Mafia II | PS3 پست اول تاپیک خوانده شود

خ
ياد بگيريد هم بازی خريدم هم کتاب خريدم :دی

دیوونه اریکم بهش ایمان دارم 85 درصد کتاب ها و مستنداش رو دیدم وقتب اینارو میخونی تازه میفمی کجا داری راه میری.
دوست عزیز این بحث ها قبلا تو تاپیک مربوطه انجام شده و بهتره تو تاپیک های خود بازی صحبتی در موردش نشه. ولی من الان که خودم دارم نسخه 360 رو بازی می کنم واقعا هیچ تفاوت چشمگیری با دمویی که از PSN دانلود کردم ندیدم.
من متاسفم جایی ندیدم تاپیکی در این مورد باشه اگه میشه بگید کجاس.Tnx

دیوونه اریکم بهش ایمان دارم 85 درصد کتاب ها و مستنداش رو دیدم وقتب اینارو میخونی تازه میفمی کجا داری راه میری.

من متاسفم جایی ندیدم تاپیکی در این مورد باشه اگه میشه بگید کجاس.Tnx
برای بحث در مورد مقایسه ی گرافیک سه نسخه به این تاپیک مراجعه کنید.

صدرا من که بازی کردم و الان chapter 12 هستم. واقعا بازی بهم نچسبید و شماره یکش خیلی خیلی بیشتر از این بهم حال داد. یک جوری بازی رو ساخته بودن که انگار اسلحه گذاشتن رو شقیقه آدم و میگن بدو که وقت کم داریم باید بازی رو زود تموم کنیم. به نظر من داستانش این جوری پیش میره.

رانندگی بازی هم یکم زیادی هست و چون شهر کوچیکه بعد از یک مدت خسته کننده میشه. گیم پلی بازی هم که به جز Fightingها چیزی جدید نداشت و سلاح ها همونا بودن. موسیقی هم به نظرم خیلی شبیه Mafia I بود و دقیقا تو یک مغازه لباس فروشی یکی از موسیقی های اون زمان رو شنیدم.

صداگذاری بازی به نظر من عالی بود و واقعا در حد یک فیلم بود. این نکته هم که تو اخبار رادیو خبرهای مهم رو میگفتن خیلی جالب بود که در واقع اکثرش کارهایی بود که شما کرده بودید و می گفت و در ادامه گوینده خبر می گفت پلیس اطلاعات بیشتری نداره.

البته در مورد gameplay باید این رو بگم که توی رانندگی این تغییرات روی ماشین و عوض کردن پلاک جالب بود. اما در مجموع بخوایم حساب کنیم یک بازی خوب بود که ارزش بیشتر از 8 رو نداره چون کمبودهای زیادی داشت و داستان عالی در اون حدی که میگفتن نداشت. این نظر من هست

من هم ديشب تا ساعت 3 بيدار بودم و بازي رو تموم كردم روي 71%
بايد بگم كه اونچيزي كه تو ذهنم بود رو براورده نكرد.
بهترش رو برهان تو پست بالا توضيح داده پس من نميگم.
به نظر من اين 80 تومني كه بابتش دادم رو كمي مي ارزيد و در بيشتر نكات نمي ارزيد.

صدرا من که بازی کردم و الان chapter 12 هستم. واقعا بازی بهم نچسبید و شماره یکش خیلی خیلی بیشتر از این بهم حال داد. یک جوری بازی رو ساخته بودن که انگار اسلحه گذاشتن رو شقیقه آدم و میگن بدو که وقت کم داریم باید بازی رو زود تموم کنیم. به نظر من داستانش این جوری پیش میره.

رانندگی بازی هم یکم زیادی هست و چون شهر کوچیکه بعد از یک مدت خسته کننده میشه. گیم پلی بازی هم که به جز Fightingها چیزی جدید نداشت و سلاح ها همونا بودن. موسیقی هم به نظرم خیلی شبیه Mafia I بود و دقیقا تو یک مغازه لباس فروشی یکی از موسیقی های اون زمان رو شنیدم.

صداگذاری بازی به نظر من عالی بود و واقعا در حد یک فیلم بود. این نکته هم که تو اخبار رادیو خبرهای مهم رو میگفتن خیلی جالب بود که در واقع اکثرش کارهایی بود که شما کرده بودید و می گفت و در ادامه گوینده خبر می گفت پلیس اطلاعات بیشتری نداره.

البته در مورد gameplay باید این رو بگم که توی رانندگی این تغییرات روی ماشین و عوض کردن پلاک جالب بود. اما در مجموع بخوایم حساب کنیم یک بازی خوب بود که ارزش بیشتر از 8 رو نداره چون کمبودهای زیادی داشت و داستان عالی در اون حدی که میگفتن نداشت. این نظر من هست
راستش تمام حرفات درسته فقط اينم هست كه عجيبه كه بازي رو شبيه GTA كرده بودن driving زيادي داشت! Mafia III هم حتما مياد اينطؤر كه تمومش كردن!

از اونجا که نسخه اوّلم اونجوری از نظر جهان شاهکار نبود من زياد انتظارمو بالا نبردم واسه همين الان کامل دارم از لذت ميبرم از بازی!;)
در ضمن اگه با اصطلاحات ايتاليايی های آمريکا و کلاً مافيا و سنت ها اونا آشنايی داشته باشيد به يه نکته هايی پی ميبرين که خيلی شيرينه!

البته من علاقه خاصی به اون دوران دارم!

از اونجا که نسخه اوّلم اونجوری از نظر جهان شاهکار نبود من زياد انتظارمو بالا نبردم واسه همين الان کامل دارم از لذت ميبرم از بازی!;)
من هم انتظارم رو بالا نبرده بودم و کاری هم به جهان ندارم و نظر خودم رو گفتم. به نظر من شماره یک خیلی خیلی از این نسخه بهتر بود. همون مرحله مسابقه ماشین ها تو Mafia 1 اندازه نصف این بازی زمان می برد و بقیه مراحل که بماند. خلاصه این نظر من هست و از نظر تو هم بازی عالی هست و قابل احترامه.

من هم انتظارم رو بالا نبرده بودم و کاری هم به جهان ندارم و نظر خودم رو گفتم. به نظر من شماره یک خیلی خیلی از این نسخه بهتر بود. همون مرحله مسابقه ماشین ها تو Mafia 1 اندازه نصف این بازی زمان می برد و بقیه مراحل که بماند. خلاصه این نظر من هست و از نظر تو هم بازی عالی هست و قابل احترامه.

شايد يکی از علت هايی که خيليا خوششون نمياد اين باشه که يکمی زيادی اون جو سنگين و سياه و غم زده مافيا و دهه 40 رو واقعی شبيه سازی کردن!

شايد يکی از علت هايی که خيليا خوششون نمياد اين باشه که يکمی زيادی اون جو سنگين و سياه و غم زده مافيا و دهه 40 رو واقعی شبيه سازی کردن!
نمیدونم من که خیلی جو سنگینی رو تو بازی ندیدم. نمی دونم chapter چند هستی ولی اواسط و اواخر بازی شادی و خوشی و بی تفاوتی نسبت به بعضی مسائل رو هم می بینی. مردم شهر و فروشگاه ها هم که همه خوشحال بودن و وقتی از یک جایی خرید می کردی با صدای شاداب می گفت امیدوارم دوباره ببینمتون و ..... من خیلی سیاهی و غم زدگی ندیدم.

من هم الان چپتر 9 هستم و واقعا هم انتظاراتم رو برآورده نکرده
مشکلاتش کم نیست مثل:
وجود باگ-رانندگی های نه چندان لذت بخش-مشکلاتی در کاورگیری-گرافیک معمولی-عدم آزادی عمل های زیاد در شهر و ...
من با شماره یک زندگی کردم به قول یکی از دوستان همون مرحله رالی مافیا 1 به اندازه کل شماره 2 می ارزه
در ضمن داستان هم تا اینجا که رفتم آنچنان خوب نبوده
یه جاهایی بدتر از فیلم هندی میشه:d
داستان بیشتر به درد فیلم میخوره تا بازی مثلا تو چپتر 6 عملا گیم پلی خاصی وجود نداره و فقط روایت داستانه!
ولی در کل باز به عشق مافیا داریم بازیش میکنیم نکات خوب زیادی هم بازی داره که دیگه حوصله ندارم بنویسمشون
حالا تموم کردم دوباره مزاحم میشیم:d

• Like
Reactions: Fëanor
نمیدونم من که خیلی جو سنگینی رو تو بازی ندیدم. نمی دونم chapter چند هستی ولی اواسط و اواخر بازی شادی و خوشی و بی تفاوتی نسبت به بعضی مسائل رو هم می بینی. مردم شهر و فروشگاه ها هم که همه خوشحال بودن و وقتی از یک جایی خرید می کردی با صدای شاداب می گفت امیدوارم دوباره ببینمتون و ..... من خیلی سیاهی و غم زدگی ندیدم.

تو اگه دقت کنی ميبينی دهه 40 همه چی سرد و بی روح کار شده ولی دهه 50 يهو همه چی شاد ميشه!

علتش هم شرايط آمريکا تو دوران بعد از جنگ و زمان حکومت مافياس! اما دهه 50 چون آغاز شکوفايی آمريکا و دورانيه که هنوز توش هستن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or