سلام
واقعا ضد حال خوردم. بازي در حد انتظار من نبود من با GTA IV خيلي حال ميكنم در حالي كه قبل از انتشار بازي خيلي ها در مورد اين بازي جو سازي كرده بودند كه مثلا اگه بياد GTA IV رو قورت ميده و از اين حرف ها ... نكات منفي تو بازي واقعا خودشو نشون ميداد. از گرافيك بازي بگير تا باگ هاي بازي.داستان بازي اصلا گيرا نيست. گرافيك تو نسخه XBox360 بخاطر سنگيني موتور پايه ضعيف بود. كاش از يه موتور پايه ديگه اي براي ساخت بازي استفاده ميكردند. من خودم نسخه PC رو از نظر اجراي گرافيك به خاطر قدرت سخت افزاري PC ستايش ميكنم. بازي طوري سنگين هست كه اگه دقت كرده باشد در كنسول xbox360 تا 720p بيشتر اجرا نميشه كه اين خودش يه نقطه ضعف بزرگيه. همچنين نرخ فريم بازي كه در جاهايي از بازي با افت فريم مواجه مي شيد. كنترل بد بازي هم براي شخصيت هم براي وسايل نقليه يكي ديگه از ضعف هاي اين بازي هست. وسايل نقليه بيخودي سنگين هستند طوري كه انگار سوار كاميون شديد. هوش مصنوعي بازي واقعا افتضاح بود. براي مثال تو خيابون روي يه نفر اسلحه بكشيد طرف تا 10 ثانيه نميفهمه كه بابا اين اسلحه واقعي نه يه اسباب بازي. گاهي همين هوش مصنوعي تيك ميزد طوري كه پليس هايي كه تو خيابون سوار ماشين بودند شما رو از پشت ديوار هم تشخيص ميدادند! صدا گذاري بازي معمولي بود خنده دار ترين جايي هست كه صداي افراد پليس تو كل نقشه ميپيچه. و نكات ضعف هاي ريز ديگه كه نخواهم گفت تا ابروي بازي از اين بيشتر نره !!!