر ساختار بازی که فاصله زیادی از مافیا گرفته بود به نظرم...

خلاصه ناامید نباشید شاید بازی نهایی تونست یک تجربه نوین و خاص ارائه کنه :D

آخرین ویرایش:
ینی خدا نکنه یه جوی علیه یه بازی شکل بگیره! دیگه تا جایی پیش میرن که از آرت بازیم ایراد درمیارن و رو کوچکترین چیزام ایراد بنی اسراییلی میذارن! همین گیم اگه محیط باز بود میومدن ایراد میگرفتن از استودیو! حالا که از بابت هر دلیلی، بازی داستان محور خطی شده لااقل بهش فرصت بدین شاید نتیجه مثبتی داشت!
بعدشم آقا متوجهین این IP همین که زندس خودش معجزس؟ وگرنه اینم میرفت کنار nتا IP دیگه ای که یا کلا به تاریخ میپیوست یا به محصول ووک گس و آنلاینی تبدیل میشد که دیدن همین روایت خطیم ازش ارزو میشد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or