Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
توی قسمت Setting بازی قسمت keyboard ....

تنظیمات کلیدها

چجوری بین سکه و نارنجک و سنگ تیز کن می شه سوئیچ کرد ؟؟؟ کدوم یکیه برای شخصی سازی کلید؟؟

!!!!!!

واقعا تجربه دل انگیز و بسیار زیبایی هست

تا الان گویا ۱.۲ میلیون نسخه فروخته که ۷۰۰ هزارتاش روی ps5 بوده

امیدوارم با تزریق نیرو و بودجه همین روند رو به صورت رو به رشد ادامه دهند و شاهد مافیاهای بیشتری باشیم .

بهترین خبر ممکن!
صداپیشه ایزابلا توی استریم Bubbly Nuggets اعلام کرده که تیک‌ تو به ساخت مافیا جدید چراغ سبز نشون داده!
ـــ
یکی از زیباترین بازیای امسال بود که بشدت در حقش کم لطفی شد اونم توسط یه عده قبل عرضه سر هیچی کوبیده شد که خداروشکر استقبال اونایی که باید، باعث شده که بتونیم مافیای جدید رو ببینیم. امیدوارم حالا که دستشون اومده باید چی بسازن برای نسخه جدید سنگ تموم بذارن. اولد کانتری اونقدری خوب بود که بتونیم امیدوار باشیم با رفع ایراداتش بهترین نسخه این فرنچایزو بسازن. دمشون گرم واقعا.

به نظرم واسه اینکه دهن یـ عده منتقد رو از بابت نداشتن اکیتیویتی و OW نبودن کامل بازی ببندن نسخه بعدی باید تو یـ محیط OW باشه یـ OW کوچیک و قابل گشت و گذار با ماموریت های فرعی درست حسابی . 13 الی 15 ساعت حداقل Main Campaign با مخلفات نهایتا دیگه 30 ساعت .
یـ Mini GTA بسازن که از صد کیلومتری دیزاین OW یوبیسافت گذر نکنه .

دوستانی که بازی رو تموم کردن یه راهنمایی در مورد اون مرحله انجام‌ بدن که انزو میخواد ایزابلا رو ببینه داخل باغ اگه نری اونجا و بری دنبال ماموریت با لوکا ،دوباره میتونی برگردی با ایزابلا

• Cool
Reactions: Thundersky
کلا هر بازی که درد و رنج مردها را نشون بده ازش استقبال کنید و حمایتش کنید.

آرتور ، انزو ، جوئل ، جان مارستن ، ایتن مارس، مکس پین و..... و شاید جیسون در GTA 6 ...البته که همه می‌دونیم سرنوشت کلاید چی بود....

آخرین ویرایش:
به نظرم واسه اینکه دهن یـ عده منتقد رو از بابت نداشتن اکیتیویتی و OW نبودن کامل بازی ببندن نسخه بعدی باید تو یـ محیط OW باشه یـ OW کوچیک و قابل گشت و گذار با ماموریت های فرعی درست حسابی . 13 الی 15 ساعت حداقل Main Campaign با مخلفات نهایتا دیگه 30 ساعت .
یـ Mini GTA بسازن که از صد کیلومتری دیزاین OW یوبیسافت گذر نکنه .
این بندگان خدا که هرچی بسازن، یه عده غر خودشونو میزنن به هر حال. بهتر همینه که نقاط ضعف رو تا حد امکان برطرف کنن و روی نقاط قوتشون اعم از داستان سرایی و شخصیت پردازی تمرکز کنن تا همون فنهای خودشونو بتونن راضی نگه دارن.

بازی بی نهایت عالی بود و یک عنوان کاملا قابل احترام و شدیدا پر کشش و جذاب. هم از نسخه ۲ و هم از نسخه ۳ به مراتب بهتر بود. منتقدهای دوزاری هم نقدشون به درد خودشون میخوره فقط، وگرنه این بازی واقعا یک عنوان با لیاقت و آبرومندی بود و من اتفاقا دوست دارم توی همین مسیر برن و بازی رو از اوپن وورلد شدن دور نگه دارن. همین شکل و همین تصمیمی که اتخاذ شده اگر از باب کیفی و اکشن کمی روش کارربشه قشنگ یک عنوان فوق العاده به یاد موندنی ای میشه

چپتر 6 ام و واقعاً دارم کیف می کنم :D انقدر درگیر بازی های عمیق و پیچیده شدیم یادمون رفته بود از بازی های که خودشون به آب وآتیش نمیزنن ولی جذابن هم میشه لذت برد :D
زیبایی و جذابیت در قالب سادگی

من دلم برای بازی های خطی قدیم تنگ شده . این مافیا من برد به قدیم

جهان باز شدن و آب بستن به تایم گیم پلی با ماموریت های تکراری و ملال آور به نظرم بلای جان گیمینگ شده. بعضی شرکت ها هم برای توجیه قیمت ۷۰ دلاری بازیشون، شلنگ کامل باز کردند . خلاقیت صفر

گیرز قدیم ، گاد قدیم و .... همه خطی بودند ولی با متاهای بالا . جذاب و ماندگار

آخرین ویرایش:
زیبایی و جذابیت در قالب سادگی

من دلم برای بازی های خطی قدیم تنگ شده . این مافیا من برد به قدیم

جهان باز شدن و آب بستن به تایم گیم پلی با ماموریت های تکراری و ملال آور به نظرم بلای جان گیمینگ شده. بعضی شرکت ها هم برای توجیه قیمت ۷۰ دلاری بازیشون، شلنگ کامل باز کردند . خلاقیت صفر

گیرز قدیم ، گاد قدیم و .... همه خطی بودند ولی با متاهای بالا . جذاب و ماندگار
همین گرز اف وار ریلود رو بازی کردم بخدا از ۹۰ درصد بازی های الان بیشتر بهم مزه داد با اینکه قبلا هم بازیش کرده بودم. فرمول گیم پلی و درگیری مخاطب یه فرمت خاصی داره که اگر روش سوار بشن نیاز به تایم پلی های خیلی طولانی هم نیست.
این مافیا اولد کانتری واقعا یه اثر فوق العاده جذاب و پر کششی بود. دست سازنده هاش درد نکنه من واقعا محضوض شدم👌. اینقدر درگیر کننده و عالی بود که یه تک پاش نشستم و تمومش کردم

بازی چقدر شبیه نسخه اوله( البته به جز اون ریزه کاری های خیره کننده گیم پلی نسخه اول ) ، گان پلی هم فاجعه نیست کاملا معمولیه ، تنها نکته منفی که به چشم میاد مخفی کاری بازیه که ساده و سطح پایینه ، جایی که اجبار نباشه بازیو اکشن میرم جلو کاملا قابل تحمل تره
و اینکه واقعا داره میچسبه ،کم‌پیش میاد بازی تموم نکرده برم سراغ بازی بعد ولی الان وسط ایندینا گفتم یه تست بزنم اینو دیدم رسیدم چپتر ۵ :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or