Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
کالکتیبل های مافیا 2 فقط جذاب و فریبنده نیستند، بلکه پدیده ای علمی فرهنگی و هنری هم هستند...

*چقدر خوشحالم که دوستان از بازی لذت میبرند، تا باشه لذت بردن از "بازی" تا وسواس سر متا و حاشیه و بهترین و فولان... متا هرچقدرم که برای اینده یک استودیو و بازی قطعا مهمه، اما نهایتا مجموعه ای از نظرات ده ها نفر هست که هر کدوم از این نظرات هم، ریشه در n عدد مولفه شخصی و اجتماعی داره، و لزوما بازتاب دهنده دقیقی از کیفیت و جذابیت و حس و حال بازی نیست...

هرچی توجه به "بازی" بیشتر از حواشی ای مثل متا باشه، بینهایت بهتر هست...

به جای اونا باید بری کارت پستال حواریونو یاران باوفای مسیح رو پیدا کنی (جدی) :دی

۱۹۰۵ میلادی پلی بوی کجا بود آخه ;))
حالا این مقوله pورن خیلی قدیمیه ها.
نمیدونم اونموقع شاید اصلا هیچ مجله ، ماهنامه ای و... به طور رسمی وجود نداشته که حالا بخواد پلی بوی باشه.
ولی میخوام بگم به همون اندازه که سینما قدمت داره ایشون (تصاویر ویدئویی انگیزشی/آموزشی:دی) هم از همون اوایل شونه به شونه باهاش اومده.
=========
من هنوز بازی نکردم ولی به نظرم اگه میخواستن میتونستن یک همچین موردی رو بیارن حالا نه در شکل مجله.
خیلی دلیل تاریخی نمیتونه داشته باشه.
احتمالا به دلیل طراحی بازی و اتمسفری که میخواستن به وجود بیارن انتخاب کردن که یه همچین چیزی رو نادیده بگیرن.

مثلا تو ویچر 1 من یادمه که از این کارت پستال ها از بانوان بود که به مرور پیدا میکردیم.
The Witcher spoiler checklist

حالا ویچر بازی فانتزیه و خب دستشون بازتره ولی میخوام بگم اگه تو Mafia TOC با رده بندی سنی M نمیشه یا نباید این موارد رو پیاده کرد دیگه کجا میشه؟
=============

کلا بازیها خیلی دیگه سلام و صلواتی شدن.
یه دونه اغواگر میخواستم به من ندادن
Screenshot 2025-08-17 134702.jpg

یک ساعت بازی کردم، چیز خوبیه، کمبود یک بازی خوش ساخت و خطی که زیاد هم طولانی نباشه احساس میشد که به نظر میاد کار رو دراورده، صدای این دون توریسی هم قشنگه شبیه مارلون براندو
ولی هیچی مافیا 1 نمیشه با داستان فوق العاده و احساس عجیب غریبی که اون روزها داشتیم نمیشه، یاد پاولی بخیر🙂

آخرین ویرایش:
نمیدونم اونموقع شاید اصلا هیچ مجله ، ماهنامه ای و... به طور رسمی وجود نداشته که حالا بخواد پلی بوی باشه.
ولی میخوام بگم به همون اندازه که سینما قدمت داره ایشون (تصاویر ویدئویی انگیزشی/آموزشی:دی) هم از همون اوایل شونه به شونه باهاش اومده.
=========
من هنوز بازی نکردم ولی به نظرم اگه میخواستن میتونستن یک همچین موردی رو بیارن حالا نه در شکل مجله.
احتمالا به دلیل طراحی بازی و اتمسفری که میخواستن به وجود بیارن انتخاب کردن که یه همچین چیزی رو نادیده بگیرن.

مثلا تو ویچر 1 من یادمه که از این کارت پستال ها از بانوان بود که به مرور پیدا میکردیم.

حالا ویچر بازی فانتزیه و خب دستشون بازتره ولی میخوام بگم اگه تو Mafia TOC با رده بندی سنی M نمیشه یا نباید این موارد رو پیاده کرد دیگه کجا میشه؟
=============

View attachment 389254

كلا شخصيت اين نسخه خيلى بچه مثبت تر از قبلياس به نظرم.
و انساناى عادى شهر رو هم نميشه كشت.

• Poker Face
Reactions: king of north
=========

=============

View attachment 389254

خود مقوله ...گرافی تاریخش به چندین هزار سال پیش میرسه که در موردش بحث نمی کنیم.

اما تاریخ سینما رو که مطالعه کنید به نکات خیلی جالبی میرسید.
اواخر قرن 19 یک فیلمی کوتاه بود که کلا کمتر از ""20 ثانیه"" بود توی این فیلم یه مرد و زن کنار هم بودن و مرد این زن رو می بوسه....چنان این موضوع جنجال شد که صدای خیلی از مردم و حتی کلیسا هم بخاطرش در اومد...و جالبه مردم برای دیدنش به پول الان تا 200 دلار هم میدادن!

این همون فیلمه:

1.webm - یو آپلود

خود مقوله ...گرافی تاریخش به چندین هزار سال پیش میرسه که در موردش بحث نمی کنیم.

اما تاریخ سینما رو که مطالعه کنید به نکات خیلی جالبی میرسید.
اواخر قرن 19 یک فیلمی کوتاه بود که کلا کمتر از ""20 ثانیه"" بود توی این فیلم یه مرد و زن کنار هم بودن و مرد این زن رو می بوسه....چنان این موضوع جنجال شد که صدای خیلی از مردم و حتی کلیسا هم بخاطرش در اومد...و جالبه مردم برای دیدنش به پول الان تا 200 دلار هم میدادن!

این همون فیلمه:

1.webm - یو آپلود
تازه اون زمان آمریکا آخرت آزادی و بی بند و باری بود (و هست) ولی سیسیل خیلی مذهبی و محافظه کار بودن و تقریبا هنوزم هستن.
البته همین الد کانتری یکجاش زنهای اغواگر داره :D

تازه اون زمان آمریکا آخرت آزادی و بی بند و باری بود (و هست) ولی سیسیل خیلی مذهبی و محافظه کار بودن و تقریبا هنوزم هستن.

اتفاقا امریکا همین الان هم کشور فوق العاده مذهبیه ...
همین الان کشورهایی مثل آلمان و فرانسه اکثریت مردم (غیرمهاجر) اصلا چیزی بنام خدا و مذهب رو قبول ندادن توی جامعه امریکا فقط 70 درصد غیر مهاجرهای سفید پوست توی آخرین نظرسنجیها مسیحی بودن! تازه یهودیها رو حساب نکردیم (مشخصا اگه سیاهها و لاتین تبارها رو اضافه کنیم این درصد بالاتر هم میره)

شاید فکرشو هم نکنی اما جریان اصلی "صنعت" از اروپا یعنی فرانسه و ایتالیا و صد البته کشورهای اسکاندیناوی!!! (که یجورایی همین کشورهای اسکاندیناوی پیشتاز هم بودن!) شروع شد یعنی کشورهای سوئدو فنلاند و دانمارک...اینها اومدن به امریکاییها فیلمهاشون رو میفروختن و استقبال شد و توی همین امریکا توی 50 و 60 اگه اشتباه نکنم بیش از 50 هزار!! سالن سینما برای این کار اختصاص داده شد بعد از این قضیه امریکاییها اومدن کار رو سیستماتیک کردن و و انجمن و صنف تشکیل دادن و تهیه کنندها وارد شدن باعث شد که دهه 70 بشه عصر طلایی "صنعت" ...اینجا دیگه سالنها پر میشد از مردم و با بازیگرها مثل ستاره برخورد میشد.

بعد هم که ویدئوی خانگی و اینترنت و...

آخرین ویرایش:
صرفا از خانومهای محترم شاغل تو هتلهای RDR2 نتیجه گرفتین آمریکا اواخر قرن نوزده بی بند و بار بوده؟
آمریکا از دهه های هفتاد هشتاد همین قرن پیش در مورد آزادی روابط و حجاب(با مصادیق خودشون) و میدون دادن به زنان به شکل قابل توجه دگرگون شد قبل از اون به شدت خانواده محور و مردسالار و درگیر تابوهای جنسی و جنسیتی بود

صرفا از خانومهای محترم شاغل تو هتلهای RDR2 نتیجه گرفتین آمریکا اواخر قرن نوزده بی بند و بار بوده؟
آمریکا از دهه های هفتاد هشتاد همین قرن پیش در مورد آزادی روابط و حجاب(با مصادیق خودشون) و میدون دادن به زنان به شکل قابل توجه دگرگون شد قبل از اون به شدت خانواده محور و مردسالار و درگیر تابوهای جنسی و جنسیتی بود
حالا دهه هفتاد و هشتاد که صرفا قانونی شد مثل خیلی از سخت گیریهای دیگه ای که تو اون دوره ها تصمیم گرفتن قانونیش کنن. این به این معنی نیست که قبلش وجود نداشته.
نمیشه اینجا لینک داد ولی از زمانی که دوربین اختراع شد و تو آمریکا استفاده شد فیلم های p هم ازش هست یه سرچ بزن حداقل. چرا فکر میکنی بقیه نمیدونن و فقط تو میدونی!
بحث اصلا این بود که سیسیل صددرصد کاتولیک خیلی محافظه کارتر از آمریکای اون زمان بوده. با اینم مخالفی؟

• Like
Reactions: Love Console
حالا دهه هفتاد و هشتاد که صرفا قانونی شد مثل خیلی از سخت گیریهای دیگه ای که تو اون دوره تصمیم گرفتن قانونیش کنن. نمیشه اینجا لینک داد ولی از زمانی که دوربین اختراع شد و تو آمریکا استفاده شد فیلم های p هم ازش هست یه سرچ بزن حداقل.
بحث هم این بود که سیسیل صددرصد کاتولیک خیلی محافظه کارتر از آمریکای اون زمان بوده. با اینم مخالفی؟

در مذهبی بودن کاتولیکها یه چیز جالب بگم:
یکی از فامیلهامون خانمش ایتالیایی و کاتولیکه توی خونه مادر بزرگم یه تابلو حضرت مریم با مسیح بود که مال بیش از 60 سال پیشه و هنوز هم هستش.
این زن وقتی این عکس رو می دید میرفت جلو با حالت گریه شروع می کرد به حرف زدن باهاش که همه مات و مبهوت می موندیم!

آخرین ویرایش:
اتفاقا امریکا همین الان هم کشور فوق العاده مذهبیه ...
همین الان کشورهایی مثل آلمان و فرانسه اکثریت مردم (غیرمهاجر) اصلا چیزی بنام خدا و مذهب رو قبول ندادن توی جامعه امریکا فقط 70 درصد غیر مهاجرهای سفید پوست توی آخرین نظرسنجیها مسیحی بودن! تازه یهودیها رو حساب نکردیم (مشخصا اگه سیاهها و لاتین تبارها رو اضافه کنیم این درصد بالاتر هم میره)

شاید فکرشو هم نکنی اما جریان اصلی "صنعت" از اروپا یعنی فرانسه و ایتالیا و صد البته کشورهای اسکاندیناوی!!! (که یجورایی همین کشورهای اسکاندیناوی پیشتاز هم بودن!) شروع شد یعنی کشورهای سوئدو فنلاند و دانمارک...اینها اومدن به امریکاییها فیلمهاشون رو میفروختن و استقبال شد و توی همین امریکا توی 50 و 60 اگه اشتباه نکنم بیش از 50 هزار!! سالن سینما برای این کار اختصاص داده شد بعد از این قضیه امریکاییها اومدن کار رو سیستماتیک کردن و و انجمن و صنف تشکیل دادن و تهیه کنندها وارد شدن باعث شد که دهه 70 بشه عصر طلایی "صنعت" ...اینجا دیگه سالنها پر میشد از مردم و با بازیگرها مثل ستاره برخورد میشد.

بعد هم که ویدئوی خانگی و اینترنت و...
تو اروپای اون زمان دیدگاه کاتولیک به پروتستان و برعکس خیلی منفی و خشن بود.
تنها جایی که میشده آزادانه انتخاب کنی چه دینی داشته باشی آمریکا بود . همونقدری که امریکا مذهبی افراطی داشت و داره، بی دین و بی قید و بند به ارزش های خانواده هم زیاد داشت. بستگی به شهر و ایالتی که زندگی می‌کردند

• Like
Reactions: Love Console
چرا فکر میکنی بقیه نمیدونن و فقط تو میدونی!
چون کتاب تاریخ آمریکا اثر هاوارد زین رو که هزار صفحه ست و بسیار کتاب معتبریه رو خوندم و نت برداری کردم بخاطر همین حس میکنم کسی احتمالا بهتر از من نمیدونه این قابل قبوله به نظرت که اون فکرو بکنم؟ حالا این میخواد ریا بشه یا کلاس گذاشتن مهم نیست برام
در ضمن همه چی که بله تا حدودی همیشه وجود داشته ولی بحث سر متداول و پذیرفته بودن این مسائل بود

پ.ن: در ضمن کتاب به نظرم یکم زیادی جزییات و مستندات داره اصل مطلبش ۲۰۰ ۳۰۰ صفحه ست نهایت خیلی توصیه به خوندنش نمیکنم هرچند آلترناتیوش نمیدونم چیه

چون کتاب تاریخ آمریکا اثر هاوارد زین رو که هزار صفحه ست و بسیار کتاب معتبریه رو خوندم و نت برداری کردم بخاطر همین حس میکنم کسی احتمالا بهتر از من نمیدونه این قابل قبوله به نظرت که اون فکرو بکنم؟ حالا این میخواد ریا بشه یا کلاس گذاشتن مهم نیست برام
در ضمن همه چی که بله تا حدودی همیشه وجود داشته ولی بحث سر متداول و پذیرفته بودن این مسائل بود

پ.ن: در ضمن کتاب به نظرم یکم زیادی جزییات و مستندات داره اصل مطلبش ۲۰۰ ۳۰۰ صفحه ست نهایت خیلی توصیه به خوندنش نمیکنم هرچند آلترناتیوش نمیدونم چیه
۱۰ خط نوشتی که بگی کتاب خوندی و دو سه تا تیکه به این و اون بندازی ؟ این مطالبی که گفتی در ۴ خط هم میشد از Ai پرسید و فهمید یا نهایتا خیلی وقت بذاری از یوتیوب مستندش را نگاه کرد . اینکه شما اون کتاب را خوندی دلیل نمیشه که اونایی که اون کتاب ۱۰۰۰ صفحه ای را نخوندن راجب این قضیه چیزی نمیدونن .بحث مجله های مافیا و مقایسه سیسیل 1900s با آمریکای 1930s بود چرا انقدر پیچیده‌اش کردی :D

آخرین ویرایش:
دیشب بازی رو شروع کردم و تقریبا تا امروز صبح تا چپتر 6 رفتم. داستان بازی خوبه، کشش لازم رو داره، از گان پلی هم طبق چیزی که قبلا هم گفتم فکر میکردم، راضی ام و حتی بنظرم بهتر از نسخه ی DE و 3 هست.
روی Hard دارم میرم، با این وجود چالشی داخل بازی نداشته برام، نهایت فکرکنم دوبار مردم، تازه اونم به شکل مسخره ای نمیدونستم چطوری خونمو رفرش کنم :)) یادم رفته بود کدوم کلید کیبورده :D

اسپویل نداره، محض احتیاط، اگر خیلی حساس هستید باز نکنید:

فکر میکنم تازه رسیدم به جاهایی که داستان باید اوج بگیره (وارد فامیل شدم :D)، امیدوارم در ادامه بهتر هم بشه. محیط بازی رو هم خیلی دوست دارم، واقعا تو ساخت ساختمون ها و محیط اطراف کارشون عالی بوده.
چیزی که اذیتم میکنه یکم افت فریم رو وقتی وارد محوطه ی منزل دون شد، داشتم، که یکی دو گزینه رو کم کردم اوکی شد و خیلی هم عالی.
طراحی مراحل رو هم دوست داشتم ولی خب در کل بازی سادست. اگر یذره سخت ترش میکردند بهتر بود.

البته من اخیرا مافیا 1 ارجینال رو هم تموم کردم، خیلی برام ایزی بود در صورتی که یادمه بچه بودم حداقل سر 5-6 مرحله اش گیر میکردم و ده ها بار میمردم تا رد میکردم. :D

۱۰ خط نوشتی که بگی کتاب خوندی و دو سه تا تیکه به این و اون بندازی ؟ این مطالبی که گفتی در ۴ خط هم میشد از Ai پرسید و فهمید یا نهایتا خیلی وقت بذاری از یوتیوب مستندش را نگاه کرد . اینکه شما اون کتاب را خوندی دلیل نمیشه که اونایی که اون کتاب ۱۰۰۰ صفحه ای را نخوندن راجب این قضیه چیزی نمیدونن .بحث مجله های مافیا و مقایسه سیسیل 1900s با آمریکای 1930s بود چرا انقدر پیچیده‌اش کردی :D
پیچیده نیست: اطلاعات غلط دادی من تصحیح کردم به جای تشکر اومدی تخریب کردی که تو چرا فک میکنی بیشتر میدونی منم بهت گفتم چرا فک میکنم بیشتر میدونم
اگه همون اول به جای گارد گرفتن تشکر میکردی منم نوکرت بودم شاگردت بودم ولی نکردی
و به چشم خودت دیدی که اگه کتاب هزار صفحه ای نخونی حتی سوال برات پیش نمیاد آمریکا چه شکلی بوده و چه شکلی شده که بری از AI بپرسی که تو چارتا خط بهت جواب بده پس کتاب هزار صفحه ای این وسط خیلی مهم بوده و فرق من و شمارو تعیین کرده، متاسفانه، چون من از نمایش تمایز بیزارم ولی وقتی جایی که باید تواضع ندارید آدم مجبوره این مدلی باهاتون حرف بزنه
پس آره کتاب هزار صفحه ای خوندم داداش و تو نخوندی پس تو که حتی خود سوال رو نمیدونستی و نرفتی همون چار خط AI رو بخونی باید الان تواضع کنی
مرسی اه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or