Multi Platform Mafia: The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

عنوان جدید مافیا با نام MAFIA The Old Country در گیمزکام ۲۰۲۴ معرفی شد.

منشأ جنایات سازمان‌یافته را کشف کنید، داستانی خشن از زندگی اوباشی که در دنیای وحشیانه سیسیل ایتالیا در دهه 1900 اتفاق می‌افتد.
برای زنده ماندن در این دوران خطرناک و نابخشودنی بجنگید، همراه با اکشنی واقع گرایانه و داستان‌گویی غنی منحصر به مجموعه ی مافیا که همواره مورد تحسین منتقدان قرار گرفته است .

تایید شد که Mafia The Old Country با Unreal Engine 5 توسعه داده شده و در دسامبر ۲۰۲۴ رونمایی دقیق و عمیقی از بازی نمایش خواهند داد.

تاریخ انتشار: تابستان 2025

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

Last edited by a moderator:
نسخه سوم جدای از مافیا بودن یا نبودنش ، بازی خوبی هست؟

نفرت دارم ازش...راحت میگم بدترین بازی که تا حالا دیدم.
همون شب نصب پاکش کردم.
بعدش هم گهگاهی تو یوتیوب نشستم مراحلشو دیدم که شاید ازش کمتر بدم بیاد، بدتر شد و بیشتر ازش حالم بهم خورد.

نفرت دارم ازش...راحت میگم بدترین بازی که تا حالا دیدم.
همون شب نصب پاکش کردم.
بعدش هم گهگاهی تو یوتیوب نشستم مراحلشو دیدم که شاید ازش کمتر بدم بیاد، بدتر شد و بیشتر ازش حالم بهم خورد.
من برعکس شما تا آخرش رفتم، بعد نتیجه گرفتم بدترین بازی عمرم بود

اطلاعات جدیدتر

داستان شخصیت اصلی یعنی انزو، با کار در معدن شروع خواهد شد. داستان بازی نشان خواهد داد که انزو چگونه در یک محیط بسیار خشن و ترسناک، بزرگ می‌شود

داستان بازی، به معنای واقعی کلمه انزو را از پایین ترین قشر جامعه، برای به دست آوردن احترام، قدرت و زندگی واقعی ترغیب می کند

شخصیت انزو، نسبت به دیگر شخصیت های سری بسیار منحصربفرد خواهد بود.

داستان بازی، به شیوه یک داستان مافیایی آمریکایی به تصویر کشیده خواهد شد

انجین Unreal برای این بازی به طور کامل بازسازی شده است.

این بازی نه ریبوت است نه چیز دیگری بلکه یک داستان جدید در دنیای Mafia است.

برای ساخت سیسیلی، به شدت روی آن تحقیق شده و با جزییات زیاد آن را طراحی کردند

این بازی با Mafia 1 و 2 قابل مقایسه خواهد بود و یک ماجراجویی خطی را به تصویر می کشد

بازیکنان می‌توانند با ماشین، پای پیاده یا سوارکاری دنیای سیسیل را گشت و گذار کنند، برخی ماموریت ها نیز در محیط باز این اثر تنظیم شده و یک نقشه پیوسته نیز وجود دارد اما مانند Mafia 1 و 2 تمرکز اصلی بازی روی داستان است

این بازی نه ریبوت است نه چیز دیگری بلکه یک داستان جدید در دنیای Mafia است.

نمیدونم نیت و منظورشون ازین حرف چی بوده.. اما امیدوارم انتظار نداشته باشن که باور کنم این دو, یک نفر نیستند!

Screenshot 2024-12-18 234602.png Screenshot 2024-12-18 234334.png

نمیدونم نیت و منظورشون ازین حرف چی بوده.. اما امیدوارم انتظار نداشته باشن که باور کنم این دو, یک نفر نیستند!

View attachment 360871View attachment 360872
اینها یکی هستن
ولی احتمالا منظورشون اینه که مافیایی که بعدا ما تو نسخه یک و دو در آمریکا دیدیم اصلش از کجا شروع شده‌. از یجایی خارج از آمریکا و در سیسیلی.
یجورایی مافیا اوریجینه این نسخه و شاید تا مدت زیادی از تجربه بازی اصلا حس مافیا بودن بهت نده تا اینکه کم کم متوجه میشی اینها چطور شد که شدن اون مافیایی که ما بعدا تو نسخه یک و دو دیدیم

بازی قفل دنوو خواهد داشت ؟ روی استیم میاد ؟

گفته شده بازی خطی مانند هست و تمرکز روی پیشبرد داستان. بازیباز با انبوهی از فعالیت های جانبی مواجه نیست . بیشتر در حومه شهر و مزارع روایت می شود و اسب سواری نقش پر رنگی دارد . موتور بازی آنریل ۵ هست

همه چیز مطابق میل منه .

تابستان ۲۰۲۵ میاد .

آخرین ویرایش:
نسخه سوم جدای از مافیا بودن یا نبودنش ، بازی خوبی هست؟
گان پلیش حس خوبی داره. خشونت عالی

کهنه سرباز بودن و حال و هوای ویتنام که روی طرف اثر گذاشته می شه حس کرد و خوب درآوردن .

محیط شهر خوبه . تنها بدیش که اتفاقا باعث نفرت بازیبازها ازش شده اینه که ماموریت های آبکی و کپی و پیست گونه یوبی سافت دارد .

• Like
Reactions: sphac and AM!R
شایعه: تاریخ انتشار بازی8 اگست هست
View attachment 374477
خب پس اگه این درست باشه و راکستار بخواد GTA رو همچنان در 2025 منتشر کنه پس اون قطعا میره برای 3ماهه آخر امسال.

ترس از بلعیدن سر بازیهای دیگه توسط GTA احتمالا به تن خود T2 و بازی خودش هم سرایت کرده و دامنگیر اونها هم میشه.
خیلی احتمال داره بازیهایی که از این به بعد میان درشون ناقصی و مشکلات انتشار ببینیم، خیلی بیشتر از الان.
سمبل میکنن که به GTA نخورن.

تو بهترین حالت هم تاخیر میزنن.
خدا به داد برسه.

تنها توقعی از این مافیا دارم یکی رانندگی و ریسش شبیه سازتر باشه مثل gta 4 یکی هم میشن های فرعی و اصلیش یوبیسافت طور و کپی پیست طور نباشه. دیگه داستان اونقدرا برام مهم نیست .
ماشینهاش رو که توقع آنچنانی نداشته باش.
اتفاقات بازی برمیگرده به چند دهه قبل از مافیای یک.
با این ماشین هندلیها و موتورهای بخار نسل اولی طرفی.
دیگه تو اون لوکس و خاص‌هاش تهش 80-70 کیلومتر سرعت ماشینهاش باشه.
ریس کجا بود؟ :D

البته همینش هم باید جذاب باشه.
نامردیه اگه فیزیک ماشینها رو مثل مافیا 3 پفکی در بیارن.

ماشینهاش رو که توقع آنچنانی نداشته باش.
اتفاقات بازی برمیگرده به چند دهه قبل از مافیای یک.
با این ماشین هندلیها و موتورهای بخار نسل اولی طرفی.
دیگه تو اون لوکس و خاص‌هاش تهش 80-70 کیلومتر سرعت ماشینهاش باشه.
ریس کجا بود؟ :D

البته همینش هم باید جذاب باشه.
نامردیه اگه فیزیک ماشینها رو مثل مافیا 3 پفکی در بیارن.
استاد منظورم بیشتر مثل شبیه ساز ریسینگ باشه تا همون پفکی خودتون فرمودید استاد 😁

• Like
Reactions: Thundersky
من خودم با اینکه رو این مساله حساسم، ولی درایوینگ هر سه نسخه رو دوست داشتم. حتی با اینکه سه رو هیچوقت کامل تموم نکردم ولی هندلینگ ماشین هاش قابل قبول بود.
فقط فیزیک نسخه ۲ بهتر بود. هرچند اونم پرفکت نبود ولی برای زمان خودش خیلی خوب بود.

یه تریلر گیم پلی بدن ببینیم چی قراره ببینیم

• Like
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or