حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم. در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
استفاده کنین. با تشکر
بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش
دوستان یه سوال مگه همین مرحله پارسال تو E3 نبود ؟ اگه یاتون باشه مرجلش برفی بود ولی اینجا بعد از دهه ی 40 هست .فکر میکنید این مرحله تو بازی اصلی فرق داشته باشه ؟
من هم دان کردم و بازی رو رفتم - خب بعد چند سال انتظاز به نظر میرسه که واقعا با یک بازی ارزشمند طرفیم ! روند بازی که عالی به نظر میرسه و در داستان هم که شکی نیست. کنترل بازی خوب بود اما این کاور گیری رو اگه مثل GTA کن به بازی سرعت بیشتری میده ! خوشبختانه بازی هم سخت به نظر میرسه و طولانیو گرافیک بازی هم بسیار عالی هست ! البته اون چیزی که من انتظار داشتم نبود اما طراحی مردم و ماشینها عالی هستش. من تو 1920x1080 با فیزیک medium حدودا 35 فریم میگرم با لپتاپ به مشخصات:
core i7 920 Xm
GTX 285m
6gb Ram Gddr3
امیر اذیت نکن! :d
با دو تا 5970 موشک هم میشه هوا کرد! :d(یکی بود تو نت دیده بودم با یک 5970 با سی پی یو 920 و فیزیک
به صورت خاموش میانگین100 فریم می گرفت!منظورم تو تست بنچمارک هست!)
چقدر حرص میزنی عزیز!:d دو تا 280 داری دیگه چی می خوای یکی رو برای فیزیک بذار و یکی برای گرافیک خود بازی!
بازی به نظر خودم برخلاف پیش بینی ها افت فریم انچنانی نداره!
با یک 4870 بدون فیزیک راحت میشه بازی کرد!بالا39فریم راحت میشه گرفت!
من خودم 5850 دارم بدون فیزیک حدود 60 فریم می گیرم!
فیزیک که روی MEDIUM میره 30-40اینا میشه!
روی highدیگه 5850دچار چالش بزرگ میشه! :d(البته من تست کردم تقریبا بیشتر جا ها بازی نسبتا روان هست میشه بازی کرد اما بعضی مواقع اینقدر فریم پایین میاد که قابل تحمل نیست!) خب البته مشخصه بازی با این حد فیزیک طبق گفته سازنده فقط یک کارت قوی برای فیزیک احتیاج هست!
-------------------------------------------
بازی در مجموع عالی بود به نظرم!(چشم بسته غیب گفتیم! :d)
گرافیک بازی هم برای یک بازی OPENWOLRDاستثاییه! :d
فقط بعضی جا ها گرافیک بازی ضعف داره که خب انتظاری هم نمیره چون همه چی بازی تکمیله و این خودش سر پوشی بر این اندک ضعف گرافیکی است!
مثلا درخت ها از دور خوب به نظر میان ولی نردیک که میشی می بینی ماست مالی کردن درخت ها رو!
رفتار مردم تو شهر خیلی خوب درست شده!
از روز نامه فروش ها و تا زن ها! :d
یک دونه از اون مجله ها تو خونه ویتو پیدا کردم!برای چاشنی بازی این5 تا مجله مفیده! :d
سیستم کاور گیری به نظر من قابل قبول و ازار دهنده نیست و از جی تی ا چیزی کم نداره!
فقط کنترل ماشین ها یک مقدار روی اعصاب هست! :d
جی تی ا 4 هیچ جا برتری نداشته باشه در کنترل ماشین ها یک سر و گردن قبول کنیم بالاتره! :d
فیزیک بازی هم الکی سنگین نیست واقعا!
خیلی با جزئیات فیزیک را درست کردن!
تو بازی با اینکه من کارت Atiدارم فرق فیزیک offوmediumکاملا مشخصه! :d
راستی من Antiرو فقط می تونم روشن کنم مثلا 2و8اینا نداره!
دوستانی که انویدیا دارند Antiچجوریه؟مثلا روی 16 میره؟! :d
البته به نظرم Antiبرای کارت های Atiدرست فعال نمیشه وگرنه تو بازی قشنگ خطوطی وجود داره به نظر میاد حداقل بازی 8Antiداره! :d
داستان بازی بد جایی تموم شد درست لحظه خیلی حساس! :d
روی پل بودن پلیس دو طرف را محاصره کرده بود!
قید فیزیک را اگر بزنی با تنظیماتmedium یا شاید هم highمی تونی حدودا30-35بگیری!
----------------------------------------------------------------
تفاوت Apexروی highو medium!
این ترینر زمان بازی رو نامحدود میکنه! شاید health و ammo رو هم دستکاری کنه.
ممکنه بعضی انتی ویروسها اینو به عنوان تروجان حساب کنن که کاملا طبیعیه.
البته یکی از اعضای تیم سازنده گفته از این استفاده نکنید، چون بازی 14 روز دیگه عرضه میشه و شما با این کار در واقع بازی ما رو دزدیدید.
البته مسلما با بروبچ ایرانی نبوده!
ای این ایرانی هام هرجا میرن باید این چیزاشونو داشته باشن همش دنباله چیزای بد بد :d(البته ناراحت نشین شوخی کردم)
حجم این دموش چقدر؟
دیدین این همه بحث کردین این همه فحش دادین:d به هم اخر سرم فهمیدین با یه 9600 هم میشه اورد بازی رو بابا این شرکتا بازی سازی یه چیزایی میگن واسه بالا بردن بازی و همچنین واسه یه تبلیغی هم شده باشه واسه کارت گرافیکا و cpuها و... که مردم برن واسه این بازی سیستم ارتقا بدن که یه پولی هم تو جیب شرکتای سخت افزاری بره(حتی اگه 1درصد از مردمم این کارو بکنن واسشون یه پیروزیه
ای این ایرانی هام هرجا میرن باید این چیزاشونو داشته باشن همش دنباله چیزای بد بد :d(البته ناراحت نشین شوخی کردم)
حجم این دموش چقدر؟
دیدین این همه بحث کردین این همه فحش دادین:d به هم اخر سرم فهمیدین با یه 9600 هم میشه اورد بازی رو بابا این شرکتا بازی سازی یه چیزایی میگن واسه بالا بردن بازی و همچنین واسه یه تبلیغی هم شده باشه واسه کارت گرافیکا و cpuها و... که مردم برن واسه این بازی سیستم ارتقا بدن که یه پولی هم تو جیب شرکتای سخت افزاری بره(حتی اگه 1درصد از مردمم این کارو بکنن واسشون یه پیروزیه
حالا ما یک حرفی زدیم شما برداشت نادرست نکن! :dلطفا! :d
من فقط برای شوخی گفتم وگرنه بازی با این عظمت ول کنم برم دنبال اونا!!!!!!!! :d
حجم دمو 1گیگ هست!
پس چی بازی که می سازند باید طوری باشه که کسانی که کارت های MID-RANGEدارند هم بتونند خوب بازی کنند!
البته اگر از قسمت هایی از بازی گرافیکش رو کم کردند برای همین مسئله بوده!مثلا درخت ها !!!
وگرنه میتونستند کاری کنند که تو دنیا فقط تعداد کسی که می تونند تا اخرین تنظیمات بازی کنند انگشت شمار باشه!!! :d
البته همین الانشم برای اینکه بشه فیزیک را روی HIGHگذاشت باید دو تا کارت قوی داشت که خب هر کسی نداره! :d