Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
برادر این قضیه dlc چیه؟:-/
مثل همین بازی gta4 هست که اپیزود واسش اومده به اسم لیبرال سیتی؟:)
حالا چرا انحصار واسه پلی 3؟پس کامپیوتر چی؟:((
آره ، یه داستان کوچیک اما شاید با یک شخصیت دیگه ، اونم لیبرتی سی تی هست نه لیبرال.
واسه pc هم میاد ، مگه همین EFLC فقط واسه xbox , ps3 نبود ، اما برای pc هم اومد .
----------------
حالا ما فعال گیر خود بازی اصلی هستیم ، Downloadable Content ـشون پیشکش خودشون .:((

جناب نابغه اينا عکس DLC اختصاصی PS3 هست اونای ديگه هيچ عکس و ويديويی نيست ازشون!
آره ، یه داستان کوچیک اما شاید با یک شخصیت دیگه ، اونم لیبرتی سی تی هست نه لیبرال.
واسه pc هم میاد ، مگه همین EFLC فقط واسه xbox , ps3 نبود ، اما برای pc هم اومد

يدونش اينجوريه بقيه مولتی هستن!

beteryal of jimmy اختصاصی هست Jimmy's vendeta مولتی!

پ.ن: vendeta در زبان ايتاليايی معنای انتقام ميده!

واسه pc هم میاد ، مگه همین EFLC فقط واسه xbox , ps3 نبود ، اما برای pc هم اومد .
----------------
حالا ما فعال گیر خود بازی اصلی هستیم ، Downloadable Content ـشون پیشکش خودشون .:((

اگه اینجوری باشه فکر نمی کنید از ارزش بازی اصلی بکاهد؟
آخه سر داستان جی تی آی 4 هم همین حس رو بهم دست داد
تو اپیزود های لیبرال یا به قول شما لیبرتی:d (سوءتفاهم نشه داداش نمیدونستم بگم لیبرتی یا لیبرال دیگه گفتمb-))یه کم درپیتش کرده بودن اینطور نیست؟

یه کم صبر کنید بزار دی وی دی هاش بیاد تو بازار دیگه بعد برید بگیرید من شده باشه یک هفته هم صبر میکنم:d

این ایرانی ها پیش فروش رو گذاشتن 3دی وی دی ، اما من شنیده بودم اصل ـش دو دی وی دی هست ، اما مطمئن باش توی ایران همون 3 DVD هست ..

امان از دست این ایرانی ها؛کلا ذات خیلی بدی دارند نمیدونم درسته یا نه
هر دی وی دی میاد تو بازار این ایرانی ها هی ور میرن باهاش کلا یه معجون ناشی تحویل ملت میدن
ولی فکر کنم دو تا دی وی دی باشه؛اگر حال کنند یه دی وی دی 9 گیگی میندازن وسط دیگه

به همه بازیسنتری ها تبریک میگم این بازی بعد از مدتها انتظار بالاخره داره ریلیز میشه ! یعنی باز هم اون خاطراتی که با مافیا 1 داشتیم زنده میشه ؟؟؟؟؟

به نظر من که بازی جنبه تبلیغاتی داره امیدوارم جمله امضام درست باشه و 7سال سناریو فدای چیزی نشه.
دوست عزیز فیزیک که فقط برای nvidia هست و این حرفی توش نیست .
پس شده (به خاطر این من 480 خریدم)

این ویدئو رو ببینید در مورد Damage خودرو هاست.خیلی جالبه.
http://www.youtube.com/watch?v=h9kChZ77dCg
من که هر چقدر تصادف کردم تو این بازی به این زیبایی که تو این ویدئو دیده میشه ماشینم آسیب نمیدید.:d
چرا دیگه بابا واسه من که همینجوری میشدن ماشینا:d.فقط من هیچ وقت با ماشین چب نکردم ببینم چیجوری میشه.

دوست عزیز فیزیک که فقط برای nvidia هست و این حرفی توش نیست .
پس شده (به خاطر این من 480 خریدم)
فک میکنی کار درستی کردی؟؟؟؟برای 1بازی ادم همچین کاری نمیکنه تو پستای خصوصی که با امیر و دیگران داشتم متوجه شدیم همچینم احتیاج نیست الکی خداتومن پول 480 بده ادم هکرها هر کاری میکنن که این فیزیک انویدیا رو ضایع کنن چون میدونن چه وضعی داره بعد شما رفتی 480 گرفتی؟؟؟؟
کارت گرافیک برای رندر گرافیک احتیاج به جنگولک بازی نداره 1فیزیک میذارن رو کارت خدا تومن میگیرن 1 سر به سایتای تخصصی هارد ورهای امریکایی بزن خودت میفهمی چی میگم.
www.tomshardware.com و ....

باز دوباره این بحث Nvidia PhysX داره میاد وسط !!! /:)
آخه من موندم چرا بعضیا انقدر دوست دارن به دیگران اشتباهاتشون رو ثابت کنن ! ببینید عزیزان در شرایطی که بازار کارتهای گرافیک به صورت جالبی نصف نصف (با برتریه ناچیزه یک درصدیه ATI به Nvidia) بین این دو غول تکنولوژی گرافیک تقسیم شده ما نمیتونیم بگیم یکی کاملا از یکی برتره و هر کسی نسبت به نظر خودش هست که انتخاب میکنه.
من خودم همیشه از محصولات Nvidia استفاده میکنم اما همیشه هم میگم ATI نسبت به قیمت و قدرتی که داره به صرفه تر از Nvidia هست اما چون شخصا هیچ وقت از ATI خیر ندیدم هیچوقت به سراغ این شرکت نمیرم ! شاید Nvidia PhysX یکی از دلایل من برای استفاده از Nvidia باشه (که کاملا هم منطقی هست) اما فقط برای PhysX نیست که به سمت Nvidia گرایش دارم.
شاید اگر شخصی فقط و فقط برای بازی مافیا ۲ به همراه فیزیک اقدام به خرید GTX480 میکنه به نظرمون عجیب بیاد اما اون مرتکب اشتباهی نشده ! حتما شرایطش رو داشته به این بازی هم خیلی علاقه داشته و این کار رو کرده ، من اسم این رو میذارم علاقه مندی زیاد به مافیا ۲ نه اشتباه !

در ضمن اصلا عجیب نیست اگر Nvidia برای تکنولوژیه PhysX خود دست به تبلیغ اینچنینی میزنه ، این هم یک سیاستی هست که تا همین الان بسیار موفق بوده و من هم Nvidia رو به خاطر این هوش سیاسی در دنیای دیجیتال تحسین میکنم.

این پست خطاب به هیچکس نبود و جنبه کلی داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or