Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
بازی بسیار زیبایی هست هم از نظر گرافیکی و هم از نظر داستانی و گیم پلی. به نظر من این بازی از GTA IV

بهتر هست. (البته نظر شخصی منه).

راستی مگه قرار نبود اون مرحله ی دمو توی بازی اصلی نباشه؟

سلام
من تو اون مرحله ای هستم که باید به 6 تا پمپ بنزین برم ولی هر کار میکنم به آخری نمیرسم:( آخه وقت کم میارم باید تا قبل از نیمه شب به هر 6 تا سر بزنم ترتیب رفتن به پمپ بنزین ها به چه صورته

دوست عزیز خیلی خوشیا!!!!

بزار به دستمون برسه.یکم باهاش ور بریم.بعد شما مشکل مرحله بکش وسط.عجبا!!!!

سلام
من تو اون مرحله ای هستم که باید به 6 تا پمپ بنزین برم ولی هر کار میکنم به آخری نمیرسم:( آخه وقت کم میارم باید تا قبل از نیمه شب به هر 6 تا سر بزنم ترتیب رفتن به پمپ بنزین ها به چه صورته

د
وست عزیز باید اول از همه 6 تا پمپ بنزین که بهت نزدیکن رو بری . در ضمن نیازی نیست از ماشین پیاده شی . همون طوری که سوار ماشین هستی برو تو پمپ بنزین و دکمه ی E رو یک بار بزن .
*

آخرین ویرایش:
دوست عزیز باید اول از همه 6 تا پمپ بنزین که بهت نزدیکن رو بری . در ضمن نیازی نیست از ماشین پیاده شی . همون طوری که سوار ماشین هستی برو تو پمپ بنزین و دکمه ی E رو یک بار بزن .*

چیزی به نام اسپویلر به گوش کسی اینجا خورده؟! اصلا چی هست این اسپویلر ؟!

چیزی به نام اسپویلر به گوش کسی اینجا خورده؟! اصلا چی هست این اسپویلر ؟!
نمی دونم ، منم شنیدم به کار میاد ، گویا یک متنی رو در یک جایی مخفی می کنه نمیذاره بقیه ببینن تا لذت مقوله مورد نظر از دست نره
شکلشم اینطوری بود
spoiler.gif
، فکر کنم خودشه ، شنیدم اکثر جاها ازش استفاده می کنن و جز قوانین هست ، اینجارو نمیدونم ، ولی ضرر نداره

بچها خواستم بگم من بازیش کردم واقعا نظرم عوض شد و خیلی زیاد از بازی خوشم اومد. واقعا چیز خیلی شاخیه فقط یه سری باگ کوچولو داره. که اونم می‌شه ازش چشم پوشی کرد.

دوست عزیز اینجا هنوز فرهنگ جواب دادن نداره ! اینجا جای اساتیده و واسه ادمایی که سوال دارن جایی نیست ! کسر شان میشه اگه جواب درست و محترم بدن !

همچین بدم نگفتما.من که نمیخواستم بد جواب بدم.لحنش بد شد.قصدم بد نبود.خوب خودشم تقصیر کاره.ببخشید.
SORRY.

لطفا سکانس اول بازی رو توضیح بدید تو نسخه اصلی چیه(تو اسپویلر)
چون من یه نسخه خریدم و میخوام بدونم کرکش کدوم یکی از ایناست که شما گزاشتین

ای کاش بازی ساخته نمی شد.

تو خاطرها باید می موند.

خیلی از سایتها نمره بسیار پایینی دادند.

بازی ارزشش رو از دست داد. ای کاش مافیا2 ساخته نمی شد.

آقا من نصب کردم رو بعد از چپتر اول چپتر دوم که وقتی با دوستمون دور توی شهر میزنمی و بعد باید برین خونه من شروع به بازی کردم هرچی دکمه ی W رو میزدم میاومد عقب !!!!!!!!!!بعد S رو زدم دیدم میر جلو این از چی؟؟؟؟ از اون گذشته وقتی داشتم راه میرفتم صدای قلم می اومد و تصویر مثل این که زیاد رنگی نباشه (مثل این مونه که انگار جونت کمه داره هی صدای قلب پخش می شه) من یکم بازی کردم گفتم شاید درست بشه اقا رفتیم خوابیدیم (توی بازی) بیدار شدیم از خونه رفتیم بیرون اونجا که با یه پسره درگیر می شم منو زد افتادم زمین با همون ضربه ی دوم بعد هرچی کلید زم بلند شه از رو زمین تکون نمی خورد اینه که اعصابم خورد شد اومد بیروون از باشی مشکل از کرکه؟؟؟
آقا چی کار کنیم یعنی فعلا باید غید بازی رو زد؟؟؟
ممنون

ای کاش بازی ساخته نمی شد.

تو خاطرها باید می موند.

خیلی از سایتها نمره بسیار پایینی دادند.

بازی ارزشش رو از دست داد. ای کاش مافیا2 ساخته نمی شد.

سلام
ممکنه لینک سایت ها مرتبط که انتقاد کردند بزارید
میخواهم بدونم از چه نظر ضعف داشته
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or