Bretta_1994 کاربر سایت Sep 5, 2010 #16 دوستان ول كنيد امتيازاتو! Review رو ول كرديد چسبيديد به اون. حالا نطر شخصيش بوده ديگه. . .
Daedalus کاربر سایت Sep 5, 2010 #17 نوشته شده توسط ^_GHOST_^: بعضی ها چشم دیدن موفقیت این بازی رو ندارن ...... بیشتر... اگه بازی خیلی مال بود میانگین امتیازیش خوب میشد .
نوشته شده توسط ^_GHOST_^: بعضی ها چشم دیدن موفقیت این بازی رو ندارن ...... بیشتر... اگه بازی خیلی مال بود میانگین امتیازیش خوب میشد .
Hosein M کاربر سایت Sep 5, 2010 #18 نوشته شده توسط spiderferi: اگه بازی خیلی مال بود میانگین امتیازیش خوب میشد . بیشتر... بیخیال فرهود جان.من خودم زحمت جواب دادن این تعصبات بی جهت رو به خودم نمیدم ---------------------------------------- در هر حال به خاطر نقد عالیتون تشکر
نوشته شده توسط spiderferi: اگه بازی خیلی مال بود میانگین امتیازیش خوب میشد . بیشتر... بیخیال فرهود جان.من خودم زحمت جواب دادن این تعصبات بی جهت رو به خودم نمیدم ---------------------------------------- در هر حال به خاطر نقد عالیتون تشکر
ps3 lover کاربر سایت Sep 6, 2010 #20 نوشته شده توسط Amir tataloo: دوست من شما بازیی که 8/5 گرفته رو مال نمیدونید؟ بیشتر... بعضی ها امتیاز پرستن ! :d وللش ! ما که کار خودمونو میکنیم کاری هم به امتیاز ممتیاز نداریم ! تازه گند هم نزد بازی ! از حد انتظار پایین تر بود ...
نوشته شده توسط Amir tataloo: دوست من شما بازیی که 8/5 گرفته رو مال نمیدونید؟ بیشتر... بعضی ها امتیاز پرستن ! :d وللش ! ما که کار خودمونو میکنیم کاری هم به امتیاز ممتیاز نداریم ! تازه گند هم نزد بازی ! از حد انتظار پایین تر بود ...
Apóllōn کاربر سایت Sep 6, 2010 #21 الکی بعضی ها بازی رو واسه خودشون گنده کرده بودن وگرنه بازی در حد و اندازه های خودش خیلی هم خوب بود.!
Molana کاربر سایت Sep 6, 2010 #22 به جز گرافیک بقیه ی امتیازها خوب بود . به نظرم حق گرافیک بازی 8 یا 9 بود .