Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
کلا نقشش انقدره؟

کوچیک نیست؟
بله همین قدره-محیط رو یجوری ساختن و خیابونها رو یجری بهم پیوند زدن-که بابای ادم درمیاد از یه نقطه به یه نقطه دیگه برسه!حوصلت سر میره یه جاهایی:دی

درود بر همه
ما هم امروز بازی گرفتیم خواب بی نهایت زیبا و هیجانی هست من به شخصه هیچ مشکلی و باگی در بازی ندیدم ....گرافیک بازی خیلی چشم نواز هستو در البته از همه بهتر فیزیک بازی هست که خیلی بیشتر از همه موارد به چشم می اید ......
واقعا نمره بازی باید 10 می شد ........
ما که به بازی نمره 10 را می دیم

یه سوال تکراری:

ورژن اصلی بازی چندتا dvd هست؟

بازی ورژن اصلی 2 دی وی دی یا یک دی وی دی 9 هستش! اما بعضی مغازه دار های بی انصاف میان بازی روی 3 دی وی دی یا 4 دی وی دی می زنند! :)

---------------
راستی من شنیدم تو نسخه اصلی ماشین ها بوق نمی زنند!صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ :d
جدی می گم از یک نفر شنیده بودم!

مربوط بهداستانه
کسایی که آخر شماره 1 رو یادشونه بخونن!
یکی میره دم در خونه تامی ازش میپرسه تامی آنجلوس (آخر شماره 1)بعد میگی از طرف سالیاری نامه دارم میکشتش!اون یارو که تامیو میکشه ویتو بوده ها!!!!دیدین ربط دو بازیو به هم دیگه!

یه نکته خیلی مهم : رانندگی پیش فرض بازی گیم پلیش افتضاحه حتما وقتی وارد بازی شدید سریع حالت رانندگی بازی رو تو تنظیمات به صورت simulator در بیارد . اول که گیم پلی وسایل نقلیه بازی رو دیدم نزدیک بود بازی رو پاک کنم از رو هارد اما وقتی به simulator تغییرش دادم مثل مافیا 1 شد الان تازه داره یه جورایی منو یاد مافیا 1 میندازه ...

• Like
Reactions: Thomas_Anders
سلام
من اون جایی که derek رو میکشم بعدش گیر کردم بالا صفحه مینویسه که
rob shops or spring cars to bursney
و وقتی کلید tab رو میزنم بالای نقشه مینویسه
تو نقشه هم هیچ علامتی نزده لطفا راهنماییم کنید که باید چکار کنم

آخرین ویرایش:
سلام....
یک سوال...........
من درجه هارد رو انتخاب کردم و چپتر 1 هم رفتم(حدود 10 دقیقه) و ابتدای چپتر 2 از بازی بیرون اومدم................
وقتی رفتم قسمت لود چپتر دیدم علامت درجه هارد رو کنار چپتر 1 زده و غلامت درجه اسون رو کنار چپتر 2 ...........ایا این به این خاطره که چپتر2 تموم نشده؟........یعنی ادامه بازی هم با همون درجه سخت ادمه پیدا میکنه؟
امیدوارم سوالم رو واضح پرسیده باشم.............
ممنون........
ولی خداییش شاهکاره

یک بار گفتم که هرچیزی در مورد کرک و نصب بازی و کلآ مشکلات بازی میخواین بنویسین , توی این تاپیک باشه. ولی به هر دلیلی بعضی دوستان یا اون پست رو ندیدن یا نخواستن ببینن. از این به بعد به جز پاک کردن پست های این چنینی توی این تاپیک , اخطار هم به این پست ها داده میشه.
توی پست اول تاپیک هم نوشتم تا دیگه بهانه ای در کار نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or