نظرتون محترمه ولی بازی که نیومده و اصلا نمیدونیم چه خبره چرا اینقدر زود اظهار نظر میکنید ؟ گرافیکش که به GTA نمیرسه ...gta در مقابل مافیا سوسکی بیش نیست
من هم همين رو ميگم عمرا به GTA برسهنظرتون محترمه ولی بازی که نیومده و اصلا نمیدونیم چه خبره چرا اینقدر زود اظهار نظر میکنید ؟ گرافیکش که به GTA نمیرسه ...
gta در مقابل mafia بچه بازیه.من هم همين رو ميگم عمرا به GTA برسه
آقای محترم لطفا نظرتو به صورتکی مردم فکر کنن واقعا بچه بازیه نگو ...gta در مقابل mafia بچه بازیه.
غیر اخلاقی بودن چه ربطی داره به قشنگ یا زشت بودن بازی ؟حالا چرا انقدر شما متعصبی؟خوب راست میگه بنده خدا.gta خیلی غیره اخلاقیه:biggrin1:شماهام از ابتذال خوشتون میادا:biggrin1:مافیا کلاس داره
واقعا حرف زیبایی زدی.قضیه مافیا با gta مثل قضیه ماریو با mgs هست.البته نمیخوام به ماریو بی احترامی کنم ولی اصولا بازیی که بچه 5ساله میشینه بازی میکنه و هر کاری دلش میخواد تو بازی انجام میده غالبا محبوبیت بیشتری داره تا بازیی که هر کسی ازش سر در نمیاره.اصلا مقوله GTA با MAFIA جداست ولی در کل فکر کنم محبوبیت GTA بیشتر چون بیشتر GTA رو مردم میشناسند از بچه 4 5 ساله بگیر تا مرد 50 ساله!!!
ولی مافیا انتخاب کسایی هست که اهل فن باشند
WTF ? :confused:واقعا حرف زیبایی زدی.قضیه مافیا با gta مثل قضیه ماریو با mgs هست.البته نمیخوام به ماریو بی احترامی کنم ولی اصولا بازیی که بچه 5ساله میشینه بازی میکنه و هر کاری دلش میخواد تو بازی انجام میده غالبا محبوبیت بیشتری داره تا بازیی که هر کسی ازش سر در نمیاره.
دوست عزیز من فقط مثال زدم.یادمه وقتی vice city بازی میکردم بچهء همسایمون میومد خونمون دسته رو ازم میگرفت واسه خودش مثلا دوتا تیر در میکرد و بازی میکرد.منظورم نوع محبوبیت بازیه.WTF ? :confused:
حالت خوبه؟ :confused:
توی خارج از ایران نظارت کامل روی بازی کردن هست و هر بازی سنی داره و زیر 18 سال نمیتونه GTA بازی کنه مثل ایران .
GTA اینقدر باحاله که همه میشناسنش .
کی گفته که مافیا هرکسی ازش سر در نمیاره؟ اتفاقا GTA خیلی سخت ترم هست .
دوست عزیز موضوع اصلا open world بودن نیست.موضوع تم سینماتیک بازیه که فقط و فقط ماقیا همچین حال و هوایی داره.تو شماره یکش من اخر بازی بعد از مرگ قهرمان بازی از ته دلم گریه کردم.واقعا عجب سناریویی داشت.درس زندگی میداد.بچه ها انقدر فن بازی در نیارین بزارین مافیا بیاد همین طرفدارهای gta میگن عجب بازی ایه
من خودم gta دوست دارم اما مافیا با همه open world ها فرق داره یه جورایی حرفه ای تره