Multi Platform Mafia: The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

عنوان جدید مافیا با نام MAFIA The Old Country در گیمزکام ۲۰۲۴ معرفی شد.

منشأ جنایات سازمان‌یافته را کشف کنید، داستانی خشن از زندگی اوباشی که در دنیای وحشیانه سیسیل ایتالیا در دهه 1900 اتفاق می‌افتد.
برای زنده ماندن در این دوران خطرناک و نابخشودنی بجنگید، همراه با اکشنی واقع گرایانه و داستان‌گویی غنی منحصر به مجموعه ی مافیا که همواره مورد تحسین منتقدان قرار گرفته است .

تایید شد که Mafia The Old Country با Unreal Engine 5 توسعه داده شده و در دسامبر ۲۰۲۴ رونمایی دقیق و عمیقی از بازی نمایش خواهند داد.

تاریخ انتشار: تابستان 2025

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
نسخه سوم جدای از مافیا بودن یا نبودنش ، بازی خوبی هست؟

نفرت دارم ازش...راحت میگم بدترین بازی که تا حالا دیدم.
همون شب نصب پاکش کردم.
بعدش هم گهگاهی تو یوتیوب نشستم مراحلشو دیدم که شاید ازش کمتر بدم بیاد، بدتر شد و بیشتر ازش حالم بهم خورد.

نفرت دارم ازش...راحت میگم بدترین بازی که تا حالا دیدم.
همون شب نصب پاکش کردم.
بعدش هم گهگاهی تو یوتیوب نشستم مراحلشو دیدم که شاید ازش کمتر بدم بیاد، بدتر شد و بیشتر ازش حالم بهم خورد.
من برعکس شما تا آخرش رفتم، بعد نتیجه گرفتم بدترین بازی عمرم بود

اطلاعات جدیدتر

داستان شخصیت اصلی یعنی انزو، با کار در معدن شروع خواهد شد. داستان بازی نشان خواهد داد که انزو چگونه در یک محیط بسیار خشن و ترسناک، بزرگ می‌شود

داستان بازی، به معنای واقعی کلمه انزو را از پایین ترین قشر جامعه، برای به دست آوردن احترام، قدرت و زندگی واقعی ترغیب می کند

شخصیت انزو، نسبت به دیگر شخصیت های سری بسیار منحصربفرد خواهد بود.

داستان بازی، به شیوه یک داستان مافیایی آمریکایی به تصویر کشیده خواهد شد

انجین Unreal برای این بازی به طور کامل بازسازی شده است.

این بازی نه ریبوت است نه چیز دیگری بلکه یک داستان جدید در دنیای Mafia است.

برای ساخت سیسیلی، به شدت روی آن تحقیق شده و با جزییات زیاد آن را طراحی کردند

این بازی با Mafia 1 و 2 قابل مقایسه خواهد بود و یک ماجراجویی خطی را به تصویر می کشد

بازیکنان می‌توانند با ماشین، پای پیاده یا سوارکاری دنیای سیسیل را گشت و گذار کنند، برخی ماموریت ها نیز در محیط باز این اثر تنظیم شده و یک نقشه پیوسته نیز وجود دارد اما مانند Mafia 1 و 2 تمرکز اصلی بازی روی داستان است

نمیدونم نیت و منظورشون ازین حرف چی بوده.. اما امیدوارم انتظار نداشته باشن که باور کنم این دو, یک نفر نیستند!

View attachment 360871View attachment 360872
اینها یکی هستن
ولی احتمالا منظورشون اینه که مافیایی که بعدا ما تو نسخه یک و دو در آمریکا دیدیم اصلش از کجا شروع شده‌. از یجایی خارج از آمریکا و در سیسیلی.
یجورایی مافیا اوریجینه این نسخه و شاید تا مدت زیادی از تجربه بازی اصلا حس مافیا بودن بهت نده تا اینکه کم کم متوجه میشی اینها چطور شد که شدن اون مافیایی که ما بعدا تو نسخه یک و دو دیدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or