صدرا من که بازی کردم و الان chapter 12 هستم. واقعا بازی بهم نچسبید و شماره یکش خیلی خیلی بیشتر از این بهم حال داد. یک جوری بازی رو ساخته بودن که انگار اسلحه گذاشتن رو شقیقه آدم و میگن بدو که وقت کم داریم باید بازی رو زود تموم کنیم. به نظر من داستانش این جوری پیش میره.
رانندگی بازی هم یکم زیادی هست و چون شهر کوچیکه بعد از یک مدت خسته کننده میشه. گیم پلی بازی هم که به جز Fightingها چیزی جدید نداشت و سلاح ها همونا بودن. موسیقی هم به نظرم خیلی شبیه Mafia I بود و دقیقا تو یک مغازه لباس فروشی یکی از موسیقی های اون زمان رو شنیدم.
صداگذاری بازی به نظر من عالی بود و واقعا در حد یک فیلم بود. این نکته هم که تو اخبار رادیو خبرهای مهم رو میگفتن خیلی جالب بود که در واقع اکثرش کارهایی بود که شما کرده بودید و می گفت و در ادامه گوینده خبر می گفت پلیس اطلاعات بیشتری نداره.
البته در مورد gameplay باید این رو بگم که توی رانندگی این تغییرات روی ماشین و عوض کردن پلاک جالب بود. اما در مجموع بخوایم حساب کنیم یک بازی خوب بود که ارزش بیشتر از 8 رو نداره چون کمبودهای زیادی داشت و داستان عالی در اون حدی که میگفتن نداشت. این نظر من هست