Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
سایت های مختلف چیزیشون نشده بلکه این Gamer های ایرانین که یه انتظارات عجیبی از MAFIA

دارن!

خب شما چه انتظاراتی دارین از بازی که حدود 6-7سال روش کار کردند؟!
و با داستانی که ظاهرا 800 صفحه هستش؟!
اگر شما نسخه دمو را بازی کنید متوجه می شید برای این بازی سازندگانش تا انجایی که توسنتن تلاش کردند! و چیزی کم نذاشتن!
بعضی منتقدین یک کم بی انصاف نیستن؟! :d

گیم اسپات به بازی امتیاز داد و نکته جالش اینه که هر دو نسخه کنسولی 8.5 گرفتند و جالبترش اینه که نسخه pc هم 8.5 گرفت!
احتمالا گیم اسپاتی ها سیستماشون رو مدتهاست که ارتقا ندادند=))=))

گیم اسپات به بازی امتیاز داد و نکته جالش اینه که هر دو نسخه کنسولی 8.5 گرفتند و جالبترش اینه که نسخه pc هم 8.5 گرفت!
احتمالا گیم اسپاتی ها سیستماشون رو مدتهاست که ارتقا ندادند=))=))

اینکار بیشتر جنبه پیشگیری از بحث و جنجال بوده! :d
وگرنه همه می دونند پی سی بخاطر گرافیک نسبتا بیشتری که داره حداقل باید 0.1بیشتر می گرفت! :d
حتی ignهم به سه نسخه 7 داده! :))
قبلا هم گیم اسپات به مافیا1 برای پی سی 9.3 داده بودند اما برای نسخه کنسولی7 دادند! :d

سایت های مختلف چیزیشون نشده بلکه این Gamer های ایرانین که یه انتظارات عجیبی از MAFIA

دارن!

نه IGN یه چند وقتیه جو گیر شده . وقتی گیم اسپات 8.5 بده ینی یه بازی توپی هستش .

ign دیوونه شده؟مست کرده؟ چه شه؟ 7 از 10 ؟ )x)x

همونایی که گفتی . همه ی این کارارو با هم کرده :d .

خدا را شاكريم كه اين بازي Over Hype شده البته در ايران به قدر خودش امتياز گرفت و بلاخره عرضه شد .... خسته شده بودم هر بار به اين تاپيك سر ميزدم يكي داشت ميمرد ،يكي داشت غش ميمرد ،يكي داشت ثانيه شماري ميكرد ،يكي ديوانه شده بود ، يه دسته انويديا رو مورد هجوم قرار داده بودن و يه دسته ديگر به به به و چه چه پرداخته بودن . يكي داشت پول تو جيبياشو جمع ميكرد بره اريجينال بگيره و..... خواهشا بحث هاي بالا رو تموم كنيد و فقط به خود بازي بپردازيد.)x/:)

آخرین ویرایش:
سلام
من تو اون مرحله ای هستم که باید به 6 تا پمپ بنزین برم ولی هر کار میکنم به آخری نمیرسم:( آخه وقت کم میارم باید تا قبل از نیمه شب به هر 6 تا سر بزنم ترتیب رفتن به پمپ بنزین ها به چه صورته

عاجزانه خواهش می کنم از اسپویلر استفاده کنید.
EuroGamer.net به بازی 4/10 داد.:-o
اما EuroGamer.fr به بازی 10/10داد.
من که هرچه تو فروم BC نگاه می کنم تقریبا همه از بازی دارند تعریف می کنند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or