Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
یه چیز جالب برید لباس فروشی بعد فروشنده را بکشید و یه لباس بدزدید بعد که پلیس اومد فرار کنید از اونجا دور شید بعد دوباره برید دمه همون لباسی میبینید اونجا را پلمپ کردن و لباساشا برداشتند که کسی دیگه ندزده این بازی معرکس
اینم عکسش
mafia22010081611ici.jpg

a%3E

آخرین ویرایش:
بابا ایول این بازی همه چیزش عالیه منم به عشقه گرافیکو و فیزیکش می خوام برم نسخه پی سی شو اول بگیرم . فقط خداکنه زودتر از نسخه کنسولیش بیاد ( من کلا دیگه بیشتر از این نمی تونم صبر کنم ) بعد تو پی سی تموم کردم می رم برای کنسولشو می خرم .

این بازی خدااااااائه! یعنی دیگه نمی تونی از اونجا لباس بخری؟ 8 روز دیگه!
ولی خودمونیم عجب گرافیکی بازی داره و عجب گرافیکی شما داری!! بچه ها یه چند تا عکس بزارین ما که نمی تونیم بازی کنیم لذت ببریم. مرسی

یه چیز جالب برید لباس فروشی بعد فروشنده را بکشید و یه لباس بدزدید بعد که پلیس اومد فرار کنید از اونجا دور شید بعد دوباره برید دمه همون لباسی میبینید اونجا را پلمپ کردن و لباساشا برداشتند که کسی دیگه ندزده این بازی معرکس
اینم عکسش
mafia22010081611ici.jpg

a%3E

یه سوال؟ شما همه ی این چیزایی که تو بازی کشف کردین همش تو نسخه دمو بوده یا نسخه اصلی هم اومده؟

ملت به اندازه کله نسخه اصلی دارن این دمورو میرن !
عزیز جان اون لباس فروشی رو پلمپ می کنند نه به این دلیل که دیگه کسی دزدی نکنه بلکه به این دلیل که اونجا یه قتل صورت گرفته !;)

اینم عکسش
mafia22010081611ici.jpg

a%3E

بعد این خونا قضیه اش چیه ؟ ( دم در مغازه ریخته ) :d

با مشاوره با بچه ها ما این GTX480 رو نفروختیم.برا خودم ور داشتم.امروزم دمو رو دانلود کردم و بالاخره مام بازی کردیم.حرفی برای گفتن ندارم.چون بخوام تعریف کنم باید 30 خط بنویسم :d بازی معرکست.فیزیکم که بزاری روی high دیگه اصلا بازی نمیکنی.فقط میشینید صفحه مانیتورو نگاه میکنید . به این صورت :-o
ولی دموی بازی تو چه صحنه ای تموم میشه.تو اوج هیجان بودیم که زد to be continued :))

salam dustan sharmande kheyli sharmande ke pingilish minevisam windows refigham farsi nadare migam man demo ro gereftam hame chiza az jomle physix ro nasb kardam ama ta ru bazi dabel kelik mikonam bazi bala nemiad kesi nemidune moshkel az kojast bazam sharmande

بالاخره ما هم دمو رو دانلود کردیم صبرم تمام شده بود
ماموریت چرا نصفه و کوتاه بود؟
من بنج مارک رو اول زدم بهم رتبه d رو داد وقتی تنظیمات رو گذاشتم high رتبه e داد
هر کاری کردم نتونستم از صفحه عکس بگیرم دکمه پرینت رو تو کیبورد که میزنم عکس سیاه میگیره
====
راستی کسی تونسته موزیک هاش رو بگیره؟تو بخش بنج مارکش موزیک باحالی داشت
اگر کسی موزیک هاشو داره بی زحمت بزاره
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or