Multi Platform Mafia: The Old Country

Mafia : The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

تاریخ انتشار: 8 آگوست 2025

پلتفرم ها: PS5, XBOX Series X|S , PC

جزییات بازی:

توی این بازی نقش «انزو فاوارا» رو خواهید داشت.او یک جوان سیسیلی است که از کار طاقت‌فرسا توی معدن‌های گوگرد فرار می‌کنه، به "دون توریسی" قسم وفاداری می‌خوره و توی دنیای خشن و بی‌رحم جرایم سازمان‌یافته، توی شهر خیالی «سن چِلِسته» رشد می‌کنه و بالا می‌ره.

- برخلاف مافیا ۳، این نسخه چهارم اصلی بازی، تجربه‌ای داستانی و خطی‌تر رو ارائه می‌ده که تمرکزش روی روایت قوی، ریتم سریع و اصالت تاریخی هست؛ همه این‌ها با موضوعات وفاداری، فداکاری و خانواده گره خورده.

- بازی با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده و گرافیک سینمایی فوق‌العاده‌ای داره؛ از نورپردازی GI ریل تایم، تکنولوژی Nanite و نورپردازی ری تریسینگ پشتیبانی می‌کنه و روستاهای سیسیلی، مناطق روستایی و بازارچه‌های سنگفرش رو خیلی زنده نشون می‌ده.

- توی یکی از کلیپ‌های جدید، تنوع گیم‌پلی کاملاً دیده می‌شه؛ از اسب‌سواری و رانندگی با ماشین‌های قدیمی گرفته تا حذف بی‌صدا با چاقو و تیراندازی‌های سنگین با اسلحه‌های اون دوران.

- استودیو Hangar 13 برای واقعی‌تر شدن داستان، با استودیوی ایتالیایی Stormind Games همکاری کرده تا زندگی سیسیلی اوایل قرن بیستم رو از معماری گرفته تا لهجه دقیق و درست نشون بده.

- ضبط حرکات بازیگران و طراحی صدا برای سازنده‌ها خیلی مهم بوده و طبق گفته‌های توسعه‌دهنده در اواخر ماه می و تریلر PAX East که توی Summer Game Fest نشون داده شد، تأکید زیادی روی تأثیر بصری و احساسی بازی شده.

- اولین نمایش گیم‌پلی بازی توی IGN هم تحسین منتقدها رو از سایت‌هایی مثل MeriStation و WCCFTech به همراه داشت و خیلی‌ها معتقد بودن که نسبت به مافیا ۳، بازی جدید خیلی پخته‌تر و امیدوارکننده‌تره.

- هر دو نسخه استاندارد و دیلاکس بازی برای پیش‌خرید موجوده و هر دو شامل بسته Soldato می‌شن. نسخه دیلاکس علاوه بر اون، آیتم‌هایی مثل شاتگان، لباس، اسب، ماشین، موسیقی دیجیتال و کتاب هنری رو هم داره.

- استودیو Hangar 13 همچنین یک بسته داستانی با محوریت قدرتمند شدن"دون توریسی" رو برای بعد از عرضه بازی معرفی کرده که با سیزن‌پس ارائه می‌شه.

- این بازی قول یک داستان قوی، گرافیک چشمگیر و تجربه‌ای احساسی رو می‌ده که روایت‌گر تولد مافیای سیسیل هست و هم برای طرفدارهای قدیمی سری و هم تازه‌واردها ساخته شده.

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
منم دوروزی هست بازیو تموم کردم👐
برای من تجربه خوبی بود منتهی در مورد بازی سیستم گیم پلی بخصوص هوش مصنوعی جالب نبود ولی کلا تجربه ای نبود که اذیت کنه ...با اینکه بجای رزولوشن روی حالت فریم ریت گذاشته بودم افت فریم خیلی اذیت میکرد که صد در صد بعد آپدیتا درست میشه
و خوب راجب داستان جوری بخام بگم اسپویل نشه ببینید داستانش خیلی پتانسیل خوبی داشت و من شخصا دوست داشتم منتهی واقعا جای خالی داشت سازنده نه تنها روی جزییات دیگه مثه ماموریت های فرعی کار نکرده بود خود داستان اصلیم به سرعت پیش رفت بنظرم نقاط خالی زیاد داشت وسطش خیلی اتفاقا زمینه سازی نمیشد طوری در اوردن که مثل یک اثر سینمایی باشه بیشتر تا گیمی با آزادی کامل ولی برای منی که به خواستگاه مافیا و سیسیل علاقه داشتم خیلی جالب بود از طراحی ها تا روایت داستان همون معدن گوگرد و اینایی که توش بود همش توی تاریخ سیسیل ریشه داشته

یه تیکه از بازی ارجاع خیلی خیلی مشخص و مستقیم اما با زاویه برعکسی داشت به صحنه غسل تعمید توی فیلم پدرخوانده اونجایی که درحالی که آل پاچینو رو داریم و بچه ای که داشت غسل داده میشد و بدون اینکه صدای کلیسا قطع بشه دوربین از کلیسا کات میخورد میرفت خارج از کلیسا و تک تک آدمکشها رو نشون میداد (یکی داشت لباس پلیس می پوشید یکی صورتشو اصلاح میکرد و...).
اینجا هم موقع غسل تعمید دقیقا همین کار رو کردن و دوربین کات میخورد به چهره آدمکشهای بیرون.

خداییش خیلی حال میکنم با اینجور چیزا...راکستار قدیمها از این کارا زیاد میکرد مثل وایس سیتی ارجاعاتش به صورت زخمی و راه کارلیتو.

آقا بازی یه چیزی تو مایه های آنچارتده ؟ یعنی حالت سندباکس خطی داره و گیم پلی هم شوتینگ ساده داره مثل آنچارتد یا order و اینا ؟
اگه اینطوریه با توجه به اینکه میگن داستان و گرافیک و اینا خوبه پس حتما باید بازیش کنم .

آقا بازی یه چیزی تو مایه های آنچارتده ؟ یعنی حالت سندباکس خطی داره و گیم پلی هم شوتینگ ساده داره مثل آنچارتد یا order و اینا ؟
اگه اینطوریه با توجه به اینکه میگن داستان و گرافیک و اینا خوبه پس حتما باید بازیش کنم .
آره شبیه اونها هست منتها خیلی سنگین تره بخاطر اینکه اسلحه ها قدیمین.
این به اضافه اسب سواری ، اتومبیل سواری ، چاقو بازی هست و دنیاش هم از یجایی به بعد تقریبا میشه گفت اپن ورلد میشه

View attachment VID_20250811_150618_576.mp4

خب بازی تموم شد و عجب تجربه کوتاه ولی خفنی بود! از خیلی جهات بعد شماره یک، بهترین نسخه این فرنچایز برای من محسوب میشه که مهمترینش داستانشه.
یه داستان مافیایی دارک تمام عیار که انتقام هم چاشنیش میشه و با کاراکترای به یاد موندنی و دوست داشتی اعم از لوکا و دون توریسی (یکی از بهترین کاراکترای خلق شده ویدیو گیم طی چندسال اخیره قطعا و بازیگرش امیدوارم تو گیم اواردز جایزه ببره) و دخترش ایزابلا تا آخر خودشو با شما همراه میکنه. جالبه که روایت داستان بازی که چپتر به چپتر دارکتر میشه با محیط گره خورده و به آخر بازی که میرسه بنا به یسری مسایل به انفجار میرسه عملا که اینو توی محیط هم میبینیم. مسائلی مثل وفاداری، عشق، تعهد و آزادی به زیبایی هرچه تمام به معرض نمایش گذاشته میشه که انصافا شخصیت اصلی یعنی انزو هم بعد تامی بهترین شخصیت اصلی این فرنچایزه مخصوصا که درگیری ذهنیش بین عشقش به ایزابلا و تعهدش به دون داستان قشنگی رو پدید آورده. در نهایت پایان بندی نهایی رو داریم که اگرچه همیشه این فرنچایز به یه مسیر قابل پیش بینی ختم میشه ولی یسری غافلگیری هم داره که به یاد موندنیش کرده.
چندتا از مراحل بازیم بشدت سینمایی و خاطره انگیز بودن (که گاها منو یاد انچارتد مینداخت حتی) از مسابقه ماشین سواری گرفته تا اون درگیری کلیسا و تعقیب و گریز دیوانه واری که روی پشت بومها اتفاق میفته. اوایل قرن بیستم سیسیل که پس زمینه همه اتفاقاس یجوری زیبا و چشم نواز طراحی شده که بارها و بارها مرحله رو ول میکردم طبیعت زیبا و شهر و روستاهای پرجزییاتش رو تماشا میکردم. تو بحث طراحی مپ بازی حقیقتا باید دست سازنده هاشو بوسید که اینقدر دقیق و جذاب دل به کار دادن و ای کاش میشد ساعتهای خیلی بیشتری تو نقشه ولچرخی کرد و گوشه و کنارهاشو گشت.
طراحی مراحلش چپتر به چپتر بهتر میشد و ماموریت ها تنوع خوبیم داشتن و برخلاف نسخه ۳ مراحل دری وری نچپونده بودن توش. شوتینگ بازیم اگرچه اولش خیلی توی ذوق زد ولی میشه بهش عادت کرد و از یجایی به بعد دیگه اذیتی نداره. تنوع لباسها و ماشینها و سلاح ها هم با توجه به زمان رویدادهای بازی خوب بود و چقدر گیم پلی روندن ماشینهاش دلچسب بود. تنها باگی که بهش خوردم یدونه تلپورت شدن انمی بود و یدونم اینکه اگه ریش برای انزو انتخاب کنین موقع دیالوگ با صورتش جابجا نمیشه و ثابت میمونه!! بجز این ۲تا باگی به چشمم نخورد. جزو معدود بازیایی هم بود که کلشو روی Quality Mode رفتم و اذیتی که نشدم هیچ، اتفاقا ۳۰ فریم خوبی برای من داشت و باعث شد از گرافیک تمیز بازی لذت ببرم. قطعا یکی از بهترین و زیباترین خروجی های گرافیکی این نسل رو داشته برام.
در کل Mafia: The Old Country این ۳ ۴ روز رو به تجربه خیلی قشنگ، درگیر کننده و جذابی برام تبدیل کرد و خداروشکر که درگیر حواشی مسخره ای نشدم که لذت بازیو ازم بگیره. بنظرم بعد نسخه اول، بهترین مافیا ساخته شده میتونه باشه و قشنگ مشخصه که دستشون اومده چی باید بسازن. رضایت عمومی اونایی که پلی دادن هم ثابت میکنه که با بازی خوبی طرفیم و امیدوارم که نسخه بعدی با بازگشت به حال و هوا و ریشه های مافیا ۱ زودتر ساخته و معرفی بشه.

خب بازی رو تموم کردم.
اول از همه آیا اون چیزی که میخواستم و دلیل خرید بازی بود برای من محقق شد؟قطعا.
دقیقا اون حس حال خوب کن و لذت بخش رو بازی به من داد
گرافیک بازی واقعا خوب بود و این نکته که محیط بازی در یک فضای روستایی شهری روایت میشد واقعا به زیبایی بصری بازی اضافه کرد.
داستان؟خیلی خوب و کاملا مثل یک دنیای مافیایی که حرف اول رو قدرت و پول میزنه نه دوستی.(هر چند درباره آخر بازی شاید بشه کمی بحث کرد)
شخصیت پردازی ها برای بعضی کارکتر ها معرکه بود و قطعا نفر اول دن توریسی بود.
چه قدر ابهت این مرد از صداش مشخص بود.😎
عشق بین انزو و ایزابلا که واقعا قشنگ بود.😊😊
به دور از این حاشیه های عصر جدید یک عشق قشنگ و پر از فداکاری رو بازی به تصویر کشید
درباره گیم پلی باید بگم که مبارزات با چاقو مشخصا تمرکز اصلی تیم سازنده بود و بدون هیچ شکی هم کاملا عالی بود
اما گان پلی بازی نمره کاملا متوسطی میگیره.اولین تجربه که واقعا خوب نیست ولی با گذر بازی گان پلی حس بهتری میده ولی خب ایرادات مشخصی داره.
مثلا شما با یه شاتگان میتونی یک دشمن رو از فاصله حتی دور هم بزنی که این باعث میشه عملا استفاده از بقیه سلاح ها بی معنی بشه.
افت فریم رو بعضی جاها تجربه کردم که نیاز به آپدیت داره.
بدون شک بهترین نسخه بازی بعد نسخه ۱ هست .
در مجموع از بازی واقعا راضی هستم و قطعا دوباره پلی میدمش

من ایندیاناجونز و دووم جدید و کالاف ونگارد بازی کردم مشکلی نداشتم

مافیا تنظیمات خاصی داره که مصرف cpu خیلی بالا می بره و دما روی ۱۰۰ بیاد و سیستم ریست شود ؟!!!!

راهنمایی کنید لطفا

گرافیکم ۳۰۸۰
سی پی یو ۹۷۰۰k
رم ۴۸ گیگ
روی SSD نصب شده . شیدرها اول بازی کامل نصب شد . درایور هم امدیت شده به آخرین ورژن . خود ویندوز ۱۰ هم آپدیت شده به آخرین ورژن

من ایندیاناجونز و دووم جدید و کالاف ونگارد بازی کردم مشکلی نداشتم

مافیا تنظیمات خاصی داره که مصرف cpu خیلی بالا می بره و دما روی ۱۰۰ بیاد و سیستم ریست شود ؟!!!!

راهنمایی کنید لطفا

گرافیکم ۳۰۸۰
سی پی یو ۹۷۰۰k
رم ۴۸ گیگ
روی SSD نصب شده . شیدرها اول بازی کامل نصب شد . درایور هم امدیت شده به آخرین ورژن . خود ویندوز ۱۰ هم آپدیت شده به آخرین ورژن
9700 و 3080 ؟

چه ظلم و ستمی به کارت گرافیک و سیستمت میکنی
سی پیو 8 سال پیش؟
حتی از یک سوم قدرت کارت گرافیکت استفاده نمیکنی و سی پیو بسیار ضعیفه برای UE5

• Wow
Reactions: Thundersky
هیچ جوره نمیتونم با ان بازی ارتباط بگیرم ، هرچقدر هم خوب باشه
از این میسوزم اینقدر صبر کردم آخرش شد این
انتظاز یه مافیا امریکایی رو داشتم
در وهله اول که از روز شروع معرفی بازی گفتن این بازی توی امریکا جریان نداره و توی سیسیل اتفاق میفته.
بعدشم هرکی بازی کرده از داستان و همین پس زمینه سیسیل رضایت داشته و تعریف کرده‌. بماند که از مافیا ۲ و ۳ که توی امریکا بودن شخصیتها و داستان به مراتب بهتری ارائه میکنه.
شما صبر کن من باب سلیقت بازی بعدی رو توی امریکا بسازن که ارتباط بگیری. چون اینکه توی امریکا نیست ایراد نیست که اتفاقا به نفع داستان تموم شده. صرفا سلیقس که خب منم دوس دارم اساسین توی ایران جریان داشته باشه ولی از نسخه اول اینطوری نبوده و پس لابد نباید هیچکدوم از شماره هاشو بازی کرده باشم و همشونو به باد اننقاد بگیرم! :D

در وهله اول که از روز شروع معرفی بازی گفتن این بازی توی امریکا جریان نداره و توی سیسیل اتفاق میفته.
بعدشم هرکی بازی کرده از داستان و همین پس زمینه سیسیل رضایت داشته و تعریف کرده‌. بماند که از مافیا ۲ و ۳ که توی امریکا بودن شخصیتها و داستان به مراتب بهتری ارائه میکنه.
شما صبر کن من باب سلیقت بازی بعدی رو توی امریکا بسازن که ارتباط بگیری. چون اینکه توی امریکا نیست ایراد نیست که اتفاقا به نفع داستان تموم شده. صرفا سلیقس که خب منم دوس دارم اساسین توی ایران جریان داشته باشه ولی از نسخه اول اینطوری نبوده و پس لابد نباید هیچکدوم از شماره هاشو بازی کرده باشم و همشونو به باد اننقاد بگیرم! :D
متاسفانه من نسبت به مافیا اینطوری هستم
مافیا 2 هم جزو تاپ های منه ، حتی با اوئن ضعف هاش هنوز هم وایبشو دوست دارم
فکر کنم 4-5 بازی بازی کردم
لیاقت یه ریمیک مثل 1 رو داره

آخرین ویرایش:
۳ ساعت از بازی رو رفتم

گرافیک هنری و رنگ بندی بی نظیره . سیسیل رو عالی پیاده کردند

گرافیک فنی و چهره ها خوب ولی در حد نسل ۸

صدا پیشه ها عالی حس رو منتقل می کنند

هوش مصنوعی معمولی

داستان و اتمسفر عالی

بازی خیلی رو کامپیوتر بهینه نیستش . یک بار کرش کرد و خطای گرافیک داد . من دارم اشتراکی می روم

9700 و 3080 ؟

چه ظلم و ستمی به کارت گرافیک و سیستمت میکنی
سی پیو 8 سال پیش؟
حتی از یک سوم قدرت کارت گرافیکت استفاده نمیکنی و سی پیو بسیار ضعیفه برای UE5
۲۴ درصد گلوگاه می شه فقط

تا حالا سیستم به من نه نگفته

ایندیاناجونز و doom The Dark Ages و call of duty vanguard و call of duty modern warfare 2 2022 روی تنظیمات high مثل باقلوا اجرا کرد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or