خبر دارید این DLC کی میاد برای دانلود؟
امروز من دیدم تو لایو واسه دانلود گذاشته بود 800 تا هم پوینت می خواد
من که اصلا از dlc اول خبر نداشتم ولی ,
خیلی مسخرست اگه این dlc که میاد ادامه dlc ی باشه که قبلا فقط برای ps3 عرضه شده ...
آقا این پیری کیه شخصیت اوله بازیه
این DLC که Jimmy's Vendetta نام دارد،ادامه داستان اولین DLC مافیا 2 به نام The Betrayal of Jimmy که در انحصار PS3 بود را روایت میکند
ظاهرا انحصار کامله،چون فعلا خبری از نسخه 360 ش نیست
سلام ...خیلی مسخرست اگه این dlc که میاد ادامه dlc ی باشه که قبلا فقط برای ps3 عرضه شده ...
حامد جان میشه توضح بدید اون 2 تا (Betrayal و Vandetta ) دقیقا چه فرقی دارن ؟!سلام ...
من الان هر 2 تا DLC را برای 360 گرفتم و دارم بازی میکنم Vendetta و هم Betrayal پس انحصار کامل PS3 نبوده. چندتا عکس گرفتم:
شکل ظاهری شخصیت هم برعکس تصورات خودم جالب هست و امکانات جدیدی هم به بازی اضافه شده مثل امتیاز دادن به شلیک و کشتن:
سلام ...حامد جان میشه توضح بدید اون 2 تا (Betrayal و Vandetta ) دقیقا چه فرقی دارن ؟!
و اون Tutorial ها چیه ؟
ممنون
اما در مورد سوالی که پرسیدی چون من از Betrayalشروع کرده بودم Vandettaرا تست نکردم اما بخاطر شما وارد بازی شدم و همون اولش انتهای Betrayal برام اسپویل شد! به هر حال اینجور که مشخص هست Vandetta در ادامه داستان Betrayal هست. بازی را تمام کنم بیشتر میتونم توضیح بدم درموردشون.
دوست عزیز من الان رفتم لایو.فقط vendetta هست.سلام ...
من الان هر 2 تا DLC را برای 360 گرفتم و دارم بازی میکنم Vendetta و هم Betrayal پس انحصار کامل PS3 نبوده. چندتا عکس گرفتم:
شکل ظاهری شخصیت هم برعکس تصورات خودم جالب هست و امکانات جدیدی هم به بازی اضافه شده مثل امتیاز دادن به شلیک و کشتن:
سلام ...دیگه شرمنده شما هم شدیم :biggrin1:
حجم ـش چقدر هست عزیز ؟
و اینکه چند ساعت گیم پلی داره ؟
فرقی کرده چیزیش ؟
ممنون
من در مورد خرید از لایو اطلاع ندارم دستگاه من jtag هست و الان 4 تا dlc از مافیا 2 گرفتم که 2 تاش همین Betrayalو vendettaهست.دوست عزیز من الان رفتم لایو.فقط vendetta هست.
4 تا dlc گرفتی تا الان که فقط دو تا اومده.بعدش اگر dlc ی فقط مخصوص ps3 باشه چه جوری رو jtag می خونه؟سلام ...
من چندتا مرحله بیشتر بازی نکردم فرق هاشم بیشتر امتیاز دادن هست تا اینجایی که دیدم که کمی توضیح دادم تو پست قبلی و ماموریت هایی که روی نقشه میتونی بگیری البته 2 تا dlc هم جدای اینها گرفتم. درمورد زمان هم باید تمام کنم بازی را تا ببینم چقدر میشه!
من در مورد خرید از لایو اطلاع ندارم دستگاه من jtag هست و الان 4 تا dlc از مافیا 2 گرفتم که 2 تاش همین Betrayalو vendettaهست.
این عکس از dlc ها و حجم هاشون گرفتم:
سلام ...4 تا dlc گرفتی تا الان که فقط دو تا اومده.بعدش اگر dlc ی فقط مخصوص ps3 باشه چه جوری رو jtag می خونه؟