Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
بچه ها به نظرتون این چپتری که ویتو میره زندان یه کم اون صحنه های اولش کپه فیلم shawshank redemption نبود؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:-/:)) ولی من که با این تقلیدا مشکلی ندارم چون اصلا به من ربطی نداره و قصد بدی هم نداشتم فقط میخواستم یکم یاداوری کنم:d
100% تائید میشه :d از حرف های رئیس زندان و رفتار نگهبانا گرفته تا طراحی محیط و سلول های زندان و اون چند تا دوست عزیز(:d) که تو حموم ویتو رو اذیت میکردند(اشاره به Sisters تو Shawshank Redemption)!

چند سوال از داستان :

چرا تامی کشته شد ؟(توسط ویتو ، تامی چه ربطی به ویتو داشت؟)
چرا جو کشته شد ؟
چرا هنری کشته شد ؟
بابای ویتو کجا بود ؟
......همین دیگه ، اگه سوالی به ذهنم رسید ، میپرسم:d

خسته نباشی . میگم اگر زبانت در حد صفر هم بود با دیدن فیلم ها و حرکات باید یه چیزهای متوجه میشدی :d جواب سوالات رو تو اسپویلر میزارم ...

1- تامی هیچ ربطی به ویتو ( ویلو ) نداشت فقط تو یه مرحله Joe از طرف Eddie ماموریت گرفت بره تامی رو بکشه و بعدش هم دستمزدش رو دریافت کنه .

2- جو برای این کشته شد که Wong رو کشت . قرار بود Vito هم بکشن برای جلوگیر از جنگ بین این دو گروه مافیایی که وقتی Vito رفت و اون یارو تو مرحله آخر رو کشت Leo اجازه داد زنده بمونه .

3- هنری به این خاطر کشته شد که مامور اطلاعاتی دولت بود و جاسوسی میکرد و وقتی اون Wong بی ناموس :d فهمید به طرز ناجوری کشتش .

4- بابای ویتو مرده بود ( عجل اجاره نداده بود تو بازی شرکت کنه )

سوال موال در مورد داستان دارید در خدمتم :d

راستی این خوشگلی Vito نزدیک بود کار دستش بده . تو حموم اون چند نفر میخواست بک*** 8->

آخرین ویرایش:
دوستان تموم شد.حالا چی بازی کنیم؟
یه دو تا بازی معرفی کنید.

ممنون.

سلام

save بازی در این آدرس البته در ویندوز 7 :

C:\ USER \....\ APPLICATION DATA \ LOCAL \ 2KGAMES
اینم برای XP : ؟

Windows Vista \ 7:
C:\Users\YourUserName\AppData\Local

XP:
D:\Documents and Settings\YourUserName\Application Data

خسته نباشی . میگم اگر زبانت در حد صفر هم بود با دیدن فیلم ها و حرکات باید یه چیزهای متوجه میشدی :d جواب سوالات رو تو اسپویلر میزارم ...

1- تامی هیچ ربطی به ویتو ( ویلو ) نداشت فقط تو یه مرحله Joe از طرف Eddie ماموریت گرفت بره تامی رو بکشه و بعدش هم دستمزدش رو دریافت کنه .

2- جو برای این کشته شد که Wong رو کشت . قرار بود Vito هم بکشن برای جلوگیر از جنگ بین این دو گروه مافیایی که وقتی Vito رفت و اون یارو تو مرحله آخر رو کشت Leo اجازه داد زنده بمونه .

3- هنری به این خاطر کشته شد که مامور اطلاعاتی دولت بود و جاسوسی میکرد و وقتی اون Wong بی ناموس :d فهمید به طرز ناجوری کشتش .

4- بابای ویتو مرده بود ( عجل اجاره نداده بود تو بازی شرکت کنه )

سوال موال در مورد داستان دارید در خدمتم :d

راستی این خوشگلی Vito نزدیک بود کار دستش بده . تو حموم اون چند نفر میخواست بک*** 8->
=)):))آره ....
------------
ممنون .
متوجه شده بودم اما میخواستم واضح بفهمم .;)
(انگلیسی ـم خوبه بابا حوصله نداشتم گوش بدم :p)

اینا سوال جدید ::d:d:d:
1-eddi چه ربطی به تامی داشت ؟
2-چرا ما اون یارو که توی مرحله آخر بود رو کشتیم ؟
3-وقتی ما رفتیم بریم اون یارو رو بکشیم (مرحله آخر) ، جو اونجا چیکار میکرد ؟، همچنین چرا اسلحه گذاشت رو شقیقه ـمون ، و .... ، پس اگه اینطور هست جو هم باهامون همکاری کرده بود تو کشتن اون یارو پس چرا کشتنش ؟!
4-اقای گالانته (Leo) ، چرا هم تو زندان بود ؟ و تو مافیا چیکاره بود ؟

Last edited by a moderator:
داستان بازی روانی بود گرافیک بازی خوب بود اگه از فیزیک فاکتور بگیریم بازی با گرافیک بهتر مثل مترو و کرایسیس وجود داره.
1تست با کارت 4670 داشتم که روی های با AA البته بدون فیزیک 30 فریم راحت میداد.
چند نفرم گفته بودن رانندگی تو حالت نورمال براشون سخت بوده به نظر من نورمال بهتر بود و به نظرم 1قفل کلیدی داشت(وقتی مثلا به کلید چپ رو میزدی ماشین 6متر به چپ نمیرفت و استاندارد کمی به چپ میرفت وقتی میگرفتیش به اندازه به هر سمتی میرفت تو خیلی از بازیها همچین چیزی ندیدم که رانندگی کاملا با کیبرد سازگاری داشته باشه...)
فیزیک بازیم که همه میدونن برای چی بوده دیگه گفتن نداره.
خوب در اخر امیدوارم بازیهایی که تا اخر امسال قرار بیاد بیشتر همه رو راضی کنه.

دستت درد نکنه دوست عزیز خیلی گلی :p:p
فقط یه چیز دیگه میشه بگید همون اعتراف هایی که میگید چی هست؟؟؟
مثلا شمارو بگیرن بندازن زندان چی اعتراف میکنی؟:d

کارایی که سالیری بهشون میگفت رو اعتراف میکرد. بعضی از لودینگ ها هم جملات پندآموز بود

مثلا شمارو بگیرن بندازن زندان چی اعتراف میکنی؟:d

کارایی که سالیری بهشون میگفت رو اعتراف میکرد. بعضی از لودینگ ها هم جملات پندآموز بود

خوب میدونم اینو دیگه :d:d:d
منم متن همون جملات یا اعترافا رو میخوامواگه کسی میدونه بگه خیلی ممنون میشم

خوب اگه ویتو کاری میکرد خودش 100% میمرد. ویتو ایتالیایی بود و وقتی رفتید چینی ها رو کشتید چینی ها فهمیدن که ایتالیاییها بودن که یهشون حمله کردن به همین خاطر میخواستن باهاشون بجنگن. اون یارو هم که کشتید دشمن مشترک جفتشون بود که اگر میکشتیش خیلی حال میکردن باهات به همین خاطر نکشتنت.

توی لودینگ ها هم اعترافات تامی آنجلو تو دادگاه رو مینویه که نشون میده داستان شماره ی 1 بازی واقعی بوده.
به نظر من هنوز معلوم نیست ویتو به خاطر جو کاری کرده باشه یا نه ! باید ادامه داشته باشه
اونی هم که مرحله اخر میکشتی کارلو فالکونه بود رئیس خونواده فالکونه. واسه این کشتیمش که دسته مامورای فدرال بهش نرسه و کارای خونواده لو نره. و البته ویتو به یه دلیل شخصی هم کشتش. اینکه می دونست پدر ویتو به دست درک کشته شده و چیزی نگفته بود.
به نظر من یکی از قشنگ ترین دیالوگ های بازی این بود :
ویتو می گه : ” توی این ده سال اخیر زندگیم تنها کاری که کردم کشتن بود. به خاطر کشور . به خاطر پول. به خاطر خانواده. ولی اینبار به خاطر خودمه ”

بازی از همه لحاظ به نظر من زیبا و درگیر کننده بود. گرافیک و فیزیکش که عالی بود به نظر من.
در باره تقلید از جی تی ای . باید بگم که. بیشتر المان های بازی مثل شماره اول بود. پرداخت جریمه. دستگیر شدنت همونطوری بود. حتی پشت فرمون که میمردی. درست نمیگم ؟؟
از لحاظ فنی هم که بعضی از دوستان گفته بودن. به نظر من بازی نور پردازی . سایه زنی. تکسچر و بیشتر از همه فیزیک خیلی عالیی داشتو فقط شما یه بارونی تنتون کنید و روی فیزیک های به نحوه حرکتش دقت کنید.
از لحاظ هنری و دقت کردن به جزئیات هم کی به نظرم شاهکار بود. هیچوقت از دیدن بارونش خسته نمیشم. جالبیش این بود که توی بارون draw distance ه بازی پایین میومد. کنترل ماشینا سخت تر میشد . مخصوصا رو حالت شبیه ساز.
شخصیت پردازی بازی خیلی عالی بود. طوری که من واقعا با شخصیت جو حال میکردم. یه جوری انگار میشناسمش.
خیلی وقت بود یه همچین بازی نکرده بودم.
خیلی بهم چسبید.
روی هارد ۱۱ ساعت طول کشید.
که به نظر من روی حال هارد بعضی جاها اعصابتون به هم میریزه.
چون همش دشمنا توی کاورن و با ۴ تا گوله هم میمیرید. شایدم وقتی فک میکنید همرو کشتید یکی پشت یه دیوار باشه بعد اون خوشی یه بعد کلی زهر مارتون میشه !
من به بازی ۱۰ از ۱۰ می دم.
هیچوقت هم این شاهکار رو فراموش نمی کنم !

وقتی که جو دم خونه میاد دنبالت ، تمام این موضوع رو توضیح میده و میگه ، یه نفر از یه خانواده ی دیگه که در شهر دیگه ای هست ، نامه ای به ادی داده که شخصی رو بکشیم و ادی اون نامه رو به من داده و نحوه ی کامل انجام کار رو برای من توضیح داده ، اینم عکسشه ..
به این دلیل که از جنگ جلوگیری بشه ، ما کشته نشیم و بتونیم چینی ها رو راضی کنیم .. البته یکی از بچه ها گفت دست ماموران فدرال بهش نرسه ، ولی من چیزی در این باب متوجه نشدم ..
3-وقتی ما رفتیم بریم اون یارو رو بکشیم (مرحله آخر) ، جو اونجا چیکار میکرد ؟، همچنین چرا اسلحه گذاشت رو شقیقه ـمون ، و .... ، پس اگه اینطور هست جو هم باهامون همکاری کرده بود تو کشتن اون یارو پس چرا کشتنش ؟!
خب فالکونی میخواست مارو بکشه ، و به جو گفته بود بیاد اونجا تا این کار رو انجام بده .. ( دلیل آنچنانی نداشت ) .. اگر دقت کرده بودی ، گالانته میگه که جو در معامله ی ما نبود ، و معامله این بود که اگر ما فالکونی رو بکشیم جون خودمون رو نجات میدیم ..
خیلی سادست ، یکی از اعضای رده بالای مافیا بود که توی زندان افتاده بود ..

=)):))آره ....
------------
ممنون .
متوجه شده بودم اما میخواستم واضح بفهمم .;)
(انگلیسی ـم خوبه بابا حوصله نداشتم گوش بدم :p)

اینا سوال جدید ::d:d:d:

۱.نمیدونم برو از خودش بپرس.
چیزی گفته نشد تو داستان.
۲.بالا گفتم.
۳.فالکونه بهش قول داده بود که اگه ویتو رو بکشه واسش یه گروه راه اندازی میکنه و میتونه واسه خودش یه خانواده مافیایی داشته باشه.
۴. لیو یکی از کله گنده های خونواده فالکونه بود. که به خاطر اینکه فهمیده بود کارلو . توی کار مواد ه کارلو می خواست بکشتش. و... که ما باعث شدیم هنری نکشش.
ببخشید من با موبایلم نتونستم پست قبلی رو ویرایش کنم.
جواب کسایی که می گفتن چرا نمیشه توی بازی آزادانه چرخید. : سبک بازی open world ه یعنی توی مپ بازی آزاد هستی از هرجا که می خوای ماموریتت رو انجام بدی منظورم اینه که از هر مسیری. و سند باکس نیست که بشه آزادانه چرخید.
برای اون فدرال و فالکونی :
به صحبتهایی که لیو با ویتو توی ماشین داره گوش بدید. میگه هنری جاسوس بوده که اومده توی خونواده. و حالا هم مامورای فدرال میخوان برن سراغ کارلو. وپس هرچی زود تر بکشیمش بهتره و یه دقیقه هم یه دقیقست.
البته برای جلوگیری از جنگ هن بود درسته .

آخرین ویرایش:
به نظر من هنوز معلوم نیست ویتو به خاطر جو کاری کرده باشه یا نه ! باید ادامه داشته باشه
اونی هم که مرحله اخر میکشتی کارلو فالکونه بود رئیس خونواده فالکونه. واسه این کشتیمش که دسته مامورای فدرال بهش نرسه و کارای خونواده لو نره. و البته ویتو به یه دلیل شخصی هم کشتش. اینکه می دونست پدر ویتو به دست درک کشته شده و چیزی نگفته بود.
به نظر من یکی از قشنگ ترین دیالوگ های بازی این بود :
ویتو می گه : ” توی این ده سال اخیر زندگیم تنها کاری که کردم کشتن بود. به خاطر کشور . به خاطر پول. به خاطر خانواده. ولی اینبار به خاطر خودمه ”

بازی از همه لحاظ به نظر من زیبا و درگیر کننده بود. گرافیک و فیزیکش که عالی بود به نظر من.
در باره تقلید از جی تی ای . باید بگم که. بیشتر المان های بازی مثل شماره اول بود. پرداخت جریمه. دستگیر شدنت همونطوری بود. حتی پشت فرمون که میمردی. درست نمیگم ؟؟
از لحاظ فنی هم که بعضی از دوستان گفته بودن. به نظر من بازی نور پردازی . سایه زنی. تکسچر و بیشتر از همه فیزیک خیلی عالیی داشتو فقط شما یه بارونی تنتون کنید و روی فیزیک های به نحوه حرکتش دقت کنید.
از لحاظ هنری و دقت کردن به جزئیات هم کی به نظرم شاهکار بود. هیچوقت از دیدن بارونش خسته نمیشم. جالبیش این بود که توی بارون draw distance ه بازی پایین میومد. کنترل ماشینا سخت تر میشد . مخصوصا رو حالت شبیه ساز.
شخصیت پردازی بازی خیلی عالی بود. طوری که من واقعا با شخصیت جو حال میکردم. یه جوری انگار میشناسمش.
خیلی وقت بود یه همچین بازی نکرده بودم.
خیلی بهم چسبید.
روی هارد ۱۱ ساعت طول کشید.
که به نظر من روی حال هارد بعضی جاها اعصابتون به هم میریزه.
چون همش دشمنا توی کاورن و با ۴ تا گوله هم میمیرید. شایدم وقتی فک میکنید همرو کشتید یکی پشت یه دیوار باشه بعد اون خوشی یه بعد کلی زهر مارتون میشه !
من به بازی ۱۰ از ۱۰ می دم.
هیچوقت هم این شاهکار رو فراموش نمی کنم !
واقعا یکی پیدا شد که این بازی رو درک کرد!!!!!!!!!!111

از آقایون یکی جواب منو بده تو لودینگ ها یه چیزایی از تامی آنجلو مینویسه یکی لطف کنه بگه چی میگه؟

راستش انقدر لودینگاش سریع میره و میاد که من اصلا نمی فهمم چی شد. اگه یکب متناشو بزاره خیلی خوب میشه.
ترجمشون کنیم ؟؟
یه چیز باحال.
توی بازی الان رفتم کفشام رو واکس زدم. :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or